mantravelas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γινεται να κανω αναστολη λειτουργιας στον υπολογιστη (windows 7) και το torrent να συνεχισει να κατεβαζει;;Επειδη εχω αργη συνδεση στο ιντερνετ και οταν κατεβαζω μεγαλα αρχεια πχ απο 10 gb και πανω τα 300-400 kB/s δεν ειναι αρκετα για να σερφαρω και να κατεβαζω ταυτοχρονα.Αυτο που εχω σκεφτει ειναι να σερφαρω και να παιζω online το πρωι και το βραδυ πριν παω για υπνο να αρχισω να κατεβαζω απο torrent καποιο μεγαλο αρχειο , να βαλω τον υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας και οταν ξυπνησω μετα απο καμια 12αρια ωρες να εχει κατεβει σχεδον.Δεν ξερω ομως αν συνεχισει το torrent να κατεβαζει ενω ειναι ο υπολογιστης σε αναστολη λειτουργιας....Υ.Γ. Δεν μπορω να αφησω ανοιχτο τον υπολογιστη το βραδυ να κατεβαζει γιατι κανει θορυβο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων και ακουγεται σαν ελικοπτερο.
loukas77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γινεται να κανω αναστολη λειτουργιας στον υπολογιστη (windows 7) και το torrent να συνεχισει να κατεβαζει;;Επειδη εχω αργη συνδεση στο ιντερνετ και οταν κατεβαζω μεγαλα αρχεια πχ απο 10 gb και πανω τα 300-400 kB/s δεν ειναι αρκετα για να σερφαρω και να κατεβαζω ταυτοχρονα.Αυτο που εχω σκεφτει ειναι να σερφαρω και να παιζω online το πρωι και το βραδυ πριν παω για υπνο να αρχισω να κατεβαζω απο torrent καποιο μεγαλο αρχειο , να βαλω τον υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας και οταν ξυπνησω μετα απο καμια 12αρια ωρες να εχει κατεβει σχεδον.Δεν ξερω ομως αν συνεχισει το torrent να κατεβαζει ενω ειναι ο υπολογιστης σε αναστολη λειτουργιας.... Υ.Γ. Δεν μπορω να αφησω ανοιχτο τον υπολογιστη το βραδυ να κατεβαζει γιατι κανει θορυβο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων και ακουγεται σαν ελικοπτερο. Δεν γίνεται να τρέχουν προγράμματα ενώ το pc είναι σε sleep. Το μόνο που γίνεται στο sleep είναι να έχει ρεύμα η RAM για να μπορεί να "ξυπνήσει" το PC πολύ γρήγορα, αφού τα πάντα είναι φορτωμένα εκεί. CPU και δίσκοι δεν δουλεύουν σε sleep. Ανάλογα με το τι επεξεργαστή έχεις (αν είχε ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) θα μπορούσες να αφαιρείς την GPU για τη νύχτα όσο το PC κατεβάζει *αναμμένο*. (αν και είναι βαρετή διαδικασία για να την κάνεις κάθε μέρα...) Καλύτερη λύση θα ήταν να λύσεις το πρόβλημα με το ανεμιστηράκι. Καθάρισέ το, και δοκίμασε να του κατεβάσεις την ταχύτητα από κάποιο software. Πες μας και ποια GPU έχεις για να δούμε αν γίνεται κάτι, ή είναι από μόνη της... Ελικόπτερο
mantravelas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γίνεται να τρέχουν προγράμματα ενώ το pc είναι σε sleep. Το μόνο που γίνεται στο sleep είναι να έχει ρεύμα η RAM για να μπορεί να "ξυπνήσει" το PC πολύ γρήγορα, αφού τα πάντα είναι φορτωμένα εκεί. CPU και δίσκοι δεν δουλεύουν σε sleep. Ανάλογα με το τι επεξεργαστή έχεις (αν είχε ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) θα μπορούσες να αφαιρείς την GPU για τη νύχτα όσο το PC κατεβάζει *αναμμένο*. (αν και είναι βαρετή διαδικασία για να την κάνεις κάθε μέρα...) Καλύτερη λύση θα ήταν να λύσεις το πρόβλημα με το ανεμιστηράκι. Καθάρισέ το, και δοκίμασε να του κατεβάσεις την ταχύτητα από κάποιο software. Πες μας και ποια GPU έχεις για να δούμε αν γίνεται κάτι, ή είναι από μόνη της... Ελικόπτερο Η GPU ειναι Asus GeForce GT 220.
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι και να κάνεις, αν έχεις το pc εκεί που κοιμάσαι θα είναι μεγάλη η φασαρία που θα κάνει μέσα στη νύχτα και σίγουρα θα ξυπνάς με πονοκέφαλο μετά από 12-14 ώρες ύπνου. Τώρα αν θα φταίει το pc ή οι πολλές ώρες, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ θα πρότεινα να στήσεις ένα παλιό pc με xp ή linux σε καμιά αποθήκη ή σοφίτα και να το βάζεις να κατεβάζει όποτε θέλεις. Θα το χειρίζεσαι με teamviewer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα