gtr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σε ολους εχω το παραπανω pc ενω παταω το διακοπτη αναβει η πρασινη ενδειξη αλλα ουτε μπιπ ουτε τιποτα στην οθονη τα ανεμιστηρακια τροφοδοτικου επεξεργαστη δουλευουν κανονικα τι να φταιει ρε παιδια.
gtr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα και παλι σημερα εβγαλα το τροφοδοτικο για μετρηση με πολυμετρο η ενδειξη ειναι 11.8ν χωρις φορτιο αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση το φαν του τροφοδοτικου δουλευε αρκετα γρηγορα οταν το τοποθετησα παλι παει αρκετα αργα μαλλον τροφοδοτικο εε? και αν ειναι που βρισκουμε τετοιο.
Roger Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Tα dc7800 εχουνε βγαλει προβλημα και στο τροφοδοτικο και στο motherboard σωρηδον.Πρεπει να το δει καποιος που ξερει για να μην αγορασεις τσαμπα ενα ανταλλακτικο. 1
filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν προβείς σε αγορές και έξοδα για τεχνικούς, βγάλε το pc από το ρεύμα, κράτα το power button για 30 δευτερόλεπτα και πες μας αποτελέσματα...! 1
La_MoRt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλεις ανταλλακτικά μίλα εδώ: Πηγή: Renew θα βρεις ότι ψάχνεις, φυσικά δεν είναι τίποτα καινούριο είναι όλα refurbished. Έχει και τροφοδοτικά αλλά έχει και όλοκληρα dc7800 σε πολύ καλές τιμές. Έχει και η Cosmodata refurbished αλλά δε νομίζω να έχει τόσο μεγάλη ποικιλία αν δε βρεις στο πρώτο κάνε μια προσπάθεια και εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα