Προς το περιεχόμενο

Επειγον προβλημα με shutdown!!!Please help!!!!!!!

Anduril

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια παιδια θα τρελαθω :cry: :cry: :cry: !!!Εχω XP pro και εδω και δυο μερες μου κανουν το εξης κουφο προβλημα:οταν παταω turn off ή restart αυτα μετα απο 50-60 δευτερολεπτα( :shock: :shock: :shock: ) αρχιζουν να κλεινουν!!! :evil: Ετσι στο ασχετο!!! :evil: :evil: :X :X :evil: Μου την εχει δωσει!Δεν ειναι δυνατον να μου κανει τετοιο προβλημα ετσι στο ασχετο!Φρεσκα απο format κιολας! :evil: :evil: Αν ειναι δυνατον!Any ideas????Παιδια η οποια βοηθεια καλοδεχουμενη!Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Μονο κατι drivers της SB Live! 1024.Λες?Να του βγαλω και να τους ξαναβαλω?Κοιταξα τα processes αλλα απλα δεν ανταποκρινονται!Σαν να μην πατησα το shutdown.Μετα αρχιζουν να κλεινουν ολα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις τις εξής αλλαγές στην registry για να επιταχύνεις και επιτύχεις ένα σωστό shutdown:

Άνοιξε τον Registry Editor, πηγαίνοντας στο: Έναρξη -> Εκτέλεση -> "regedit" και πατώντας enter.

Αναζήτησε την διαδρομή: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop και άλλαξε στο AutoEndTasks την τιμή σε 1, όπως επίσης και στο PowerOffActive άλλαξέ την σε 1.

Επίσης και πιο συγκεκριμένα για ένα γρηγορότερο shutdown κάνε τις παρακάτω αλλαγές στην registry:

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\

"HungAppTimeout" = 5000 (προεπιλεγμένη τιμή)

"WaitToKillAppTimeout" = 4000 (προεπιλεγμένη τιμή είναι 20000).

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\

"WaitToKillServiceTimeout" = 4000

Ελπίζω να βοήθησα! ;)

Δημοσ.

Εναλλακτικά,διορθώστε τους drivers της κάρτας οθόνης.Σε άλλο λειτουργικό(Win 98SeGr),σε παραπλήσια προβλήματα,λύθηκε εγκαθιστώντας καινούργιους(=τους δικούς της τους παλιούς δηλαδή...) drivers για την TNT2...

Άσχετος είμαι,εμπειρικά λέω ό,τι λέω,απλά με παίδεψε δύο πλήρη απογεύματα και έτσι μόνο βρήκα λύση. :shock:

Δημοσ.

Αμ δε...δεν φταινε drivers,το δοκιμασα. :( Μαλλον κατι δεν εχει γινει καλα στην εγκατασταση των windows.Thanks anyway :wink:

Δημοσ.

Ego Anduril tha soy elega na baleis kana utility opos to adaware kai na deis mipos kata periergo service pe3ei apo piso (san dialer ena prama) kai den kanei efkola restart.

Synithos tetoia problimata yparxoyn otan den mporei na kanei end processes poy sxetizontai me to diktyo eite afto einai karta diktyoy eite modem.

Ena teleftaio poy exo dei ego einai poly megaloys xronoys anapokrisis otan xrisimopoieis programmata opos winfax k.a.

Δημοσ.

Θα δοκιμασω αυτο που μου λες αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο γιατι τα XP ειναι φρεσκα απο format και δεν ειχα κατεβασει κατι ή κατι τετοιο ωστε να μου εχει τιποτα dialer...και εχω και norton firewall ενεργοποιημενο παντα.Αλλα δεν χανω τπτ.Καλη ιδεα.Thanks :wink:

Δημοσ.

Mipos to event viewersoy bgazei kapoio minima?? giati psaxnontas brika pos tetoioy eidoys problimata ypirxan apo kartes video tis NVIDIA... gia kane manual kai stop to "NVIDIA Driver Helper Service' an yparxei.. i kapoio allo serice...

Pistebo pos tha boithoyse an mporoyses na steileis mia lista me ta runnung services se normal operation.

Δημοσ.

Δοκιμασα το ad-aware,βρηκε 3 πραγματακια και τα εφτιαξε αλλα παλι τπτ.Καρτες γραφικων της nvidia δεν εχω,μονο nforce2 εχω της mobo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...