Unshaded Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, είμαι φοιτητής και η σύνδεση internet/τηλεφωνία που έχω είναι στο όνομα του πατέρα μου για να το πληρώνει αυτός από τον τόπο μόνιμης κατοικίας. Παρ' όλα αυτά, θέλω να κάνω μεταβίβαση της σύνδεσης στο δικό μου όνομα λόγω θανάτου του πατέρα μου. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς χρειάζεται να έχω? Ευχαριστώ!
aGka8l Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει να πας ληξιαρχική πράξη θανάτου λογικά Που εισαι?λογικα στο calling center θα ξερουν να σου πουν ακριβως
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλα με το τμημα πωλησεων οχι το τεχνικο για να σου πουν τι ακριβως χρειαζεται.λογικα απο σενα θα χρειαστει και καποια ταυτοτητα.
manzana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 1)Ληξιαρχικη πραξη θανατου 2)Πιστοποιητικο εγγυτερων συγγενων 3)Την ταυτοτητα σου και να γνωριζεις και ΑΦΜ/ΔΟΥ σου Αυτα ειναι τα στανταρ. Απο εκει και περα μιλα και με τον παροχο σου να δεις αν θελουν κατι επιπροσθετο
bill2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά αυτά πάντα ζητάνε αλλά τι αλο πια να σου ζητήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα