calculator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκίνησε καλά αλλά πλέον για το φουτσο. Έτσι γίνεται πάντα.
georgepppo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλά λάπτοπ, εκ των οποίων και το δικό μου, έχουν 4 Gb μνήμης με αποτέλεσμα ο Chrome να κολλαει. Προσωπικά, εδώ και μισό χρόνο χρησιμοποιώ τον Firefox και έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. χαχαχαχαχαα εδώ απλά πρέπει να τρολλάρω,εμένα το λάπτοπ μου 4GB ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ Η ΜΝΗΜΗ με windows 7 64bit και chrome.....πως εσένα έχει πρόβλημα δεν καταλαβαίνω,εκτός αν έχεις atom επεξεργαστή.
kabamaru2372 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα με τα τερατα των 8 και 16 giga ραμ, ποιος θα κατσει να ασχοληθει αν τρωει πολυ μνημη η λιγο? Πρώτον δεν έχουν όλοι 8 και 16 γίγα ραμ. Δεύτερον κάθε tab σου τρώει ραμ και τρίτον όσο περνάει η ώρα η κατανάλωση ανεβαίνει... Δες την ραμ σου μόλις τον ανοίξεις και ξανά δες την μετά από μία ώρα Browsing...
jmirko15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όλοι; Ποιοί όλοι; Εγώ δεν το ξέρω.. Χρησιμοποιώ και ff και chrome, αλλά τον 2ο καθαρά λόγω developer tools που είναι πολύ πιο βολικά από της αλεπούς. Για καθημερινή χρήση φωφώ και πάλι φωφώ. Firefox Developer Edition έχεις δοκιμάσει; 2
vadou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Firefox Developer Edition έχεις δοκιμάσει; Όχι, αλλά θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. 1
SETH-X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τον opera! Καμιά σχέση με chrome η Mozilla
atno Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με 40 Ευρώ αγοράζεις 8GB DDR3 στα 1600. Αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 40 Ευρώ τότε πιθανότατα, οικονομικά, βρίσκεται σε κατάσταση που δεν τον ενδιαφέρει αν το PC σέρνεται! DDR2 με ποσα ευρώ αγοράζεις; 1
ShevaGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 2 vms ανοιχτά + android studio με 1 vm ανοιχτό. O Chrome τρώει παραπάνω....
ethnik471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Firefox Nightly 64bit + Waterfox + Palemoon + 1000 αλλοι 64αμπιτοι Firefox Ανύπαρκτοι.Μπορεί σε κάποιους να κάνουν σε εμένα όχι. Όταν βγει 100% επίσημη stable σαν βασική, όπως ισχύει με τον Chrome τα λέμε.
jmirko15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ανύπαρκτοι.Μπορεί σε κάποιους να κάνουν σε εμένα όχι. Όταν βγει 100% επίσημη stable σαν βασική, όπως ισχύει με τον Chrome τα λέμε. Firefox Nightly είναι επίσημη.. Τώρα για το "ανύπαρκτοι" ουδέν σχόλιο. Ή βάλε Linux και πέρνα την 64bitη που υπάρχει χρόνια.. 1
GrandGamer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ανύπαρκτοι.Μπορεί σε κάποιους να κάνουν σε εμένα όχι. Όταν βγει 100% επίσημη stable σαν βασική, όπως ισχύει με τον Chrome τα λέμε. O Firefox Developer Edition 64bit είναι πιο σταθερός από το stable build.
TheAccountant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Με 40 Ευρώ αγοράζεις 8GB DDR3 στα 1600. Αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 40 Ευρώ τότε πιθανότατα, οικονομικά, βρίσκεται σε κατάσταση που δεν τον ενδιαφέρει αν το PC σέρνεται! για να καταλαβεις ποσο flawed ειναι η λογικη σου, εγω σου δινω 500αρικο αν μπορεσεις να βαλεις εξτρα μνημη στον υπολογιστη μου... Εδω σε θελω. Αλλα πέραν αυτού, ειναι παράλογα να ζητά τοση μνήμη (ακομα και μετα την οποια διορθωση) ενας browser. Κάτι ειναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα