Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν, έσπασα από απροσεξία ένα από τα πτερυγιάκια της cnps5x performa και τώρα η ψύκτρα κάνει σαν jet και από θερμοκρασίες 3 βαθμούς πάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επισκευάσω το πτερυγιάκι ή να πάω σε καινούρια ψύκτρα ; Για καινούρια ψύκτρα αν δεν φτιάχνεται η zalman δίνω αυστηρά μέχρι 30, είμαι μεταξύ 212 evo και raijintek themis. Ξέρω πως η themis είναι λίγο καλύτερη όμως υστερεί σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την evo που είναι πιο στιβαρή κατασκευή. Τα φώτα σας συμφορουμίτες. Από ότι βλέπω η themis δεν είναι διαθέσιμη στο skroutz και στο eshop και η τιμή της evo είναι αρκετά ψηλά, οπότε η αγορά θα γίνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα βρω την evo σε λογική τιμή και την themis διαθέσιμη, ώστε να δω πια θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε λίγο logo και με πολυ προσοχη και λεπτούς χειρισμούς θα κάνεις δουλίτσα είχα φτιάξει ένα φουρφούρι παλαιότερα που μου είχε χαλάσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα μια δοκιμή με θερμοσιλικόνη με πολύ προσοχή και το πτερυγιάκι πήγαινε πάνω κάτω αφότου το κόλλησα, δεν έγινε καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ το έπαθα, το προβλημα λύθηκε με την εξής κόλλα, την αγόρασα από to praktiker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλει καλιμπράρισμα, στα σίγουρα. Ως χρήστης της 212 σου προτείνω αυτήν, αν και έχει ανέβει πολύ η τιμή της. Αντε ώρα να αλλάξεις να πας στα 5 stable επιτελους! (γιατί δεν βάζεις έναν άλλο ανεμηστήρα πρόχειρα πάνω? ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Θα περιμένω μια δυό βδομάδες να πέσει η τιμή της και περιμένω και να δω διαθέσιμη την themis. Να πω την αλήθεια βαριέμαι να παίζω με κόλλες, ας πάω σε μια καλή ψύκτρα να τελειώνω. Επίσης sheogorath το 5αρι 24/7 δύσκολο λόγω μητρικής μιας και τρώει κρασάρισμα, για 24/7 θα παίζω 4.7 μάλλον γιατί για παραπάνω θα πρέπει να περάσω το 1.5v. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Η ψυκτρα και το ανεμιστηρακι ειναι 1? Δηλαδη δεν μπορεις να αλλαξεις μονο ανεμιστηρακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν, έσπασα από απροσεξία ένα από τα πτερυγιάκια της cnps5x performa και τώρα η ψύκτρα κάνει σαν jet και από θερμοκρασίες 3 βαθμούς πάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επισκευάσω το πτερυγιάκι ή να πάω σε καινούρια ψύκτρα ; Για καινούρια ψύκτρα αν δεν φτιάχνεται η zalman δίνω αυστηρά μέχρι 30, είμαι μεταξύ 212 evo και raijintek themis. Ξέρω πως η themis είναι λίγο καλύτερη όμως υστερεί σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την evo που είναι πιο στιβαρή κατασκευή. Τα φώτα σας συμφορουμίτες. Από ότι βλέπω η themis δεν είναι διαθέσιμη στο skroutz και στο eshop και η τιμή της evo είναι αρκετά ψηλά, οπότε η αγορά θα γίνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα βρω την evo σε λογική τιμή και την themis διαθέσιμη, ώστε να δω πια θα πάρω. έχω μια στην άκρη που δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω,όσες φόρες έκανα να την βάλω πάνω σε συστημα έβρισκε στις ψύκτρες της μητρικής,είσαι Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι Αθήνα είμαι, ωστόσο έκατσα και σκέφτηκα πως και να την φτιάξω πάλι θα θέλω αυτό το κάτι παραπάνω, δηλαδή καλές θερμοκρασίες σε oc ανώτερο των 4.4 που παίζω τώρα, κάτι που δεν μπορεί να μου το προσφέρει η cnps5x. Μόλις βρω την 212 evo στο 30αρι στο skroutz θα την τσιμπήσω, πάντα ήθελα μια evo και τώρα είναι η ευκαιρία. Sotos1 θέλω πραγματικά να σε ευχαριστήσω που σκέφτηκες να με βοηθήσεις, όμως το κόλλημα που έχω φάει να αγοράσω μια 212 evo δεν φεύγει . Η ψυκτρα και το ανεμιστηρακι ειναι 1? Δηλαδη δεν μπορεις να αλλαξεις μονο ανεμιστηρακι? Το ανεμιστηράκι βγαίνει κανονικά, όμως έχει ειδική υποδοχή που πατάει με δύο βίδες πάνω στο πλαστικό που κουμπώνει στην ψύκτρα. Δοκίμασα να δω μήπως αλλάξω τον έλικα του ανεμιστήρα, αλλά από ότι βλέπω δεν έχει κάποια τρύπα για να βγει ο έλικας, είτε από την πίσω μεριά του ανεμιστήρα αλλά είτε κάτω από το αυτοκόλλητο της πρόσοψης, δεν υπάρχει κάτι που να μου δίνει την δυνατότητα να λύσω τον ανεμιστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Η performa ειναι με 0 ευρω να ξέρεις,σίγουρα η 212 ειναι πιο αποτελεσματικη για την δουλεια που την θέλεις,έχω δυο και δεν βλέπω πια να της βάζω σε σύστημα αν θες υπολόγισε λίγα χρηματα και περνά να πάρεις τη μια,ειναι κουτά αδούλευτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μου έχει χτυπήσει και η themis στο μάτι, το χρώμα ίσως με τραβάει, οπότε είμαι μεταξύ themis και 212 evo, η αγορά θα γίνει από μαγαζί κανονικά, την αίσθηση του καινούριου που το αποκτάς από το κατάστημα δεν την αλλάζω με τίποτα και ας κοστίσει παραπάνω, είμαι λίγο προκατειλημμένος όσον αφορά τις αγορές pc parts, ή μαγαζί ή τίποτα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 να κολλησεις το πτερυγιο με logo ακριβως οπως ηταν και δεν θα εχεις κανενα προβλημα εαν δεν λειπει κομματι.θελει καθαρισμα ομως καλο η θερμοσιλικονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δες και την SilentiumPC Fortis 2. η αγορά θα γίνει από μαγαζί κανονικά, την αίσθηση του καινούριου που το αποκτάς από το κατάστημα δεν την αλλάζω με τίποτα και ας κοστίσει παραπάνω, είμαι λίγο προκατειλημμένος όσον αφορά τις αγορές pc parts, ή μαγαζί ή τίποτα . +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα σου ελεγα να παρεις την καλυτερη που μπαινει στο κουτι με βαση το οβερκλοκ που θελεις να κανεις, για να μην αγοραζεις μετα παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν επειδή δοκίμασα μερικούς παντοκολλητές που είχα και το αποτέλεσμα ήταν άθλιο, το πτερυγιάκι πήγαινε πάνω κάτω μετά την κόλληση μόλις το ακούμπαγα ελαφρά και ας το είχα κολλήσει σωστά, ξαναδοκίμασα με θερμοσιλικόνη και η πατέντα πέτυχε, οι θερμοκρασίες είναι οι ίδιες με πρώτα. Όμως η ψύκτρα τρέμει ελαφρά, το φανάκι πάνω από τις 2000 στροφές κάνει έναν ελαφρύ γρύλισμα και τώρα αυτή η πατέντα αποτελεί προσωρινή λύση μέχρι να πάρω ψύκτρα. Αυτό το ελαφρύ τρεμούλιασμα, ακουμπάω δηλαδή την ψύκτρα και νιώθω μικρού μεγέθους ταλαντώσεις, είναι ελάχιστο το τρέμουλο δεν κουνάει το pc και τέτοια, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στον επεξεργαστή ; Αν είναι να μου κάνει κακό στον cpu θα δουλεύω το pc μόνο για σερφάρισμα, που δεν υπάρχει το τρέμουλο. Εννοείται πως θα αγοράσω μια και καλή ψύκτρα για να μην τρέχω έπειτα, όμως το budget που δίνω μου αφήνει ελεύθερες επιλογές την themis και την 212 evo. Λέω να αποκλείσω την themis γιατί είναι πιο φθηνή κατασκεύη και από ότι είδα το ανεμιστηράκι είναι συνδεδεμένο με λαστιχάκια, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ ο ανεμιστήρας της evo είναι με πλαστικά κουμπώματα και αφαιρείται εύκολα, έχω πιάσει στα χέρια μου 212 evo και μου φαίνεται πολύ στιβαρή κατασκευή και πολύ καλό value. Ειδικά η evo σου δίνει πιο εύκολα την δυνατότητα να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα από ότι η themis, έχει φίλος την aidos και είδα πως είναι τοποθετημένος ο ανεμιστήρας και μετά από ψάξιμο είδα ότι και η themis έχει τοποθετημένο τον ανεμιστήρα με την ίδια μέθοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα