demflou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ...ναι απλά μπορείς να παραγγείλεις από το official site? Μια χαρα εκανα αγορα κι εγω παντως 1
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν λέει να αγοράσει lumia 930 εκτός αν την κάμερα, γιατί έτσι κ αλλιώς με το 640 ίδια εμπειρία χρήσης έχουν. 2) όλα τα κινητά ζεσταίνονται αλλά δεν ξέρω αν το M4 Aqua έχει μεγάλο πρόβλημα ;-)
disqualified Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν λέει να αγοράσει lumia 930 εκτός αν την κάμερα, γιατί έτσι κ αλλιώς με το 640 ίδια εμπειρία χρήσης έχουν. 2) όλα τα κινητά ζεσταίνονται αλλά δεν ξέρω αν το M4 Aqua έχει μεγάλο πρόβλημα ;-) σίγουρα θα υπάρχει διαφορά στην εμπειρία χρήσης λόγω πολύ καλύτερης οθόνης, πιο γρήγορης έναρξης εφαρμογών και λιγότερων reloads, συν το ότι δε χρειάζεται να αγοράσεις κάρτα μνήμης
panther_512 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το LG G3 δεν είναι καλύτερο κινητό από το G2....
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το G2 όμως είναι 2 ετών συσκευή και συμφέρει αν το βρει από καμία αγγελία στα 200-250 γιατί τα 310 του Skroutz δεν λένε για τέτοια συσκευη.
haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δες και το moto x play στα ~350€ απο amazon Αγγλιας με ελληνικο ΦΠΑ. Οι παραγγελιες με ελληνικες καρτες περνανε κανονικα.
Stogianz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το LG G3 δεν είναι καλύτερο κινητό από το G2.... Το καθένα έχει τα θετικά του κι τα αρνητικά του. Το G2 πχ δεν έχει αποσπόμενη μπαταρία κι δεν παίρνει micro Sd. Το G3 μπορεί να είναι ελάχιστα πιο αργό κι να μην φτάνει την αυτονομία του G2 (ακόμα το G3 για μένα είναι μεγάλο σε σχέση με το G2,ναι θα μου πεις έχουν διαφορά 0,3" αλλά δεν αγγίζει τα bezzels του G2) Σαν κάτοχος G2 μπορώ να πω ότι δεν έχω κανένα παράπονο απο το τηλέφωνο! (αυτή τη στιγμή πήρα Galaxy Alpha Κι το έχω το G2 κι κάθεται το κακόμοιρο)
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλος πάντων. Ας κάνει ότι θέλει το παιδί, λύσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μάλιστα πολύ αξιόλογες σε αυτά τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα