Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ο admin μπορεί να τα δει όλα. Αν θες να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο που δουλεύει το παιχνίδι, δες εδώ.
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω αυτό δεν μπορεί να το δει. Δεν μου βγάζει τίποτα στο εδώ.
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί αλλά δεν παίζει να είναι και πολύ εύκολο και σίγουρα δεν είναι νόμιμο. Το ban που (νομίζεις ότι δε) θα φας θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί. Κατάλαβα. Τουλάχιστον γίνεται να σπάω το κτήριο πιο γρήγορα; (Αυτό δε γίνεται να το δει ο αντμιν). Δεν μπορώ άλλο να καίγομαι, το κεφάλι μου έχει γίνει κάρβουνο.. Όλα μπορεί να τα δει. Οτιδήποτε χρειάζεται επικοινωνία με το server μπορεί να το δει. Αν δε είναι browser game τα βλέπει όλα ο κακός admin. 1
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Στο ίντερνετ είναι το παιχνίδι, δεν το κατεβάζεις. Επίσης να πω ότι ο αντμιν είναι λιγάκι κοιμισμένος.Πρώτη μέρα του πιο καινούριου σέρβερ λοιπόν, του στέλνω μια paysafe 100ε και του γράφω άλλη μια 50ε(από το μυαλό μου αυτή). Και έβαλε και τις δύο... ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ... Βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα...
MeTaXaS4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 συμπέρασμα = πρέπει να έχεις πρόβλημα για να έδωσες 100€ για τέτοιο παιχνίδι 1
AlexHello Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κατάλαβα. Τουλάχιστον γίνεται να σπάω το κτήριο πιο γρήγορα; (Αυτό δε γίνεται να το δει ο αντμιν). Δεν μπορώ άλλο να καίγομαι, το κεφάλι μου έχει γίνει κάρβουνο.. Αγαπητε φιλε, Το πρωτο σκελος της ερωτησης σου το απαντησε ο φιλος Kercyn. Οποιαδηποτε επικοινωνια/πακετο φευγει προς τους servers γινεται αντιληπτη απο τον/τους admin. Για το δευτερο σκελος, αν δυσκολευεσαι με το να σταματησεις τα online games και πιστευεις οτι εχεις εθιστει υπαρχουν αξιοπιστα κεντρα απεξαρτησης που μπορουν να σε βοηθησουν. Ελπιζω να βοηθησα, http://www.pnoistizoi.gr/
denexwzwh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ας μην αλλάξουμε θέμα... Να απαντάει οποίος μπορεί να βοηθήσει. Όποιος δεν, μην σχολιάζει. Απλό! 2
spyros007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον είσαι καμένος για αυτο πίνεις μονο νεράκι
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάμε λοιπόν για 3η φορά. Αυτό που θες να κάνεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Giorgos65ert Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που ζητάς από εδώ είναι σαν να λες από τους πολίτες να σε βοηθήσουν να κάνεις ληστεία 1
ShevaGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζει να είναι το καλύτερο topic στο section έβερ.... 5
degrelle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Γίνεται αυτό που ζητάει.Τα πάντα γίνονται........ Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ όμως και καλό θα ήταν να μην επιμένει να προβεί σε παρανομες ενέργειες. Είναι ουσιαστικά σαν να κάνει ληστεία άρα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινη ακόμα και φυλακισης.... Οπότε...
bazzil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το πράγμα που ζητάς δεν γίνεται για πολλούς λόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις