Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καταναλωτικό κοινό δείχνει να στρέφεται προς προϊόντα παραγωγής / κατανάλωσης και όχι μόνο κατανάλωσης.

Το αν θα βγουν καλά ή όχι προϊόντα είναι ένα θέμα.

Δυστυχώς, χωρίς πειραματισμό δε γίνεται.

Εγώ καιρό περίμενα ένα τύπου iPad με πλήρες λειτουργικό. Για να δούμε τί θα βγάλει αυτή τη φορά. Αν όντως έχει πλήρες λειτουργικό mac os x θα έχει ενδιαφέρον. Εάν είναι απλώς ένα μεγαλύτερο iPad με stylus θα απογοητευτώ.

Εγω απλα περιγραφω με ποιον τροπο η Apple γιγαντωθηκε. Και σιγουρα αυτος ο τροπος δεν ειναι τι αρεσει στο συνολο του καταναλωτικου κοινου - ολους τους καταναλωτες δεν τους ικανοποιει ποτε κανεις.

Το να βγαλει ipad με πληρες λειτουργικο, εκτος του οτι δεν θα γινει ποτε, θα ηταν μια αυτοκαταστροφικη ενεργεια. Λεγε με Windows 8.

Εχει ηδη λειτουργικο και το λενε iOS.

Aν κυκλοφορήσει ipad pro με mac osx τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά για τον ανταγωνισμό. Από τη στιγμή που είδαμε fanless macbook με coreM να τα περιμένετε όλα ! Πιθανολογώ και μπορεί να πέσω και μέσα.

Αυτο δεν ειναι μια ρεαλιστικη προσεγγιση της πραγματικοτητας, αλλα οι μηνιαιες προβλεψεις του "Αστρα και Οραμα"

• Like 3
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω απλα περιγραφω με ποιον τροπο η Apple γιγαντωθηκε. Και σιγουρα αυτος ο τροπος δεν ειναι τι αρεσει στο συνολο του καταναλωτικου κοινου - ολους τους καταναλωτες δεν τους ικανοποιει ποτε κανεις.

Το να βγαλει ipad με πληρες λειτουργικο, εκτος του οτι δεν θα γινει ποτε, θα ηταν μια αυτοκαταστροφικη ενεργεια. Λεγε με Windows 8.

Εχει ηδη λειτουργικο και το λενε iOS.

Αυτο δεν ειναι μια ρεαλιστικη προσεγγιση της πραγματικοτητας, αλλα οι μηνιαιες προβλεψεις του "Αστρα και Οραμα"

Τότε γιατί το "Pro" που υποτίθεται ότι απευθύνεται σε επαγγελματίες (και καλά; ) Μόνο επειδή θα είναι μεγαλύτερο;

Εγώ δε θεωρώ αυτοκαταστροφή τα windows 8. Η microsoft φαίνεται να τα πηγαίνει καλα προς το παρόν με το δρόμο που έχει χαράξει.

Τέλοσπάντων, θα δείξει.

• Like 2
Δημοσ.

Τότε γιατί το "Pro" που υποτίθεται ότι απευθύνεται σε επαγγελματίες (και καλά; )

Μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα που περιγραφω. Οτι διευρυνεται επικινδυνα για να γινει αρεστη.

Ο Steve δεν θα αφηνε ποτε το stylus να ενσωματωθει σε προιον της Apple.

Κι ομως το iphone αλλαξε για παντα τα κινητα τηλεφωνα.

Δημοσ.

Aν κυκλοφορήσει ipad pro με mac osx τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά για τον ανταγωνισμό. Από τη στιγμή που είδαμε fanless macbook με coreM να τα περιμένετε όλα ! Πιθανολογώ και μπορεί να πέσω και μέσα.Θα έχει αντί για lightning θύρα μία usb type C για φόρτιση,στην οποία με το κατάλληλο αξεσουαρ θα μπορείς να συνδέεις και συσκευές usb 2/3 και όλα αυτά σε περιβάλλον mac os. Από τιμές να δούμε που θα φτάσουν τα ipad ! Προβλέπω budget στα 800 ή 1000 ευρώ.

σε κάποιο παράλληλο σύμπαν κατά τη γνώμη αυτά.. για την ώρα πιστεύω ότι θα είναι ένα μεγαλύτερο iPad..

Δημοσ.

<p>ποσοι ζηλευεται αυτη την εταιρια που την αντιγραφει ο υπολοιπος πλανητης απο htc να πιασω απο huawei να πιασω απο samsung να πιασω κραξτε κ θαυμαστε</p>

• Like 1
Δημοσ.

<p>ποσοι ζηλευεται αυτη την εταιρια που την αντιγραφει ο υπολοιπος πλανητης απο htc να πιασω απο huawei να πιασω απο samsung να πιασω κραξτε κ θαυμαστε</p>

γεια σου μεγαλομέτοχε!

• Like 8
Δημοσ.

Όσοι λέτε για OSX στο iPad. Αν γίνει, θα γίνει σταδιακά και σταθερά όπως μας έχει συνηθίσει η Apple. Μετά από 7 γενιές, αφού θα έχει δώσει σε κάθε γενιά κανένα wallpaper, κανένα notification sound κλπ του λειτουργικού, το iPad Pro 5S μπορεί και να έχει OSX.

It just works fellas!

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον lawlezz.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο (διάλεξε χαρακτηρισμό...) μπορεί να είναι κάποιος, ο οποίος πιστεύει ότι οι καταναλωτές έχουν λόγο να...ζηλεύουν(!) την οποιαδήποτε εταιρία; Γιατί να τη ζηλεύουν; Επειδή τους κλέβει τους πελάτες, ας πούμε;

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω στην πηγή υπάρχει ερωτηματικό για ipad pro και ότι φημολογείται.Τώρα πως εδώ έγινε  τίτλος οτι θα κάνει ντεμπούτο το ipad pro; 

Εκτός και νομίζουν μερικοί οτι εδώ είναι Botswana  και δεν έχει σημασία .....

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτή η εταιρία με έχει βολέψει άπειρα.

Όποιο άτομο αγοράζει από αυτήν ξέρω αυτόματα ότι δεν σκαμπάζει από τεχνολογία και άρα δεν το βάζω στον επαγγελματικό μου κύκλο. Εάν ήμουν εργοδότης θα κέρδιζα και απίστευτο χρόνο από άσκοπα interviews.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιο άτομο αγοράζει από αυτήν ξέρω αυτόματα ότι δεν σκαμπάζει από τεχνολογία και άρα δεν το βάζω στον επαγγελματικό μου κύκλο. Εάν ήμουν εργοδότης θα κέρδιζα και απίστευτο χρόνο από άσκοπα interviews.

ΟΚ.... 

ΥΓ. Ο επαγγελματικός σου κύκλος απαρτίζεται, μόνο από άτομα που σκαμπάζουν από τεχνολογία?

• Like 2
Δημοσ.

Χαχα καλό. -Τι τηλεφωνο εχετε? -iPhone -Επόμενος!!
  • Like 1
Δημοσ.

Και με αυτά τα μυαλά δεν σε βλέπω να γίνεσαι ποτέ εργοδότης!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...