jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, επειδη ο σκληρος εχει προβλημα σαν hardware, οποτε οτι λειτουργικο και να βαλεις, τα ιδια θα σου κανει.
batman_gardiki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 οπότε ψάχνομαι για σκληρό!!!! οι 45ημέρες περιθώριο είναι αληθινές??? να κρατήσω τον χαλασμένο για φωτο, βίντεο κτλ και να κάνω τον καλό για windows????
kraken92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά το φορματ θα σε έσωζε αν δεν είχες κατεστραμένο σκληρό. Τώρα πήγαινε στην ενότητα με τους σκληρούς να σου προτείνουν με βάση το budget σου. 1
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 με την profesional έκδοση του hdsentinel θα έβγαζα περισσότερα αποτελέσματα; Με το pro uα μπορούσες να δοκιμάσεις reinitialize,διάβασε εδώ περισσότερα. http://www.insomnia.gr/topic/543295-προβλημα-με-σκληρο/?p=53509336
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Για δοκίμασε να κάνεις low level format εγώ έτσι έφτιαξα 1 σκληρό και ένα στικάκι. Πρόσεξε όμως τα δεδομένα θα χαθούν οριστικά και αμετάκλητα
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Για δοκίμασε να κάνεις low level format εγώ έτσι έφτιαξα 1 σκληρό και ένα στικάκι. Πρόσεξε όμως τα δεδομένα θα χαθούν οριστικά και αμετάκλητα Εχω κανει πολλα low level αλλα οταν ο δισκος εχει hw sectors χτυπημενους τα διαγνωστικα θα σου βγαλουν οτι και πριν. Δεν αλλαζει αυτο.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω κανει πολλα low level αλλα οταν ο δισκος εχει hw sectors χτυπημενους τα διαγνωστικα θα σου βγαλουν οτι και πριν. Δεν αλλαζει αυτο. οπότε δεν θα βοηθούσε καθόλου αν άλλαζε την pcb (circuit board), το πρόβλημα είναι μέσα στο δίσκο σωστά;
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστά. Ακόμα όμως και να βοηθούσε, έχεις δει πόσο κοστολογούν τις pcb; Συνήθως είναι πάνω από 20€+μεταφορικά από ebay και πρέπει να βρεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια pcb αλλιώς δεν κάνεις τίποτα και δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα