dimlou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μεχρι χθες ηταν ολα ωραια... οσπου σημερα παω να γραψω ενα cd χρησιμοποιώντας το easy creator 5.Μόλις δηλώνω τον τυπο του cd που θελω να φτιάξω που βγάζει το παράθυρο για την αναφορά στην microsoft.. Βέβαια αφου το ειδα αυτο χρησιμοποίησα το nero 6 ultra edition.Με αυτο εγραψα κανονικα 2 cd όσπου όταν πηγα να γράψω το 3ο αφου επέλεξα τα αρχεια που ήθελα να γράψω και μόλις πατάω να γραφτεί το cd,μου το πεταει εξω το αντιγραφικό. :roll: Αυτό γίνεται είτε βάλω κανονικό cd είτε επανεγραφής..... Αν ξέρετε ή φαντάζεστε κάτι παρακαλώ βοηθείστε....ευχαριστώ .......
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 pes kapia xaraktiristika tou sistimatos sou dld ri cdr exeis ti mobo ....
dimlou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 εχω ενα cd-rw LG HL-DT-ST CD-RW GCE-8400B και motherboard gigabyte GA-7vrx... παρ'ολαυτα δεν το πειραξα τιποτα για να πεις οτι κατι τετοιο φταει....ολα συνέβησαν ξαφνικά....
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 xmmm gia dokimase kama firmware update..alla kati mou leei oti malon ta epekse to CDr
dimlou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μήπως δεν φταίει το υλικό, αλλά κάτι στο λογισμικό (εχω win xp) ?? :roll:
madsc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=364434&postdays=0&postorder=asc&start=0 sc
dimlou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Παιδία μόλις βρήκα τη λύση του προβλήματος..... 8) 8) 8) Τελικά έφταιγε ενα πρόγραμμα σχετικά με την αναγνώριση φωνής στα ελληνικά που είχα εγκαταστασήσει προσφατως.... Πάντως ευχαριστώ αυτούς που ενδιαφέρθηκαν και απάντησαν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.