Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια LG 42LM640S και ενα home cinema Philips MX 5700D (το ειχα παρει οταν ειχε κυκλοφορησει..anyway)

ψαχνω τροπο ωστε τις ταινιες που βαζω μεσω usb να δινει ηχο απο το home cinema κατι το οποιο μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει μιας και το home cinema συνδεεται με την τηλεοραση μονο με scart (λογω παλαιοτητας του)

εχει κανεις να προτεινει κατι;

Δημοσ.

optical ηχο παντως εχει μονο η τελεοραση...το home cinema δεν εχει...

καπου διαβασα για scart σε RCA 

ειναι εφικτο; με αυτον τον τροπο θα εχω ηχο απο το usb στα ηχεια του home cinema?

οριστε και τι εχει πισω η tv...και βασικα αυτο με το rca το εχει να κουμπωσει 1 καλωδιο κιτρινο το οποιο εχει καταληξει σε 1 απο 3 καλωδια

20150904_155443.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα..πηρα χτες home cinema samsung me kolwnes..τα εχω συνδεδει ολα..απο κει και περα στο radio παιζουν ολα τα ηχεια...στο dvd ολα με εικονα ενω οταν βαζω τηλ..δεν εχω ηχο καθολου..καποια ρυθμιση κανω λαθος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να πάρεις ήχο από την τηλεόραση στο home cinema me hdmi πρέπει να υποστηρίζετε η λειτουργία audio return. Αλλιώς θα έχει η τηλεόραση audio out κ θα συνδέσεις στην θύρα audio in του home cinema.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την  Sony LED TV KD49X8005C και θέλω να της πάρω αυτά LG BH6440P

Η μόνη μου απορία είναι η εξής: Επειδή δεν με ενδιαφέρει το blu ray player, μπορώ να βλέπω ταινίες απο το usb της τηλεόρασης (5.1 ταινίες) και να υποστιρίζεται κανονικά ο 5.1 ήχος?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την  Sony LED TV KD49X8005C και θέλω να της πάρω αυτά LG BH6440P

Η μόνη μου απορία είναι η εξής: Επειδή δεν με ενδιαφέρει το blu ray player, μπορώ να βλέπω ταινίες απο το usb της τηλεόρασης (5.1 ταινίες) και να υποστιρίζεται κανονικά ο 5.1 ήχος?

Φίλε μου το USB θα το συνδέεις στο home cinema για να έχεις 5.1. To home cinema με τη σειρά του θα στέλνει την εικόνα με hdmi στην TV.

Δημοσ.

Φίλε μου το USB θα το συνδέεις στο home cinema για να έχεις 5.1. To home cinema με τη σειρά του θα στέλνει την εικόνα με hdmi στην TV.

Αυτό θέλω να αποφύγω. Ούτε με Optical δεν γίνεται αυτό που λέω?

Δημοσ.

Αυτό θέλω να αποφύγω. Ούτε με Optical δεν γίνεται αυτό που λέω?

Αν η τηλεόραση υποστηρίζει και βγάζει 5.1 από την οπτική ίνα θα έχεις αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...