tsita78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω ποια σαιτ απο εξωτερικο θεωρειται αξιοπιστα για αγορα κινητου.Θελω να αγορασω κινητο αλλα δεν εχω καταληξει καπου.αυτη την στιγμη εχω το iphone 4 το οποιο εχει σπασει,κολλαει κ εχει βγαλει τα ψωμια του με το παραπανω.αυτο που θελω απο ενα κινητο ειναι να εχει καλη καμερα κ αναλυση,να ειναι ευκολο στην χρηση ,ωραιο design σαν κοριτσακι που ειμαι κ να ειναι λιγο ανθεκτικο στα πεσιματα. ελπιζω να μη ζηταω πολλα!τι προτεινετε που θα κανει την μεταβαση μου απο το προηγουμενο σε αλλη εταιρεια?διαθετω μεχρι 400 εθρω μαξιμουμ για αυτο κ το iphone 6 δεν παιζει σαν επιλογη αλλα δεν μου εχει αρεσει κ τοσο για να ειμαι ειλικρινης.ευχαριστω!
Stogianz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν πολλά site απο Κίνα που προσφέρουν κινητά σε καλές τιμές κι με καλά χαρακτηριστικά π.χ banggood.com,report me for spam,gearbest.com κ.α κι ακόμα υπάρχουν κι τα κλασσικά ebay,amazon. Εγώ θα σου πρότεινα για συσκευή να ρίξεις μια ματιά στο Huawei P8(όχι το Lite) που έχει κι ελληνική αντιπροσωπεία που το καλύπτει,είναι όλο αλουμίνιο κι είναι πολύ όμορφο κι δυνατό(εγώ το είδα πριν 5-6 μέρες σε ένα κατάστημα wind κι το ερωτεύθηκα ),στην Ελλάδα πρέπει βέβαια να έχει γύρω στα 450ε αλλά μπορεί να το βρεις κι πιο φτηνά απο κάποιο site του εξωτερικού. Περίμενε κι για προτάσεις απο άλλα μέλοι που είναι κι πιο έμπειρα σε αγορές απο εξωτερικό κι ξέρουν τι παίζει με τα τελωνεία κι με αυτά. (Ωραίο κι όμορφο κινητό είναι επίσης κι το Galaxy Alpha το οποίο φέρνει περισσότερο με iphone κι είναι κι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις 4,7" βέβαια αυτή την στιγμή στα 400ε δεν αποτελεί καλή επιλογή.) 1
mikele13- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229217.html?wid=4 πολυ καλο και με ελαχιστα χρηματα... 1
marsele Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά Καλησπέρα, Ψάχνω για αγορά κινέζικου κινητού και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας.Κατ'αρχην τα λεφτά που θα διαθέσω είναι περίπου 200-250 ευρώ.Θα με ενδιέφερε μια συσκευή με αρκετά καλα χαρακτηριστικα (επεξεργαστής,μνήμη ram,κάμερα).Έχω βρει κάποιες συσκευές για τις οποίες θα ήθελα τα σχόλια σας: 1.xiaomi mi4 2.xiaomi mi4i 3.Meizu mx4 4.one plus two 5.Huawei Honor 6 6.huawei 4c 7.zte nubia z9 8.Leagoo Elite 1 9.coolpad f1 10.cubot x9 Σκέφτομαι να αγοράσω από gearbest,vickmall,merimobiles ή από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα μου προτείνετε κι έχετε δοκιμάσει εσείς οι ιδιοι. Λόγω τωρα των capital controls υπάρχει δυνατότητα να γίνει αγορά απο έξω κι αν ναι με ποιον τροπο;Έχω λογαριασμό στο paypal που χρησιμοποιουσα για αγορές στο ebay.
newsformobiles Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς τα κινητά που έχεις βάλει, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Δεν μπορείς πχ να συγκρίνεις το oneplus2 με το cubot, ούτε τα xiaomi ή το meizu. Δεύτερο, τα έχεις δει ολα αυτά στα κινεζομάγαζα!? Σου αρέσουν όλα ή σε καλύπτουν όλα σαν χαρακτηριστικά!? Τιμές πάνω-κάτω έχεις δει!? Από μαγαζιά θα σου πρότεινα το δεύτερο ασυζητητή, πρώτο και τρίτο έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Το δεύτερο θεωρείται το πιο σοβαρό. Σχετικά με το paypal, υπάρχει αναφορά στο φόρουμ πως να μεταφέρεις χρήματα στο balance του λογαριασμού σου.
marsele Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς τα κινητά που έχεις βάλει, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Δεν μπορείς πχ να συγκρίνεις το oneplus2 με το cubot, ούτε τα xiaomi ή το meizu. Δεύτερο, τα έχεις δει ολα αυτά στα κινεζομάγαζα!? Σου αρέσουν όλα ή σε καλύπτουν όλα σαν χαρακτηριστικά!? Τιμές πάνω-κάτω έχεις δει!? Από μαγαζιά θα σου πρότεινα το δεύτερο ασυζητητή, πρώτο και τρίτο έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Το δεύτερο θεωρείται το πιο σοβαρό. Σχετικά με το paypal, υπάρχει αναφορά στο φόρουμ πως να μεταφέρεις χρήματα στο balance του λογαριασμού σου. Λοιπόν για να γίνω πιο συγκεκριμένος επειδή τα έβαλα όλα μαζί τα κινητά και είναι λάθος θα με ενδιέφερε η αγορά κυρίως xiaomi ή meizu που θεωρούνται πιο αξιόπιστα.Σαν χαρακτηριστικά με καλύπτει το xiaomi mi4 (http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-3g-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html) για το οποίο έχω διαβάσει καλές κριτικές και επίσης θα με ενδιέφερε και το δίκαρτο xiaomi mi4i (http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4i-mi-4i-smartphone-5-0-inch-fhd-screen-snapdragon-615-64-bit-octa-core-android-5-0-2g-16gb-13mp-camera.html). Απλά θα ήθελα την άποψη σας γι'αυτα τα 2 κινητά και φυσικά ποιό θα προτιμούσατε από άποψη χαρακτηριστικών και αξιοπιστίας.Φυσικά και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.Το κινητό που θα επιλέξω θα γίνει χρήση κυρίως browsing,gps,φωτογραφιών και ομιλίας.
tsita78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι χαρακτηριστικα θα πρεπει να κοιταξω ωστε να συγκρινω μεταξυ τους?η αληθεια ειναι οτι φλερταρω με samsung k lg αλλα με τα πρωτα εχω μπερδευτει λιγο ως προς τις διαφορες που εχουν τα αλφα με τα 3,4,5,6,κτλ.απο κινεζικα δεν εχω την παραμικρη ιδεα κ κατι εχω δει σε διαφορα ποστ για lag το οποιο δεν ξερω τι ειναι οποτε καθε βοηθεια δεκτη
demflou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εγω θα αγοραζα OnePlus One στα €299 με δυο accessories της επιλογης σου δωρο και το κινητο ειναι αξιοπρεπεστατο.
marsele Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εγω θα αγοραζα OnePlus One στα €299 με δυο accessories της επιλογης σου δωρο και το κινητο ειναι αξιοπρεπεστατο. Σε δίκαρτο κινητό τι προτείνετε;Απ'ότι είδα στα χαρακτηριστικά του one plus one παίρνει μια κάρτα sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα