amaliaxi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα ! ελπίζω να μην πειράζει που γράφω εδω, μιας και δεν έχω απάντηση στο ερώτημα, αλλα σχεδόν παρόμοια ερώτηση. Το δικό μου λαπτοπ (αγορασμένο πριν περίπου εξι χρόνια) είναι απελπιστικά αργό, όχι στην εκκίνηση, αλλά το να φορτώνει σελιδες ή να ανοίγει διάφορες εφαρμογές, παιχνίδια, ταινιες . Διαβάζοντας τα παραπάνω, και ούσα άσχετη, μπορώ μόνο να απαντήσω σε μερικά ερωτήματα σας, που ίσως βοηθήσουν εχω ελεύθερα 54,4 GB απο τα 453 της μονάδας του σκληρού δίσκου. εκανα ανασυγκρότηση, δεν βοήθησε καθόλου έχω μονιμως το ΕSET δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ , και αυτό ακριβώς είναι που θέλω να μην κάνω. ο λόγος ειναι ότι έχω μέσα κάτι παιχνίδια (αγορασμένα) που δεν θα μπορέσω να τα περάσω ξανά, γιατί αν και έχω τους κωδικούς , δεν υπάρχουν πια για εγκατάσταση (ετσι με πληροφόρησε η εταιρεία που τα είχα αγοράσει) Αλλο πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να εγκαταστήσω το itunes ούτε το flashplayer. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια σας,
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 @amaliaxi. Καλημέρα και σε σένα. Δυστυχώς, αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Μπορεί το πρόβλημα σου να είναι παρόμοιο αλλά δεν είναι το ίδιο σε καμιά περίπτωση και αν αρχίσουμε να απαντάμε μια στον ένα και μια στον άλλο θα χάσουμε τη μπάλα εδώ μέσα. Είναι σαν να πας στο ιατρείο και ενώ ο γιατρός έχει ήδη ασθενή, εσύ να μπουκάρεις στην αίθουσα και να ρωτάς για το δικό σου "παρόμοιο" πρόβλημα. Οπότε κάνε αντιγραφή το κείμενο σου, δημιούργησε ένα νέο θέμα στο τμήμα windows και κάνε εκεί επικόλληση, γιατί εκεί ταιριάζει ποιο πολύ και θα σου απαντήσουμε στο δικό σου thread. 1
batman_gardiki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 πριν απο λίγο το 360t.s μου έβγαλε παραθυράκι bootuptime 00:23 βγαίνει όμως κι ένα άλλο το οποίο έχει τίτλο HPPhotosmartEssential που λέει Wait while windows configures HPPhotosmartEssential και πρέπει να το αποδεχτώ. Τι είναι αυτό τώρα;
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 πριν απο λίγο το 360t.s μου έβγαλε παραθυράκι bootuptime 00:23 βγαίνει όμως κι ένα άλλο το οποίο έχει τίτλο HPPhotosmartEssential που λέει Wait while windows configures HPPhotosmartEssential και πρέπει να το αποδεχτώ. Τι είναι αυτό τώρα; Ειναι εφαρμογη της HP που συνηθως εγκαθισταται απο default οταν κανεις εγκατασταση της εφαρμογης και των drivers συσκευων της οπως καποιο σκανερ.
batman_gardiki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι εφαρμογη της HP που συνηθως εγκαθισταται απο default οταν κανεις εγκατασταση της εφαρμογης και των drivers συσκευων της οπως καποιο σκανερ. αυτο είναι το παραξενο. δεν έβαλα καμία εφαρμογη γIα εκτυπωτή ΗP. εκτος αν έγινε κανενα update Να δεις με το hdsentinel αν καποιος απο τους σκληρους σου εχει προβλημα. κατέβασα την standard έκδοση απο όλες αυτές που έχει και στον C έχω επίδοση άριστη / υγεία 21% και μου προτείνει αντίγραφο ασφαλείας ενω στον F έχω άριστα και τα δύο. ο C έχει ελεύθερο χώρο 20GB και ο F έχει 69GB η θερμοκρασία με μία ώρα δουλέματος είναι 53 βαθμοί στον C και 49 στον F τέλος μου δίνει 46 ημέρες ζωής!!!!
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο είναι το παραξενο. δεν έβαλα καμία εφαρμογη γIα εκτυπωτή ΗP. εκτος αν έγινε κανενα update κατέβασα την standard έκδοση απο όλες αυτές που έχει και στον C έχω επίδοση άριστη / υγεία 21% και μου προτείνει αντίγραφο ασφαλείας ενω στον F έχω άριστα και τα δύο. ο C έχει ελεύθερο χώρο 20GB και ο F έχει 69GB η θερμοκρασία με μία ώρα δουλέματος είναι 53 βαθμοί στον C και 49 στον F τέλος μου δίνει 46 ημέρες ζωής!!!! Ο βασικός σου δίσκος έχει προβλήματα. Τι ακριβώς σου δείχνει το sentinel; Αν σου εμφανίζει προβληματικά sectors τότε είναι ώρα για αλλαγή δίσκου.
batman_gardiki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο βασικός σου δίσκος έχει προβλήματα. Τι ακριβώς σου δείχνει το sentinel; Αν σου εμφανίζει προβληματικά sectors τότε είναι ώρα για αλλαγή δίσκου. μα απάντησα τι μου δείχνει!!! τα προβληματικά sectors που φαίνονται; αν εννοείς στην καρτέλα S.M.A.R.T. εκεί δίπλα απο κάποια sector λέει ΟΚ ή εντάξει (πάντα επιταχύνει) προς το παρόν κάνω τώρα ανασυγκρότηση...
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το sentinel βγάζει και άλλες πληροφορίες. Κάτω από την υγεία και την επίδοση συνήθως σου λέει τι περίπου εντόπισε και αν πατήσεις στην καρτέλα smart θα δεις με κίτρινα και κόκκινα τα προβληματικά σημεία. Δώσε ένα screenshot από αυτό (την καρτέλα smart)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίταξε τις θερμοκρασίες με το hwmonitor. Πότε καθάρισες το pc από τις σκόνες?
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Με 200 κατεστραμμένους τομείς στο δίσκο συστήματος πάλι καλά που καταφέρνει και μπαίνει στα windows. 1
batman_gardiki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίταξε τις θερμοκρασίες με το hwmonitor. Πότε καθάρισες το pc από τις σκόνες? δεν θυμάμαι, πολύ καιρό θα επαναλειτουργήσω ανεμιστηράκι που λόγο θορύβου το σταμάτησα. Με 200 κατεστραμμένους τομείς στο δίσκο συστήματος πάλι καλά που καταφέρνει και μπαίνει στα windows. τι κάνω τώρα; η ανασυγκρότηση δεν έκανε τίποτα!!! με την profesional έκδοση του hdsentinel θα έβγαζα περισσότερα αποτελέσματα;
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 τι κάνω τώρα; η ανασυγκρότηση δεν έκανε τίποτα!!! BACKUP!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα