Προς το περιεχόμενο

κινέζικο android tablet

elenit24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω αγορές απο την Κίνα (θα ήθελα να μου πείτε)
τέλος πάντων ψάχνω ταμπλετ ΚΙΝΕΖΙΚΟ(πχ ramos) και όχι "μάρκας"..
εχω φίλους που έχουν κινέζικα ταμπλετ και τρέχουν μια χαρά δεν κολλάνε και δεν έχουν παρουσιάσει προβλήματα.Λοιπόν αυτα που ψάχνω θα τα βάλω αριθμισμένα απο το πρώτο που θα κοιτάξω και με ενδιαφέρει στο τελευταίο που θα το ήθελα αλλα δεν είναι απαραίτητο!
1.Να έχει τέλεια ανάλυση οθόνης για τις ίντσες του(καπου 7-8inch θα ήθελα)
2.Να είναι σχετικά ελαφρύ.
3.Η ραμ θέλω να είναι ικανοποιητική για πολύ βασικά παιχνίδια (zombie tsunami candy crash κτλ κτλ)
4.το σερφάρισμα θέλω να είναι εύκολο και γρήγορο καθώς θα ψάχνω πράγματα
5.σίγουρα θα ήθελα να έχει καλή αφή αλλά αυτό κανείς μας δεν το ξέρει μέχρι να το πάρει στα χέρια του
6.οσο το δυνατόν μικρότερα bezels
7.να έχει τα 3 πλήκτρα (μενου,πισω,εφαρμογες ) στην οθόνη
8.καλη φωτεινότητα!
9.αυτονομία μπαταρίας
10.κάμερες δεν με ενδιαφέρουν καθόλου
11.ήχος θέλω να είναι ποιοτίκος αλλά δεν με καίει να ακούγεται δυνατά
12.Κάρτα σιμ δεν με ενδιαφέρει
13.να παίρνει καρτα sd
14.δεν με ενδιαφέρει η εσωτερική μνήμη (θα τα εχω όλα στην sd)
15.προτιμώ μαύρο χρώμα

το budget μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 200 όχι παραπάνω οπότε μη πείτε προτάσεις οτι για 50 ευρώ θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο,ίσως να ληφθεί υπόψην καθώς δεν θα είναι άμεση αγορά αλλα σε δύο μήνες και μπορεί να έχουν πέσει οι τιμές . Ρωταώ πιο πολύ για να ακούσω γνώμες και προτάσεις από άτομα που έχουν κινέζικα tablets.

υγ. η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου προφανώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το μεγαλο του αδεφακι στις 9,8 ιντσες και ειμαι απολυτως ευχαριστημένος.

Πηρε και win10 + lollipop update 

Επεξ/σία από WalkerSW
  • Like 1

κρίμα... γιατι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν επώνυμα που κανουν ολα οσα θες, αλλα αφου πρεπει να ναι κινεζια και χωρις εγγυηση... δεν εχω κατι προχειρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κρίμα... γιατι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν επώνυμα που κανουν ολα οσα θες, αλλα αφου πρεπει να ναι κινεζια και χωρις εγγυηση... δεν εχω κατι προχειρο.

έχω προσέξει ότι οι δυνατότητες των κινέζικων σε αυτά τα λεφτά είναι τεράστιες συγκριτικά με τα επώνυμα αν πάλι έχεις κάτι ανταγωνιστικό να μου προτείνεις ευπρόσδεκτο !(στην συγκεκριμενη περίπτωση τιμες skroutz)

Εχω το μεγαλο του αδεφακι στις 9,8 ιντσες και ειμαι απολυτως ευχαριστημένος.

Πηρε και win10 + lollipop update 

απο αίσθηση αφής τι λέει? για να είναι το μεγάλο του αδερφάκι θα έχουν ομοιότητες φαντάζομαι!

Επεξ/σία από elenit24

απο αίσθηση αφής τι λέει? για να είναι το μεγάλο του αδερφάκι θα έχουν ομοιότητες φαντάζομαι!

Αψογο δεν έχω κανενα προβλημα!!

Στα 150 κατι με τα χαρακτηριστικά του Tεclast ουτε κατα διάνοια!

• Like 1

και δεν υπάρχει κάποιο θεμα στο συγκεκριμένο ταμπλετ που τρέχει και στα δυο λογισμικά? δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα windows καθώς έχω λαπτοπ-ταμπλετ που τα εχει αυτά.

Κανενα θέμα απολυτως...

Αλλα και παλι υπαρχουν τροποι να το κανεις μονο android και να εκμεταλευτείς ολο τοn αποθηκευτικό χώρο για το android...

έχω προσέξει ότι οι δυνατότητες των κινέζικων σε αυτά τα λεφτά είναι τεράστιες συγκριτικά με τα επώνυμα αν πάλι έχεις κάτι ανταγωνιστικό να μου προτείνεις ευπρόσδεκτο !(στην συγκεκριμενη περίπτωση τιμες skroutz)

Στα χαρτια οντως εχουν πολυ ανωτερα χαρακτηριστικα,στην πραξη ομως ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα.2048χ1536 σε 8 ιντσες ειναι υπερβολη για μενα,για καποιον αλλο ειναι ιδανικο οπως επισης το οτι εμεινα ικανοποιημενος εγω απο καποια συσκευη,δεν σημαινει οτι θα μεινουν ολοι.Ειχα το onda v975m και απο τον Μαιο εχω το gpad 8.0 lte.Τα χαρακτηριστικα του onda ειναι ετη φωτος μπροστα σε σχεση με το lg.Αμα δουλεψεις το ενα και το αλλο,πιστευω οτι το λιγοτερο που θα κανεις με το onda θα ειναι να το σπασεις.

Τεσπα,τα teclast εχουν σχετικα καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα χαλια ρομ με φουλ bloatware.Αν εισαι διατεθημενη να ασχοληθεις με φλασαρισματα και τετοια το παιρνεις.Το mipad ειναι ισως οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε Κινεζικο ταμπλετ,αριστη ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλη αυτονομια(εκει που πασχουν ολα τα κινεζικα,γυρω στο 5-6ωρο βγαζουν τα περισσοτερα) αλλα ακριβο και αν χρειαστεις εγγυηση την πατησες.Στην θεση σου θα κοιταγα και εγω για επωνυμο απο Ελλαδα.Θα το κοιταξω λιγο επανελθω με προταση.

Το χ98 3g μπορει να μην ειχε,τα πιο καινουργια,απ' οτι διαβαζω τουλαχιστον,ειναι φουλ στις κινεζικες εφαρμογες.Καλα δεν λεω οτι ειναι deal breaker αυτο,οι περισσοτερες νομιζω απεγκαθιστανται κανονικα αλλα λεμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...