denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος!(Όποιος βοηθήσει θα του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.)Λοιπόν... μετά από τόσα λεφτά που έχω βάλει στο παιχνίδι, σκέφτηκα να βρω ένα πρόγραμμα για να παίρνω λεφτά δωρεάν. Παράδειγμα: όταν σπάω ένα κτήριο αντί να παίρνω 1900 να παίρνω 5000. Δείτε το λίνκ: http://prntscr.com/8chu0qΑυτό που ζητάω γίνεται ή σκέφτομαι χαζομάρες ; Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και το διαβάσατε! 1
spyros007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Απαραίτητη προϋπόθεση για να σε βοηθήσουμε είναι να μας πεις τι ακριβώς πίνεις.........εεεεεεεεεεεεεεεε ποιο παιχνιδι ειναι 2
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πίνω κάτι φίλε μου! Μόνο νεράκι. Πήγαινε δες το http://www.ultrasonline.com/
Neg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριο μέλος! (Όποιος βοηθήσει θα του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.) Λοιπόν... μετά από τόσα λεφτά που έχω βάλει στο παιχνίδι, σκέφτηκα να βρω ένα πρόγραμμα για να παίρνω λεφτά δωρεάν. Παράδειγμα: όταν σπάω ένα κτήριο αντί να παίρνω 1900 να παίρνω 5000. Δείτε το λίνκ: http://prntscr.com/8chu0q Αυτό που ζητάω γίνεται ή σκέφτομαι χαζομάρες ; Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο και το διαβάσατε! Αυτό που ζητάς είναι Hack για να παίρνεις λεφτά κάτι που προφανώς είναι ενάντια στους όρους χρήσης του παιχνιδιού και μπορεί να φας Ban, μην το κάνεις.
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα δεν νομίζω να φάω μπάν. Αυτό που ζητάω γίνεται; α θα το κάνω διακριτικά και όλα καλά!
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ένα πρόγραμμα να αλλάζει πχ το ποσό Κανείς τίποτα;
Alithinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Βρες και δώσε μας το πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού, και κάτι θα κάνουμε... 1
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αχχ φίλε δεν έχω ιδέα από αυτά... μπορείς να με βοηθήσεις αλλιώς;
stavrosyomafias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Βρες και δώσε μας το πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού, και κάτι θα κάνουμε... Δεν νομιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι που θελει, να εχει διαθεσιμο το source code. Αχχ φίλε δεν έχω ιδέα από αυτά... μπορείς να με βοηθήσεις αλλιώς; Απλα πες μας το ονομα του παιχνιδιου.
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 UltrasOnline λέγεται. Αν δεν το βρεις έχω βάλει λίνκ λίγο πιο πάνω.
stavrosyomafias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) UltrasOnline λέγεται. Αν δεν το βρεις έχω βάλει λίνκ λίγο πιο πάνω. Οκ, sorry δεν ειδα το link πιο πανω, με το λιγο που το εψαξα δεν βρηκα source code, αν και οπως ανεφερα πιο πριν τετοια παιχνιδια δεν δημοσιευουν το source code τους. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από stavrosyomafias
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει τίποτα;
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί αλλά δεν παίζει να είναι και πολύ εύκολο και σίγουρα δεν είναι νόμιμο. Το ban που (νομίζεις ότι δε) θα φας θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί. 1
denexwzwh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κατάλαβα. Τουλάχιστον γίνεται να σπάω το κτήριο πιο γρήγορα; (Αυτό δε γίνεται να το δει ο αντμιν). Δεν μπορώ άλλο να καίγομαι, το κεφάλι μου έχει γίνει κάρβουνο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις