dimchrist Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες μου επεσε ενα huawei g7 καταλαθος στο νιπτηρα που ηταν γεματος νερο. Το εβγαλα αμεσως,το αφησα 24 ωρες κλειστο και μου εχε Εμφανισει τα εξης: ανοιξε κανονικα αλλα εχει μονιμα την ενδειξη πως εχω πανω τα hands free ενω δν τ χω και πρεπει να μιλαω μονο απο κει και επισης τα τζαμακια απο τις καμερες εχουν θολωσει απο τν υγρασια και οι φωτο βγαινουν θολες. Τι μπορω να κανω?
ice25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 για το hands free μάλλον έχει υγρασία το διακοπτακι που έχει μέσα το jack που αντιλαμβάνεται ότι μπήκαν ακουστικά...καμιά φορα μπορεί να είναι οπτικός αισθητήρας η και απλά να δουλεύει με κάποια αντίσταση.... πάντως άνοιγμα και καλό καθάρισμα δεν είναι κακή ιδέα πριν αρχίσει η οξείδωση
Stogianz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με το που ενα κινητο πεσει σε νερο το σβηνουμε αμεσως το ανοιγουμε(το ξεβιδώνουμε) κι το βαζουμε σε ρυζι τουλαχιστον για 24ωρες για να τραβηξει την υγρασία.Απο εκεί και πέρα το κλείνουμε,πατάμε το κουμπίπου ανοίγει κι προσευχόμαστε Δες αν μπορείς να το ανοίξεις μπας κι καθαρίσεις τα τζαμάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα