Cannabiero Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Φαινεται στ site της apple οτι το iphone 6 σε verizon και at&t ειναι πολυ οικονομικο καπου στα 200 ευρω.Εγω εχω ατομο που μπορει να το αγορασει απο αμερικη απο apple store μπορει δλδ να το παρει απο εκει και να μ το φερει τι προβλημα παιζει να υπαρχει?
kataramenos32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιζει να μην λειτουργει στα ελληνικα δικτυα και σιγουρα δεν εχει εγγυηση.Απο την αλλη μηπως για να το παρεις μονο 200€ πρεπει να κανεις και καποιο συμβολαιο?Γιατι ειναι πολυ λιγα εστω και για Αμερικη
Cannabiero Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω για αυτο ρωταω και εγω..Μου φαινονται πολυ λιγα αλλα καπου διαβασα οτι το τ πιο πιθανο ειναι της ατ&τ και της verizon να δουλευουν ελλαδα..Για την τιμη θελω να ξερω..
sistah Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δεν ξερεις? Δεν εκανες καν τον κοπο να μπεις στο site της apple?Απο 199$ τα 16GB με 2 χρονια συμβολαιο.Χωρις συμβολαιο απο 649$. 2
kataramenos32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω για αυτο ρωταω και εγω..Μου φαινονται πολυ λιγα αλλα καπου διαβασα οτι το τ πιο πιθανο ειναι της ατ&τ και της verizon να δουλευουν ελλαδα..Για την τιμη θελω να ξερω.. Τι δεν ξερεις? Δεν εκανες καν τον κοπο να μπεις στο site της apple? Απο 199$ τα 16GB με 2 χρονια συμβολαιο. Χωρις συμβολαιο απο 649$. Αυτο.Επισης της at&t καθως και της verizon δεν θα δουλευουν Ελλαδα γιατι δεν θα ειναι unlocked
Expertr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο.Επισης της at&t καθως και της verizon δεν θα δουλευουν Ελλαδα γιατι δεν θα ειναι unlocked Το δευτερο θα δουλευει σιγουρα...το πρωτο δεν θυμαμαι θα σε γελασω
sistah Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το iphoneHellas ειδικευεται σε τετοιου ειδους ερωτησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα