Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ο admin μπορεί να τα δει όλα. Αν θες να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο που δουλεύει το παιχνίδι, δες εδώ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί αλλά δεν παίζει να είναι και πολύ εύκολο και σίγουρα δεν είναι νόμιμο. Το ban που (νομίζεις ότι δε) θα φας θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί.

Κατάλαβα. Τουλάχιστον γίνεται να σπάω το κτήριο πιο γρήγορα; (Αυτό δε γίνεται να το δει ο αντμιν). Δεν μπορώ άλλο να καίγομαι, το κεφάλι μου έχει γίνει κάρβουνο..

Όλα μπορεί να τα δει. Οτιδήποτε χρειάζεται επικοινωνία με το server μπορεί να το δει. Αν δε είναι browser game τα βλέπει όλα ο κακός admin.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ίντερνετ είναι το παιχνίδι, δεν το κατεβάζεις. Επίσης να πω ότι ο αντμιν είναι λιγάκι κοιμισμένος.Πρώτη μέρα του πιο καινούριου σέρβερ λοιπόν, του στέλνω μια paysafe 100ε και του γράφω άλλη μια 50ε(από το μυαλό μου αυτή). Και έβαλε και τις δύο... ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ... Βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα...

Δημοσ.

Κατάλαβα. Τουλάχιστον γίνεται να σπάω το κτήριο πιο γρήγορα; (Αυτό δε γίνεται να το δει ο αντμιν). Δεν μπορώ άλλο να καίγομαι, το κεφάλι μου έχει γίνει κάρβουνο..

Αγαπητε φιλε,

Το πρωτο σκελος της ερωτησης σου το απαντησε ο φιλος Kercyn. Οποιαδηποτε επικοινωνια/πακετο φευγει προς τους servers γινεται αντιληπτη απο τον/τους admin. 

Για το δευτερο σκελος, αν δυσκολευεσαι με το να σταματησεις τα online games και πιστευεις οτι εχεις εθιστει υπαρχουν αξιοπιστα κεντρα απεξαρτησης που μπορουν να σε βοηθησουν.

Ελπιζω να βοηθησα,

http://www.pnoistizoi.gr/

Δημοσ.

Ας μην αλλάξουμε θέμα... Να απαντάει οποίος μπορεί να βοηθήσει. Όποιος δεν, μην σχολιάζει. Απλό!

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γίνεται αυτό που ζητάει.Τα πάντα γίνονται........

Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ όμως και καλό θα ήταν να μην επιμένει να προβεί σε παρανομες ενέργειες.

Είναι ουσιαστικά σαν να κάνει ληστεία άρα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινη ακόμα και φυλακισης....

Οπότε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...