Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος!
(Όποιος βοηθήσει θα του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.)
Λοιπόν... μετά από τόσα λεφτά που έχω βάλει στο παιχνίδι, σκέφτηκα να βρω ένα πρόγραμμα για να παίρνω λεφτά δωρεάν. Παράδειγμα: όταν σπάω ένα κτήριο αντί να παίρνω 1900 να παίρνω 5000. Δείτε το λίνκ: http://prntscr.com/8chu0q
Αυτό που ζητάω γίνεται ή σκέφτομαι χαζομάρες ; Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και το διαβάσατε! :-D

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να σε βοηθήσουμε είναι να μας πεις τι ακριβώς πίνεις.........εεεεεεεεεεεεεεεε ποιο παιχνιδι ειναι

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος!

(Όποιος βοηθήσει θα του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.)

Λοιπόν... μετά από τόσα λεφτά που έχω βάλει στο παιχνίδι, σκέφτηκα να βρω ένα πρόγραμμα για να παίρνω λεφτά δωρεάν. Παράδειγμα: όταν σπάω ένα κτήριο αντί να παίρνω 1900 να παίρνω 5000. Δείτε το λίνκ: http://prntscr.com/8chu0q

Αυτό που ζητάω γίνεται ή σκέφτομαι χαζομάρες ; Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και το διαβάσατε! :-D

Αυτό που ζητάς είναι Hack για να παίρνεις λεφτά κάτι που προφανώς είναι ενάντια στους όρους χρήσης του παιχνιδιού και μπορεί να φας Ban, μην το κάνεις.

Δημοσ.

Βρες και δώσε μας το πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού, και κάτι θα κάνουμε... ;)

Δεν νομιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι που θελει, να εχει διαθεσιμο το source code.

Αχχ φίλε δεν έχω ιδέα από αυτά... μπορείς να με βοηθήσεις αλλιώς;

Απλα πες μας το ονομα του παιχνιδιου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UltrasOnline λέγεται. Αν δεν το βρεις έχω βάλει λίνκ λίγο πιο πάνω.

Οκ, sorry δεν ειδα το link πιο πανω, με το λιγο που το εψαξα δεν βρηκα source code, αν και οπως ανεφερα πιο πριν τετοια παιχνιδια δεν δημοσιευουν το source code τους.

Επεξ/σία από stavrosyomafias
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορεί αλλά δεν παίζει να είναι και πολύ εύκολο και σίγουρα δεν είναι νόμιμο. Το ban που (νομίζεις ότι δε) θα φας θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα. Τουλάχιστον γίνεται να σπάω το κτήριο πιο γρήγορα; (Αυτό δε γίνεται να το δει ο αντμιν). Δεν μπορώ άλλο να καίγομαι, το κεφάλι μου έχει γίνει κάρβουνο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...