Anduril Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 ok το βρηκα θα το τσακαρω και θα ξαναποσταρω
Sam235 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Einai poli pi8ano to problima pou exeis na dimiourgeitai apo th karta hxoy. H Creative ta pa8ainei auta kai oxi mono apo tis kartes hxou. Dokimase na 3anaperaseis tous drivers kai an den exeis apotelesmata, den glitoneis to format. Apla otan teleiosei h egkatastsi twn XP, perase tous drivers tou chipset kaneis reboot kai meta perna tous drivers ths SB kai kane OPOSDHPOTE reboot. Elpizo na boh8isa.... Sam.
Anduril Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Λοιπον μου λεει οτι οταν παει να κναει log-off το συστημα,μια application χρησιμοποιει ακομα το registry και ετσι το συστημα θα κλεισει οταν το παψει να λειτουργει και πως οφειλεται ε καποιο service.Δεν μου λεει ομως ποιο/ποια το προξενουν.Τεσπα ξερουμε τι φταιει τωρα.Θα το ψαξω και λιγο καλυτερα τωρα εκει.
Anduril Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Problem solved παιδια!!!! Ρε συ xionatos δεν θα πιστεψεις τι εφταιγε...ειχα βαλει καινουριους drivers για το logitech internet keyboard που εχω.Το ειχα σε θυρα usb.Το εβαλα σε θυρα PS2 και εφτιαξε το προβλημα!!!!Με τους παλιους drivers δεν εκανε προβλημα και ετσι δεν πηγε εκει το μυαλο μου!Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!
hraklhs1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 PHGAINE STO CONTROL PANEL STO POWER OPTIONS KAI STHN EPILOGH POWER BUTTONS EPELEKSE SHUT DOWN META APLY KAI META OK KAI THA LYTHEI TO PROB SOU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.