johninio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω αφου περασα τις φωτογραφιες μου στον υπολογιστη απλα τωρα παω ρυθμισεις-γενικα-επαναφορα ολωω των ρυθμισεων και ειναι ετοιμο για πωληση;Χρειαζεται να κανω κατι αλλο; Επιπλεον ελεγξα την μπαταρια με το ibackupbot και μου βγαζει αυτα CycleCount: 481 DesignCapacity: 1430 FullChargeCapacity: 1300 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 100 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: false ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true Πως την βλεπετε;
Sheogorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Στο 90.9% της υγείας της, μια χαρά είναι! Καλοπούλητο! 1
johninio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 οσο αναφορα την ερωτηση για τις ρυθμισεις;
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το find my phone μην ξεχάσεις να κλείσεις! Η μπαταρία είναι μια χαρά!
Kostasspil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το κινητό δεν έχει Jailbreak ναι,κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων. Επίσης,αν έχεις iOS 7, να απενεργοποιήσεις το find my iphone
johninio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 το 8.4 και οντως εχω το find my phone. Οποτε απενεργοποιω πρωτα απο εκει και μετα κανω επαναφορα; πως κλεινω το find my phone?
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 το 8.4 και οντως εχω το find my phone. Οποτε απενεργοποιω πρωτα απο εκει και μετα κανω επαναφορα; πως κλεινω το find my phone? Πας στις ρυθμίσεις, στο icloud και το κλείνεις. Θα σου ζητήσει τον κωδικό του apple id σου
johninio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αν εκανα μονο την επαναφορα σε ολα παλι δεν θα σβηνοτανε;
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αν εκανα μονο την επαναφορα σε ολα παλι δεν θα σβηνοτανε; Δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά αν δεν δώσεις τον κωδικό για να κλείσεις το find my phone
johninio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κατι τελευταιο αν κανω επαναφορα και δωσω τον κωδικο για να διαγραφει και το find my phone θα διαγραφει και η συσκευη απο το λογαριασμο μου στην apple. Θελω να πω αν αγορασω ενα κινητο που εχει γινει επαναφορα αλλα στον λογαριασμο του στην apple το εχει ακομα μπορει να μου το κλειδωσει;
georgeadams Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν απενεργοποιήσεις το Find My iPhone, αφαιρείται και από το λογαριασμό σου στο icloud.com
ramarg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κατι τελευταιο αν κανω επαναφορα και δωσω τον κωδικο για να διαγραφει και το find my phone θα διαγραφει και η συσκευη απο το λογαριασμο μου στην apple. Θελω να πω αν αγορασω ενα κινητο που εχει γινει επαναφορα αλλα στον λογαριασμο του στην apple το εχει ακομα μπορει να μου το κλειδωσει; Aν πουλήσεις ή σου πουλήσουν συσκευή στην οποία δεν απενεργοποιήθηκε το find my phone θα έχεις/έχει προβλήματα. Με επαναφορά δεν φεύγει λόγω ασφάλειας και για αποτροπή κλοπής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα