Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αναβαθμιση προτεινετε εσεις ωστε να κανω το μηχανηματακι μου να αντεξει και αλλο? Σκεφτομαι: 1.https://www.skroutz.gr/s/344479/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9R.html?keyphrase=cmz8gx3m2a1600c9r

2.https://www.skroutz.gr/s/6219523/Palit-GeForce-GTX960-OC-2GB-NE5X960S1041F.html

ή

https://www.skroutz.gr/s/7104711/XFX-Radeon-R9-380-2GB-990Mhz-Dual-Dissipation-R9-380P-2DF5.html

Προτεινετε κατι αλλο εσεις?

υ.σ. Δεν θελω να κανω αγορα ssd καθως σκεφτομαι πρωτα να αγορασω τις ram!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα έλεγα κάποιον επεξεργαστή από ΕΒΑΥ και ssd, θα σου δώσει περισσότερο αέρα από την μνήμη, αν παίζεις παιχνίδια σίγουρα θες (και) κάρτα

Δημοσ.

Αν ισχύει το σύστημα της υπογραφής σου σε κάποιον hexa, (edit : βλέπω ότι έχεις λίγες επιλογές δυστυχώς)

από εκεί και πέρα, πρέπει να πεις τι θέλεις να κερδίσεις με την αναβάθμιση και σε ποιο τομέα ( παιχνίδια; δουλειά; επεξεργασία εικόνας / ήχου; )

Δημοσ.

ram θελεις tripple channel, οχι dual channel

3 x 2gb ή 3 x 4 gb

Αν δώσεις αρκετα λεφτα δεν αξιζει, γιατι θέλεις και ram kai gpu, αν το θελεις για βαρια παιχνιδια κτλ, θα θελεις αλλη cpu / motherboard και θα πάνε αχρηστες οι ram...

Δημοσ.

και με dual γινεται δουλεια, το εχω τσεκαρει με αυτες που θελω να παρω και ειμαι κομπλε. Ως προς τι θελω να κανω, ειναι gaming σε 1080p και λιγο photoshop!

Δημοσ.

κάρτα γραφικων δεν μπορεις να βάλεις μεγάλη γιατι πιθανον να έχεις μπουκαλι.

Το θεμα ειναι με τα υπολοιπα που σου εγραψα παραπανω

Δημοσ.

Απάντησε σε αυτά που λέει ο φίλος terry308 με λίγες παραπάνω λεπτομέρειες.Τι παιχνίδια και σε τι επίπεδο ασχολείσαι πχ Bottleneck δε πρόκειται να χεις με τέτοιες κάρτες.Για τι budget μιλάς γενικά;

Δημοσ.

Με μεγαλυτερη καρτα πιθανον θα έχει... Δεν είναι η καρτα γραφικων το προβλημα του αλλα τα υπολοιπα, είναι εγκλωβισμενος να παρει μια μεσαιας κατηγοριας, εκτος αν αλλάξει cpu-motherboard-ram

Δημοσ.

Μέχρι 280€ και όχι παραπανω! Εγώ πάντως δεν πιστεύω να τρώω μπουκάλι με i7 920 oc στα 4ghz! Gaming σε 1080 με ψιλο-high settings! Με τα λευτα αυτά θέλω να πάρω Ραμ και gpu!

Επίσης, είναι καλη η ιδεα της μετάβασης σε z97?

Που μάλλον είναι απίθανο για μενα

• Like 1
Δημοσ.

εγω συμβουλες δίνω, εσυ κανε οτι νομιζεις, τωρα είσαι στα 4 ghz , αλλά δεν ξέρεις στα ποσα θα είσαι με τις καινουργιες ram.

Επισης οι ram σου δουλευουν στα 1066,ασχετα αν εσυ ανεβασεις την συχνοτητα, είσαι αρκετα χαμηλα.

Ξερω οτι έχεις πληρωσει αρκετα για το συστημα σου, αλλά δυστυχώς είναι παλιο

φιλικα...

Δημοσ.

Με μεγαλυτερη καρτα πιθανον θα έχει... Δεν είναι η καρτα γραφικων το προβλημα του αλλα τα υπολοιπα, είναι εγκλωβισμενος να παρει μια μεσαιας κατηγοριας, εκτος αν αλλάξει cpu-motherboard-ram

Και με μεγαλυτερη καρτα ο 920 στα 4 δεν θα φαει σε καμια περιπτωση μπουκαλι! Μην λεμε οτι μας κατέβει! 

Φιλικά παντα!

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι 280€ και όχι παραπανω! Εγώ πάντως δεν πιστεύω να τρώω μπουκάλι με i7 920 oc στα 4ghz! Gaming σε 1080 με ψιλο-high settings! Με τα λευτα αυτά θέλω να πάρω Ραμ και gpu!

Επίσης, είναι καλη η ιδεα της μετάβασης σε z97?

Που μάλλον είναι απίθανο για μενα

Μια κάρτα πάρε και ram (όπως λες).Bottleneck δε θα χεις εκεί που τον έχεις και με ισχυρότερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...