pe21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα,Θέλω τα φώτα σας σχετικά με την αγορά ενός μεταχειρισμένου αμαξιού!!!Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι ταβάνι 5000-5500 ευρω και μέχρι 60000 χιλιομετρα!!!Βλέποντας αρκετές περιπτώσεις στο car.gr έχω τις εξής απορίες:Σε αυτή την αναλογία τιμής-χιλιομέτρων ποία είναι η καλυτερη επιλογή που μπορώ να κάνω δεδομένου οτι θέλω ενα αμάξι κυρίως για την πόλη(Χαμηλο σε κατανάλωση),προσιτό οσον αφορά τα service του και τα έξοδα του??Ποιες είναι οι εμπειρίες σας??Ας πούμε το citroen c1 θα με καλύψει??Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
stel106 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6850528/ κατι τετοιο θα σε βγαλει πολλα χρονια απροβληματιστα και ειναι αυτοκινητο καλης κατασκευης οχι φτερο στον ανεμο σαν αυτο που ανεφερες
pe21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή μένω αθήνα,θα προτιμούσα να μπορούσα να το δώ και απο κοντά!! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6842898/ Αυτο πως σου φαίνεται?? Να προτιμήσω ιδιώτη Η μαντρά??
stel106 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 παραδειγμα εδωσα σαν επιλογη επειδη το ειχα το αυτοκινητο και σαν κατασκευη ειναι παρα πολυ καλο τωρα καταναλωση το 1.4 ειναι 6-7 λιτρα και 240 τα τελη και 110 η ασφαλεια το 6μηνο ετσι χοντρικα για να ξερεις κανε και μια δοκιμη καποιο και νομιζω θα σου αρεσει απο θεμα οδηγικης συμπεριφορας κλπ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6868756/ τα χιλιομετρα αν ειναι αληθινα μην τα φοβασαι γενικα ειναι πολυ αξιοπιστα ΥΓ προτείνω αγορα απο ιδιωτη
pe21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί να προτιμήσω την αγορά απο κάποιον ιδιώτη(όπως πολλοί αλλωστε) και όχι απο κάποιον μαντρά ο οποίος ενδεχομένως να μου δώσει και κάποια εγγύηση(1 -2 χρονια απο οτι ξέρω)??Ακούω πολλούς να το λένε αυτό...Που στηρίζονται??
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα μην σου δωσει και δωρεαν σερβις. Γιατι στο πουλαει πιο ακριβα, σου κρυβει πολλα πραγματα, ακομα και τα χιλιομετρα. Ο ιδιωτης δεν θελει να χει μετα μπελαδες, με δικαστηρια και λοιπα, για να το πουλαει ειδικα οταν υπαρχει αναγκη δεν θα σε κανει μανουρα . Ο εμπορος οτι και να του πεις μετα μονο χαμενος θα βγεις. 3
stel106 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί να προτιμήσω την αγορά απο κάποιον ιδιώτη(όπως πολλοί αλλωστε) και όχι απο κάποιον μαντρά ο οποίος ενδεχομένως να μου δώσει και κάποια εγγύηση(1 -2 χρονια απο οτι ξέρω)??Ακούω πολλούς να το λένε αυτό...Που στηρίζονται?? κοιτα να δεις εσυ παιρνεις το αυτοκινητο 5500 δεν πιστευεις οτι ο εμπορας το πηρε 4500? και το γνωριζει το αμαξι οπως αυτος που το ειχε πχ 5 χρονια? θα πει ειναι τελειο ενω ουτε 1000χλμ δεν το εχει κανει! θα μου πεις το ελεγξε πριν το παρει εννοειτε αλλα για να το πηρε φτηνα με καποιο τροπο θα προσπαθησει να το αλλαξει ωστε να ανεβει η τιμη του και να το πουλησει υπαρχουν και οι σωστοι αλλα λιγοι εχεις το πλεονεκτημα οτι μπορεις να το παρεις πχ 500 το μηνα εκει αλλαζει το πραγμα μιας και το ξεπληρωνεις σε 10-12 μηνες και δεν σου φαινεται απο κει και περα το ψαχνεις και αν ειναι καλο το παιρνεις 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 «Ο ιδιωτης δεν θελει να χει μετα μπελαδες» υπαρχει μια μικρη περιπτωση, σχεδον να σε υποχρεωσει να κανεις σε αυτον το σερβιρισμα, ναι ακομα και ο ιδιωτης. Ο αλλος μου 'χε πεταξει "θα με παιρνεις τηλ, να κανονιζουμε να το δουμε" αν θελετε να βρειτε καλο stuff, μην ψαχνετε εκει που ψαχνει η πλεμπα Συνηθως το "κερδος του σε φραγκα" ειναι πολυ μικροτερο. Αδειαζουν ο,τι μπορουν απο τα extra, το μπασταρδευουν, το κανιβαλιζουν, σχεδον, το καταστρεφουν και κερδιζουν με εντελως πλαγιους τροπους... 005% πιθανοτητες, ο "εμπορας" να ξερει το αμαξι καλυτερα απο το "αφεντικο"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα