kakarelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλη την ομαδα!Θα ήθελα λίγη βοήθεια. Έχω ένα note 3 και τον τελευταίο μήνα με το που μπαίνω στο net πετάει συνέχεια διαφημισεις και διάφορα άσχετα .Έχω κατεβάσει διάφορα προγράμματα αλλά εξακολουθεί.Εκτος από την επαναφορά,υπάρχει κάτι αλλο;
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κατεβασε το avast απτο playstore και κανε ενα σκαναρισμα...Εχεις εφαρμογες εγκατεστημενες;Αν ναι τσεκαρε(μαλλον τσεκαρε στις εφαρμογες)καμια υποπτη εφαρμογη και ετσι!Εαν εγκατεστησες τελευταια εφαρμογες διεγραψε τες και παρακολουθα το!
kakarelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατεβασα αλλα τα ιδια. Thanks anyway!
newsformobiles Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλη την ομαδα!Θα ήθελα λίγη βοήθεια. Έχω ένα note 3 και τον τελευταίο μήνα με το που μπαίνω στο net πετάει συνέχεια διαφημισεις και διάφορα άσχετα .Έχω κατεβάσει διάφορα προγράμματα αλλά εξακολουθεί.Εκτος από την επαναφορά,υπάρχει κάτι αλλο;Στις πετάει σε συγκεκριμένα site ή σε όλα!? Από άλλο κινητό, όταν μπαίνει κάποιος στις ίδιες σελίδες, έχει το ίδιο πρόβλημα!?
kakarelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ότι σελίδα και να μπω τις πετάει. Οποιοδήποτε site.Απο άλλο κινητό κανένα πρόβλημα. Μάλλον δεν την γλυτώνω την επαναφορά!
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τσεκαρε και τις εφαρμογες τιποτα υποπτο αν εβαλες τελευταια!(διεγραψε και δες)
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εισαι root βαλε ενα adfree. Αλλιος βαλε εναν brower με adblock να δεις αν στις ξαναβγαλει. Επεισης διαβασε και εδω: http://www.doctorandroid.gr/2015/09/remove-malware-android.html?m=0
kakarelos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα δεν γλυτωσα την επαναφορα και την πωληση! Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα