La_MoRt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού σου έχει καρφωθεί η 212 ότι και να πουμε με το καλό να τη πάρεις και καλοδούλευτη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως η 212 είναι εξαιρετική , λένε ότι και η themis είναι καλή για τα λεφτά της αλλά δεν έχω άποψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η themis πολλή πλαστικούρα, κατώτερη ποιότητα κατασκευής και ας υπερτερεί σε θερμοκρασίες. Δεν το ρισκάρω, 212 evo. Θα έχω άραγε θέμα με τις ραμ ; Έχω μία ripjaw x και μία ripjaw, μητρική την f2 a55m le. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η themis πολλή πλαστικούρα, κατώτερη ποιότητα κατασκευής και ας υπερτερεί σε θερμοκρασίες. Δεν το ρισκάρω, 212 evo. Θα έχω άραγε θέμα με τις ραμ ; Έχω μία ripjaw x και μία ripjaw, μητρική την f2 a55m le. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2194525/skill-ripjaws-memory-fit-212-evo.htmlεδω λενε οτι χωρανε ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Από ότι είδα λογικά χωράει, σε amd μπαίνει κάπως διαφορετικά και σε ένα βίντεο που είχα δει ένας τύπος με 212 evo σε fm2 socket δεν είχε θέμα, με μνήμες που τις έκοψα στο ύψος των ripjaws x περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ναι στο στο am3 τουλαχιστον υπαρχουν 2 τροποι να βαλεις την ψυχτρα , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ένας τρόπος δεν είναι για το am3/am3+ που κοιτάει η ψύκτρα προς τα επάνω ; Στο fm2 socket είναι αλλιώς, μπαίνει όπως στους intel η evo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά τα φώτα σας, βρήκα στο eshop την themis στα 27.50 ευρώ, να την τσιμπήσω ή να περιμένω για την 212 evo ; Επίσης από πάστα είχα την mx-4, άψογη πάστα, αλλά στα λεφτά της mx-4 βρίσκω την mx-2 8gr, να προτιμήσω την mx-2 λόγω ποσότητας ή να κυνηγήσω 2 βαθμούς καλύτερες θερμοκρασίες ; Εγώ κλίνω προς την mx-4 γιατί την είχα και ήταν άψογη και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο σε ψηλό oc, τώρα μένει να ακούσω γνώμες για την ψύκτρα, κάτοχοι raijintek themis αν δείτε αυτό το θέμα θέλω απόψεις να δω αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 χωρις να ξερω επιδοσεις........ για κοιτα και αυτη http://www.skroutz.gr/s/2885911/CoolerMaster-Hyper-T4.html μου φαινεται καλη..! 4 heatpipes, direct touch...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι χειρότερη σε επιδόσεις από την evo και την themis δυστυχώς, το είχα ψάξει καιρό πριν. Ψήθηκα η αλήθεια είναι τώρα που δεν βρίσκω την evo να πάω σε themis και να πάρω και μια arctic mx-4, από eshop 33.40 μου έρχονται η themis με την mx-4, πολύ καλή τιμή νομίζω. Τι λέτε να προχωρήσω ; Αν πάρω την evo δεν θα πάρω πάστα, θα είμαι με αυτή που δίνει η coolermaster, ενώ η λύση themis και mx-4 με συμφέρει καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δε κοιτας και σε true spirit 120? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα, θα παραγγείλω την themis και μια mx-4. Από ότι είδα με τις μνήμες δεν θα έχω θέμα λογικά, η μία είναι ripjaw x στο πρώτο slot και η δεύτερη ripjaw σκέτη, σε ύψος είναι στο ίδιο και οι δύο. Είδα σε μια εγκατάσταση σε 1155 με ripjaws δεν υπήρχε θέμα, με το μάτι χοντρικά η απόσταση socket και ram slots είναι η ίδια στην asrock και στην δικιά μου, βέβαια σε amd μπαίνει διαφορετικά η ψύκτρα κοιτώντας προς τα επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δε κοιτας και σε true spirit 120? Αυτό θα έλεγα και γω. Thermalright TRUE Spirit 120M (BW) Rev.A καλύτερη από themis kai evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν με παίρνει χρηματικά παιδιά δυστυχώς κάτι ακριβότερο, έφυγα για παραγγελία, ευχαριστώ όσους συμμετείχαν στο θέμα για τις γνώμες τους. Θα πω εντυπώσεις μόλις την παραλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν με παίρνει χρηματικά παιδιά δυστυχώς κάτι ακριβότερο, έφυγα για παραγγελία, ευχαριστώ όσους συμμετείχαν στο θέμα για τις γνώμες τους. Θα πω εντυπώσεις μόλις την παραλάβω. Μια χαρά είναι η themis. Και γω αυτήν έχω. Απλά είδα σε reviews ότι η thermalright σε πολλά watt κρατάει πολύ καλύτερα. Καλορίζικη λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα