Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύστυχώς το να αλλάξεις τα χρήματα που κερδίζεις είναι αρκετά δύσκολο.(ίσως και αδύνατο για το συγκεκριμένο παιχνίδι). Γενικότερα δεν αξίζει τον κόπο καθώς θα είναι το πρώτο πράγμα που θα διορθώσουνε μόλις σε πάρουν είδηση.

Ουσιαστικά εσύ θέλεις ένα botaki να μαζεύει χρήματα. Αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει.

Ένα tutorial: http://code.tutsplus.com/tutorials/how-to-build-a-python-bot-that-can-play-web-games--active-11117

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος!

(Όποιος βοηθήσει θα του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.)

Λοιπόν... μετά από τόσα λεφτά που έχω βάλει στο παιχνίδι, σκέφτηκα να βρω ένα πρόγραμμα για να παίρνω λεφτά δωρεάν. Παράδειγμα: όταν σπάω ένα κτήριο αντί να παίρνω 1900 να παίρνω 5000. Δείτε το λίνκ: http://prntscr.com/8chu0q

Αυτό που ζητάω γίνεται ή σκέφτομαι χαζομάρες ; Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και το διαβάσατε! :-D

Δεν ξερω αν ειναι server side η οχι. Αν δεν ειναι δοκιμασε το cheat engine. Διαβασε, τρεξε και μαθε τι μπορεις να κανεις με αυτο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.

Γινεται με καποιον τροπο να εχω 100 καρτελες ανοιχτες και να ειμαι σε αυτο το παιχνιδι; Αλλα να μην εχω θεμα με λαγκαρισμα. 

Αν μπορει καποιος ας βοηθησει και με καποιο προγραμμα για να ανεβω γρηγορα λεβελ. :D 

Thanks

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!! Μπορει να με βοηθησει καποιος; 

Υπαρχει καποιο ετοιμο προγραμμα για να κανω αυτο που θελω;

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναποστάρεις σε κάνα 2μηνο πάλι, μπορεί τότε να μην είναι παράνομο. Αν λες για τα 100 tabs, κάνε ό,τι σου είπε ο gon1332, βάλε περισσότερη RAM. Μπορεί να κατεβάσεις RAM δωρεάν από εδώ.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εννοείς αυτό που θες να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργεί το παιχνίδι για σένα και σου είπαμε 30 φορές ότι είναι παράνομο; Σ' αυτό αναφέρεσαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...