Manos5686 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σκέφτομαι μέχρι το τέλος του μήνα να προβώ στην αγορά ενός Innova Injection.Πρέπει να προσέξω κάτι σε σχέση με το μηχανάκι?Βγάζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα?Στα ίδια λεφτά υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο? Το Crypton X δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί θα πρέπει να αναβαθμίσω το δίπλωμα μου και αυτήν την χρονική στιγμή δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Το μηχανάκι θα χρησιμοποιηθει ως αντί κατάσταση του αυτοκινήτου όσο το δυνατόν περισσότερο μιας και είναι ποιο οικονομικό Αυτά..ευχαριστώ
lambroszekis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω innova το πήρα τον Γενάρη μεταχειρισμενο με 15000χμ λόγω δουλειάς το έχω πάει στα 30500χμ μέσα σε 7 μήνες προβλήματα κανένα... Θέλει όμως καλή λίπανση για να μην πάρεις την μπιελα στο χέρι.. Παρόλα αυτά αν είχα την δυνατότητα θα έπαιρνα το crypton X... Είναι πιο δυνατό στα συν του η υδροψυξη.. 1
Mr_Proper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σκέφτομαι μέχρι το τέλος του μήνα να προβώ στην αγορά ενός Innova Injection.Πρέπει να προσέξω κάτι σε σχέση με το μηχανάκι?Βγάζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα?Στα ίδια λεφτά υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο? Το Crypton X δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί θα πρέπει να αναβαθμίσω το δίπλωμα μου και αυτήν την χρονική στιγμή δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Το μηχανάκι θα χρησιμοποιηθει ως αντί κατάσταση του αυτοκινήτου όσο το δυνατόν περισσότερο μιας και είναι ποιο οικονομικό Αυτά..ευχαριστώ έχουν βγεί πρόσφατα καινούργιες κατηγορίες διπλωμάτων αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατηγορία που να έχει μέσα το innova και οχι το crypton. παλιά το δίπλωμα ήταν για έως 35kw (~45 άλογα) οπότε πιάνει και τα δύο σίγουρα. Αλλά και με τα νέα να έχουν κάνει ό,τι ναναι βλακείες και να προκύπτει τέτοιο ζήτημα πάλι σε παίρνει... Γιατι και να σε πιάσουν και να μην σου την χρήση ο τροχονόμος αν του δείξεις το δίπλωμα που έχεις θα γίνει δικαστήριο το οποίο θα λάβει χώρα σε 6 μήνες με ένα χρόνο και απο το οποίο άνετα μπορείς να πάρεις αναβολή. (δηλαδή άλλους 6 μήνες με ένα χρόνο) και όταν πάς τελικά στο δικαστήριο αν έβγαλες καινούργιο δίπλωμα απλά τους το δείχνεις και τελείωσες δεν σου κάνουν τίποτα είσαι ελεύθερος. Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα crypton x όχι ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο.. αλλά το innova είναι σαν γιαγιά με ρόδες... αλλα οκ είναι honda και άρα αξιόπιστο (αν σε ενδιαφέρει μόνο το θέμα της αντοχής στον χρόνο)
Manos5686 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Με το δίπλωμα που έχω είμαι καλυμμένος για μηχανές έως 125 κυβικά οπότε το Crypton X τον οποίο είναι 135 εγώ λόγω διπλώματος δεν μου επιτρέπετε να το οδηγήσω.Και δεν με ενδιαφέρει το πρόστιμο εάν με σταματήσει κάποιος τροχονόμος αλλά με καίει αν εμπλακω σε κάποιο ατύχημα που αν δεν έχεις δίπλωμα βρίσκεις πάντα τον μπελά σου λέω.Οπότε μάλλον αναγκαστικά πάω σε Innova και ελπίζω να βγει σκύλος
παπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δες αστρακι καλύτερα. Τσεκαρεις να μην βγάζει καπνα, να μην έχει διαρροή και να πιάνει 90χλμ( αυτό είναι γενικό για όλα τα παπιά). Ινοβα... Κακό vfm
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 οτι μηχανη και να ειχα παντα ειχα κι ενα παπακι. Το innova παιζει να ειναι το πρωτο που εδωσα με το χαμογελο στα χειλη. Μαλλον πρεπει να προσεξεις μηπως το κολλησε ο Πακιστανος με τσιχλα. Απαραδεκτο για honda. lol
Manos5686 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πφφφ με αυτά τα τελευταία ποστ ψύλλοι στα αυτιά μου μπηκανε Ήλπιζα με ένα Innova να βγω καλυμμένος..Honda εγγύηση μου έλεγαν διάφοροι γνωστοί μου.. Και τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πφφφ με αυτά τα τελευταία ποστ ψύλλοι στα αυτιά μου μπηκανε Ήλπιζα με ένα Innova να βγω καλυμμένος..Honda εγγύηση μου έλεγαν διάφοροι γνωστοί μου.. Και τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου και η BMW που καβαλάω made in China είναι αλλά η Κίνα φτιάχνει τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους ή χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυτο-αναφλέγονται. Σε όλα τα μέρη του κόσμου μάλλον το ίδιο ισχύει, ότι πληρώνεις, παίρνεις. Όντως η Χόντα είναι εγγύηση αλλά στην περίπτωση του innova θα έπρεπε να ήταν πιο τίμια. Το είχα πάρει ολοκαίνουργιο και άρχισαν να τρίζουν διάφορα από την 1η μέρα. Νομίζω είναι υπερκοστολογημένο. Εκμεταλλευόμενη την φήμη της σε αυτήν την κατηγορία. Λίγο-πολύ όλες οι εταιρείες κάνουν το ίδιο όμως. Χτυπάνε τις τιμές σε κάποια άχρηστα μοντέλα πατώντας επάνω στην φήμη που απέκτησαν από προηγούμενα μηχανάκια.
liopyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα παλιότερα παπάκια της honda είχαν θέμα με τα πλαστικά τους, αλλά η αλήθεια είναι πως για τα innova έχω ακούσει κι εγώ πολλές περιπτώσεις μπιέλας, αδικαιολόγητο για την αξιοπιστία της εταιρίας. 1
παπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πφφφ με αυτά τα τελευταία ποστ ψύλλοι στα αυτιά μου μπηκανε Ήλπιζα με ένα Innova να βγω καλυμμένος..Honda εγγύηση μου έλεγαν διάφοροι γνωστοί μου.. Και τώρα δεν ξέρω τι θα κάνωHonda είναι εγγύηση! Αλλά τα παλιά της μοντέλα. Τώρα μόνο crypton. Εγώ θα σου έλεγα να πας στο υπ. Μεταφορών να ρωτήσεις εάν μπορείς να πάρεις x135 με το δίπλωμα σου. Εάν μπορείς, τότε το 135 είναι μονόδρομος,εάν όχι δες παλιό μοντέλο της honda (αστρακι, τζιελεξακι κλπ).
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 μην πάρεις την μπιελα στο χέρι.. Είναι πιο δυνατό στα συν του η υδροψυξη.. πολλες φορες η αεροψυξη ειναι τεραστιο πλεονεκτημα... το κακο με το innova ειναι οτι παιρνει μονο 700g λαδι, ουτε κιλο καλα-καλα, πως να την ακουσεις με τοσο λιγο, και δεν εχει καν φιλτρο εχει και τον κοφτη αναιτια ψηλα, με αποτελεσμα να υποφερει απο τους καγκουρες θελει συχνο τσεκαρισμα, ειδικα αν κινειται εθνικες κτλ και εχει κοντυνει το γραναζωμα... αντι για X135, παρε καλυτερα CRF 450, λιγοτερο θα φοβασαι μην στο φανε... η Honda εχει σταματησει εδω και χρονια να βγαζει αξιολογα μηχανακια, εκτος απο μερικα μερακλιδικα, που διημουργηθηκαν απο απωθημενα πρωην μηχανικου και νυν σεο κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα