Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εχω το παραπανω pc ενω παταω το διακοπτη αναβει η πρασινη ενδειξη αλλα ουτε μπιπ ουτε τιποτα στην οθονη τα ανεμιστηρακια τροφοδοτικου επεξεργαστη δουλευουν κανονικα τι να φταιει ρε παιδια.

Δημοσ.

καλημερα και παλι σημερα εβγαλα το τροφοδοτικο για μετρηση με πολυμετρο η ενδειξη ειναι 11.8ν χωρις φορτιο αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση το φαν του τροφοδοτικου δουλευε αρκετα γρηγορα οταν το τοποθετησα παλι παει αρκετα αργα μαλλον τροφοδοτικο εε? και αν ειναι που βρισκουμε τετοιο.

Δημοσ.

Tα dc7800 εχουνε βγαλει προβλημα και στο τροφοδοτικο και στο motherboard σωρηδον.Πρεπει να το δει καποιος που ξερει για να μην αγορασεις τσαμπα ενα ανταλλακτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν προβείς σε αγορές και έξοδα για τεχνικούς, βγάλε το pc από το ρεύμα, κράτα το power button για 30 δευτερόλεπτα και πες μας αποτελέσματα...!

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις ανταλλακτικά μίλα εδώ: Source.png Πηγή: Renew

θα βρεις ότι ψάχνεις, φυσικά δεν είναι τίποτα καινούριο είναι όλα refurbished. Έχει και τροφοδοτικά αλλά έχει και όλοκληρα dc7800 σε πολύ καλές τιμές. Έχει και η Cosmodata refurbished αλλά δε νομίζω να έχει τόσο μεγάλη ποικιλία αν δε βρεις στο πρώτο κάνε μια προσπάθεια και εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...