s3v3r0us Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κατα διαολου η Apple. Windows-based αηδιες με stylus και πατατες υπερβολικου μεγεθους. Απο εταιρια παραγωγης premium προϊοντων θα καταληξει εταιρια της σειρας. Δε πιστεύω πως θα της κάνει κακό. Τα Premium Προιόντα της ξέρει πολύ καλά ποιοι τα επιλέγουν και γιατί. Τώρα αν κάνει λάθος κινήσεις προς νερά " ξένα " θα το πληρώσει με την ανάλογη συμπεριφορά του κοινού της.
polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως αυτή η εταιρία με έχει βολέψει άπειρα. Όποιο άτομο αγοράζει από αυτήν ξέρω αυτόματα ότι δεν σκαμπάζει από τεχνολογία και άρα δεν το βάζω στον επαγγελματικό μου κύκλο. Εάν ήμουν εργοδότης θα κέρδιζα και απίστευτο χρόνο από άσκοπα interviews. Αν και έχουμε ακόμα 4 γεμάτους μήνες, πιστεύω το σχόλιο σου είναι μακράν μέσα στο top 5 άκυρων σχολίων του 2015.. Με κάνει να προβληματίζομαι για το αν αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε... Να το ψάξεις φίλε..
atheatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα το παίρνω πισω αυτό που έγραψα για το ipad pro. To περίμενα του χρόνου αλλα από οτι φαίνεται υπηρχε μεγάλη ζητηση απο του επαγγελματιες της μουσικής και της σχεδίασης και το βγάλανε νωρίτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα