GrandGamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλα πέραν αυτού, ειναι παράλογα να ζητά τοση μνήμη (ακομα και μετα την οποια διορθωση) ενας browser. Κάτι ειναι λάθος. Είπαμε, η λογική σχεδίαση του προγράμματος είναι λάθος. Κάθε tab είναι καινούργιο process. Τα process είναι βαριά διαδικασία για το PC και απαιτεί κάποια resources. Αυτός ήταν ο λόγος που εφηύραν τα threads τη δεκαετία του 60.
apollotonkosmo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια και εγώ μιας και είχα λιγο απογοητευτει απο τις επιδόσεις του Firefox οσον αφορα στο UI του και οχι στο rendering δοκίμασα να το nightly build που υποστηρίζει το multi-process και πραγματικα αξίζει να το δοκιμάσετε. Δεν έχω δεί κάποιο θεμα σταθεροτητας μεχρι στιγμης. Παντως το UI παει πολυ καλυτερα! Δοκιμάστε τον.
stelrp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως με XP pro sp2 και με 1gb ram σε μηχάνημα 2007 παρακαλω, o chrome φυσάει, με όσες καρτελες θέλετε.ΔΕν τρολαρω, δεκτός κάθε έλεγχος!* αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τα πισι γνωστών και φίλων με win7 kυριως, που παρουσιαζουν τετοια θεματα, και τρελο lag !όλο "ρυθμίζουν" σεταρουν κλπ αυτό που υποτίθεται ότι είναι αυτό ρυθμιζόμενο. Ααα, έχω καταργήσει τα automatic updates, εδώ και μια 5ετια και είμαι με deep freeze , για παν ενδεχόμενο !
GrandGamer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως με XP pro sp2 και με 1gb ram σε μηχάνημα 2007 παρακαλω, o chrome φυσάει, με όσες καρτελες θέλετε.ΔΕν τρολαρω, δεκτός κάθε έλεγχος!* αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τα πισι γνωστών και φίλων με win7 kυριως, που παρουσιαζουν τετοια θεματα, και τρελο lag !όλο "ρυθμίζουν" σεταρουν κλπ αυτό που υποτίθεται ότι είναι αυτό ρυθμιζόμενο. Ααα, έχω καταργήσει τα automatic updates, εδώ και μια 5ετια και είμαι με deep freeze , για παν ενδεχόμενο ! Για δοκίμασε να ανοίξεις 40 tabs. Κανονικά tabs, δηλαδή να φορτώσουν σελίδα και όταν λέμε σελίδα δεν εννοούμε το google.
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ανύπαρκτοι.Μπορεί σε κάποιους να κάνουν σε εμένα όχι. Όταν βγει 100% επίσημη stable σαν βασική, όπως ισχύει με τον Chrome τα λέμε. o 64 υπαρχει και σε beta πλεον, η stable θα βγει με τον 42. μπορεις να τον δοκιμασεις, ειναι σταθερος και τα addons τρεχουν κανονικα. υποψιν ομως πως ο 64bit θα τρεχει απο plugins μονο το flash και τιποτα αλλο. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/beta/all/ παιδια και εγώ μιας και είχα λιγο απογοητευτει απο τις επιδόσεις του Firefox οσον αφορα στο UI του και οχι στο rendering δοκίμασα να το nightly build που υποστηρίζει το multi-process και πραγματικα αξίζει να το δοκιμάσετε. Δεν έχω δεί κάποιο θεμα σταθεροτητας μεχρι στιγμης. Παντως το UI παει πολυ καλυτερα! Δοκιμάστε τον. αυτο δεν ειναι τιποτα. αν θες να δες ποσο πραγματικα γρηγορος ειναι ο nightly με τον e10s, κανε τα εξης: μπες about:config βρες το extensions.interposition.enabled, βαλτο σε false. βρες το dom.ipc.processCount και ανεβασε την τιμη του, το 8 ειναι ιδανικο. κανε restart η ταχυτητα αποκρισης του θα αυξηθει δραματικα, σε καθαρο προφιλ ηταν πιο γρηγορος και απο τον Chrome, ενω η χρηση μνημης αν και αυξημενη ηταν πιο χαμηλη σε σχεση με τον Chrome. το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα σταματησουν να δουλευουν τα non-e10s addons και ισως γινει πιο ασταθης.
kitharas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού παιδιά το ξέρουμε, ο καλύτερος browser στη διαχείριση RAM είναι ο Firefox. Και είναι και opensource, και όχι της μαμας Google, με ότι αυτό συνεπάγεται. Απλά ο Chrome είναι περισσότερος γνωστός σε κύκλους εκτός power users
vadou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού παιδιά το ξέρουμε, ο καλύτερος browser στη διαχείριση RAM είναι ο Firefox. Και είναι και opensource, και όχι της μαμας Google, με ότι αυτό συνεπάγεται. Απλά ο Chrome είναι περισσότερος γνωστός σε κύκλους εκτός power users Όπως είπα και στο παιδί παραπάνω που έλεγε ότι ο chrome είναι ο πιο γρήγορος browser, τι εννοείς το ξέρουμε; Ποιος το ξέρει και πώς. Τι συγκρίνεις; Vanilla καταστάσεις; Με addons και αν ναι, με τι addons; Τι χρήση κάνεις; Ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές απαιτήσεις, στον ένα θα κάθεται καλύτερα η αλεπού, στον άλλο ο chrome και στον τρίτο ο opera ή o maxthon κλπ. Για μένα προσωπικά αυτός που με εξυπηρετεί περισσότερο είναι ο firefox, αλλά το θέμα browser είναι κλασικό παράδειγμα της αμερικανικής έκφρασης "your mileage may vary".
Black Demis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καλά μιν λέμε τρελά ακόμη και τώρα ειναι memory hungry....αυτή την στιγμή έχουμε και λεμε1 gb μου τρώει το firefox (12 καρτέλες βαριές όπως facebook twitter instagram δυο ιστοσελίδες με ανοιχτές ταινίες gmail και μερικά forums) α ναι και adblock και μερικά addond250 mb μου τρωει το ...............viber (ναι το χαζό πρόγραμμά τρώει 250 mb με το καλημέρα)google chrome (αν ενόσω ολα τα processes 560 mb με δυο καρτελες.... μια google search και αλλη ένα blog ... δεν το λες και λιγα)μετά πάει skype στα 135 mb και μετα λίγο απο ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα