Black Demis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 οσο πάει χειροτερεύει αυτό καθε μερα και στιγμή.... ειδικά στο pc εχει γινει ΑΘΛΙΟ 3
scooterlord Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ας διορθώσουν πρώτα τις χακιές που τους ρίχνουν και στέλνει παντού άκυρα λινκς και ας αφήσουν τα UI
bestoftherest7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που η microsoft φτιαχνει τα προιοντα της ,καλυτερα στις αλλες πλατφορμες παρα στη δικη της (windows phone) δεν το καταλαβα ποτε... 2
TheAccountant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που η microsoft φτιαχνει τα προιοντα της ,καλυτερα στις αλλες πλατφορμες παρα στη δικη της (windows phone) δεν το καταλαβα ποτε... Αυτό πως σου ηρθε τώρα? Γιατι στο Android μια χαρά ελεεινό ειναι... Αθλια εφαρμογή και βαριά ακομα και για βαρβάτα κινητά. Περαν του αισθητικου κομματιου δεν περιμενω κατι ουσιαστικο στην νεα εκδοση. 1
GrandGamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό πως σου ηρθε τώρα? Γιατι στο Android μια χαρά ελεεινό ειναι... Αθλια εφαρμογή και βαριά ακομα και για βαρβάτα κινητά. Περαν του αισθητικου κομματιου δεν περιμενω κατι ουσιαστικο στην νεα εκδοση. Το Skype παντού ελεεινό είναι, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. 2
ramarg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Από άποψη UI το skype μου αρέσει εξίσου με το messenger. Από άποψη αλλαγών τί περισσότερο να περιμένεις από ένα app που στοχεύει στην επικοινωνία... Βαρύ ίσως είναι αλλά για εμένα τουλάχιστον αυτό γίνεται αισθητό σε παλαιότερες συσκευές..
marnick13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και για ubuntu ακομα στην 4.3 ειμαστε και θα ειμαστε νομιζω ακομα για πολλα χρονια... 1
Crystallization Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Προς τι τόσο κράξιμο; Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά από τον σταθερό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε στην ποιότητα ήχου, ούτε στην ποιότητα βίντεο, ούτε καθυστερήσεις συγχρονισμού και 100% σταθερές κλήσεις. Στα κινητά βέβαια υπάρχει το Viber και Messenger που χρησιμοποιώ και ειδικά το 2ο έχει φοβερή ποιότητα ήχου σε κλήση ακόμα και με λιγότερο του 4g
mad_apo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Mad_Apo Έχεις ιδέα οτι βγαίνουν τα WM10 σε λιγότερο απο 1 μήνα στα οποία το σκαιπ θα είναι ενα με το λογισμικό και θα λειτουργεί σαν τo imessage ; Παλικαρε εχω ηδη τα windows mobile 10 build 10512 σε Microsoft Lumia 640 XL ΑΡΑ εχω ιδεα το τι γινεται και μπορω να πω ΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ μεχρι τωρα ναι σε ipad px ειναι πολυ καλυτερο το skype. ΤΩΡΑ το να μιλαμε ΓΙΑ οταν ενοποιηθει και αλλα τετοια δεν μου λεει κατι. Τωρα αν εσυ θες να υποστηριζεις τυφλα τα Windows mobile ειναι δικο σου θεμα. Εγω μιλαω με τα τωρινα αποτελεσματα. Η είδηση ειναι ότι υπάρχει ακόμη skype! καλα οκ τωρα ΞΥΠΝΑ. χαχαχαχα Άντε τρέξτε ... Εμεις τρεχουμε να την τοποθετησουμε γιατι ειναι αψογη. Την εχεις χρησιμοποιησει ποτε? Πολυ ευκολια να ξερεις. χαχαχα Εσενα σε κοβω με κανα σαντουιτσ στο χερι και παχουλη που απλα τρολαρει Maria.Gol. :P
panathatube Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παλικαρε εχω ηδη τα windows mobile 10 build 10512 σε Microsoft Lumia 640 XL ΑΡΑ εχω ιδεα το τι γινεται και μπορω να πω ΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ μεχρι τωρα ναι σε ipad px ειναι πολυ καλυτερο το skype. ΤΩΡΑ το να μιλαμε ΓΙΑ οταν ενοποιηθει και αλλα τετοια δεν μου λεει κατι. Τωρα αν εσυ θες να υποστηριζεις τυφλα τα Windows mobile ειναι δικο σου θεμα. Εγω μιλαω με τα τωρινα αποτελεσματα. καλα οκ τωρα ΞΥΠΝΑ. χαχαχαχα Εμεις τρεχουμε να την τοποθετησουμε γιατι ειναι αψογη. Την εχεις χρησιμοποιησει ποτε? Πολυ ευκολια να ξερεις. χαχαχα Εσενα σε κοβω με κανα σαντουιτσ στο χερι και παχουλη που απλα τρολαρει Maria.Gol. :P Όταν έχεις δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 Mobile είναι αυτονόητο ότι δεν βλέπεις κι όλα τα features. To νέο Skype θα είναι διαθέσιμο στην τελική του μορφή μαζί με την -ολοκληρωμένη- έκδοση των Win 10: http://blogs.skype.com/2015/09/03/skype-redesigned-for-android-iphone-and-ipad/
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 [..] Εσενα σε κοβω με κανα σαντουιτσ στο χερι και παχουλη που απλα τρολαρει Maria.Gol. :P Really? 1
alexisnik19911 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μου λείπει το msn... https://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/ thank me later
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα