gio_b27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω στην πηγή υπάρχει ερωτηματικό για ipad pro και ότι φημολογείται.Τώρα πως εδώ έγινε τίτλος οτι θα κάνει ντεμπούτο το ipad pro; Εκτός και νομίζουν μερικοί οτι εδώ είναι Botswana και δεν έχει σημασία ..... Στα αγγλικά, το ελληνικό ερωτηματικό, είναι άνω τελεία. ;-) 1
hgemwn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 αν σας λειπει τοσο πολυ το πενακι υπαρχουν εδω και χρονια προιοντα στην αγορα ....ναι ναι και η σαμσουνγκ ειναιγιατι μονο η σαμμυ κλεβει... δεν νομιζω παντως να τρεχει el capitan.σιγουρα ios 9 και kai υποστηριξη για stylus...τωρα σε συνδυασμο με το force touch δεν μπορω να ξερω..διαβασα παντως οτι θα αλλαξει τον τροπο που γνωριζουμε και χειριζομαστε τις touch οθονες... οποτε υπομονη ....
coffeex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά iOS θα τρέχει, ίσως λίγο τροποποιημένο με κάποια χαρακτηριστικά για τους «επαγγελματίες» όπως τους εννοεί η Apple. Αυτό με το force touch θέλω να δω. Αν το iPad Pro είναι πραγματικά καινοτόμο ίσως πετύχει αν δεν προσφέρει κάτι πραγματικά καινούργιο δεν το βλέπω να πετυχαίνει.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ταμπλετ με stylus = ταμπλετ Ταμπλετ χωρις stylus = μεγάλο σμαρτφοουν Οταν τα stylus θα εχουν επιτέλους ακρίβεια φυσικού μολυβιού τα ταμπλετ θα αποκτήσουν την λειτουργικότητα την οποια ηταν προορισμένα να εχουν. Ενα tablet με τέτοιο stylus απαιτεί κατι περισσοτερο απο iOS αλλα οχι λειτουργικό desktop. Δεν αντικαθιστά το λαπτοπ μια τετοια συσκευή. Η χρησιμότητα της θα ειναι διαφορετική.
haHa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστευω το ipad pro θα ειναι μια καλη προταση για καποιον που θελει tablet με περισσοτερες δυνατοτητες. Ακολουθει/αντιγραφει το τι εκανε η samsung και η microsoft με τα tablet , βγαζοντας μοντελο στις 12" . Ακολουθει/αντιγραφει το τι εκανε η samsung και η microsoft με τα tablet , βγαζοντας μοντελο με stylus . Ακολουθει/αντιγραφει το τι εκανε η samsung και η microsoft με τα tablet , βγαζοντας μοντελο που το ονομαζει pro. Κ αυτο ειναι θετικο γιατι δειχνει οτι η εταιρια εξελισσεται κ ακουει τι θελει ο καταναλωτης. Ειναι θετικο κ για τον καταναλωτη που θα εχει περισσοτερες επιλογες. 1
Vasilisxd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποια στιγμή θα γίνει και το OSX full touch, αλλά νομίζω ότι αργούμε ακόμα
kifinas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται OS X για φορητές συσκευές με επαγγελματικό χαρακτήρα. Πχ. http://www.ibm.com/mobilefirst/us/en/mobilefirst-for-ios/
WorldOfGlass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και full os να τρέχει ενας επαγγελματίας θα προτιμήσει windows για θέματα συμβατοτητας Κάποτε η apple ήταν ογκόλιθος. Τώρα είναι ενα αστείο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και full os να τρέχει ενας επαγγελματίας θα προτιμήσει windows για θέματα συμβατοτητας Κάποτε η apple ήταν ογκόλιθος. Τώρα είναι ενα αστείο Περίεργο, το μόνο αστείο που βλέπω είναι η παραπάνω «διαπίστωση». Είμαι επαγγελματίας και χρησιμοποιώ αποκλειστικά Apple υπολογιστές (MacOS και OS X) και φορητές συσκευές (iOS) τα τελευταία δέκα χρόνια. Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα συμβατότητας μέχρι τώρα. Προφανώς είναι επιλογή μου και προφανώς θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με Windows αλλά επέλεξα MacOS/OSX/iOS. Καλό είναι λοιπόν να μην γράφουμε τέτοιες ανακρίβειες και μάλιστα με ύφος αυθεντίας. Γιατί προφανώς δεν έχουμε βγει εκτός του μικρόκοσμού μας για να δούμε τι συμβαίνει. 3
fylatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Περίεργο, το μόνο αστείο που βλέπω είναι η παραπάνω «διαπίστωση». Είμαι επαγγελματίας και χρησιμοποιώ αποκλειστικά Apple υπολογιστές (MacOS και OS X) και φορητές συσκευές (iOS) τα τελευταία δέκα χρόνια. Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα συμβατότητας μέχρι τώρα. Προφανώς είναι επιλογή μου και προφανώς θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με Windows αλλά επέλεξα MacOS/OSX/iOS. Καλό είναι λοιπόν να μην γράφουμε τέτοιες ανακρίβειες και μάλιστα με ύφος αυθεντίας. Γιατί προφανώς δεν έχουμε βγει εκτός του μικρόκοσμού μας για να δούμε τι συμβαίνει. Κοιτά παίζει ρόλο και ο κλάδος. Αν είσαι μηχανικός και να θες να έχεις osx δε μπορείς. Αν είσαι γραφίστας τείνω να πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο ανάποδο. 1
Akivdilos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 <p>ποσοι ζηλευεται αυτη την εταιρια που την αντιγραφει ο υπολοιπος πλανητης απο htc να πιασω απο huawei να πιασω απο samsung να πιασω κραξτε κ θαυμαστε</p> Ακριβως... αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι μπαινουν και στην διαδικασια να υποστειριζουν με ολο τους το ειναι και φανατισμο μια εταιρια... οποια και εαν ειναι αυτη (δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη)... απλα κανουν την δουλεια τους και βγαζουν προιοντα προς καταναλωση... καθε μια απευθηνεται στο δικο της κοινο και ακολουθει την δικια της πορεια σε σχεση ακομη και με τον ανταγωνισμο... Χωρια το κραξιμο που ριχνουν μερικοι για πολλα προιοντα και εταιριες εαν κατι δεν τους αρεσει η ενδεχομενος δεν εχουν κανει κατι καλα... Δουλευω για μια τετοια εταιρια στον χωρο της τεχνολογιας (οχι της πληροφορικης) και πραγματικα δεν ειναι και τοσο ευκολο να βγαλεις ενα προιον που θα τους ικανοποιησει ολους στην αγορα ακομη και εαν εργαζονται πανω σε αυτο οι καλητεροι στον τομεα... Εαν πιστευουν μερικοι οτι θα φτιαχνανε καλητερα προιοντα τους προκαλω εστω να δοκιμασουν να βγαλουν κατι δικο τους εστω και ψωμι καλητερα απο τον ανταγωνισμο... Και οχι τον να στησεις το δικο σου PC και να του βαλεις αλλη παστα στην CPU δεν ειναι κανενα κατορθωμα... Ελα να αναπτυξεις προιον απο λευκο χαρτι και θα σε παραδεχτω,,,
jim5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Θα βγει και καινούργια διασκευή ' κάνω μπ@φo και παίζω ipad pro'; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα