Mr_Proper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω έχει γίνει πολύ buggy ο chrome και ο Mozilla το έχω γυρίσει σε operaέγω 32 GB 2400Mhz και αν είναι πολλές καρτέλες ανοιχτές με flash ή βιντάκια κτλ (πολλές μεν αλλά όχι τρελά νούμερα πχ 30) και έχω και μερικές άλλες σελίδες με script κτλ px insomnia,κάποιο mail κτλενώ δεν παίρνουν πολύ χώρο (πολύ για τα δεδομένα του PC μου δηλαδή άντε να φτάσω στα 8GB )αρχίζουν να μαυρίζουν οι οθόνες να κολλάνε τα πάντα (όχι στο pc στον browser μόνο) και τέτοια...έχω ελέγξει τις μνήμες μου με διάφορους τρόπους και δεν υπάρχει θέμα.Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται αν τα έχω όλα αυτά τα tabs για μερικές ώρες ανοιχτά και όχι εξ αρχής.
Cosbuster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Με 40 Ευρώ αγοράζεις 8GB DDR3 στα 1600. Αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 40 Ευρώ τότε πιθανότατα, οικονομικά, βρίσκεται σε κατάσταση που δεν τον ενδιαφέρει αν το PC σέρνεται! Η πληρώνεις για κάτι που θα μπορούσες και να μην χρειάζεσαι, ή δε σε νοιάζει. Ωραία λογική. 6
imblish Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα παντος μετα την 45 ειδικα στο λαπτοπ αν τον ανοιξω πρωτη φορα βαραει κολληματα δεν ξερω καθυστερει πολυ να φορτωσει τωρα μετα το τελευταιο update σε λαπτοπ με 4γιγα ραμ την τρελα τους μεσα απατο θα παει το εσβησα κιολας
Baculas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τρέχουν μόνο Desktop full Windows, οπότε κάθε μείωση της απαιτούμενης μνήμης καλοδεχούμενη για κάθε TV box, TV stick, tablet κλπ που δεν παίρνει upgrade! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 @quitlife πηγενε στο φάκελο του Chrome και μετονομασε το Chrome.exe σε Chrome2.exe Φτιάξε νέα συντόμευση Κ είσαι έτοιμος... thanks. Ελυσα το θεμα μεσω ρυθμισης του Comodo Firewall (βασικα του HIPS) μια και εκει ηταν το προβλημα.
tsonta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως εξακολουθεί να είναι η νο.1 πηγή κατανάλωσης ΡΑΜ στον υπολογιστή μου. Αλήθεια για laptop μήπως είναι καλύτερος ο firefox? Δεν πιστεύω προσωπικά οτι είναι πιο αργός...γιατί άραγε το λένε αυτό?? Πάντως αν ο firefox ήταν 64bit όπως ο chrome θα μετρούσε. Firefox Nightly 64bit + Waterfox + Palemoon + 1000 αλλοι 64αμπιτοι Firefox
DimitrisDrama Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 με 16 gb ram και οκ πρόβλημα δεν έχω αλλά γιατί. ..? γιατί τόσο πολλά process ram για έναν browser...? τραγικό απλά.
GrandGamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 με 16 gb ram και οκ πρόβλημα δεν έχω αλλά γιατί. ..? γιατί τόσο πολλά process ram για έναν browser...? τραγικό απλά. Κάποιοι πιστεύουν ότι το να τρέχει κάθε tab σε διαφορετικό process δημιουργεί σταθερότητα και ασφάλεια. Από άποψη ασφάλειας δεν έχουν άδικο, αν κάτι μπει στο ένα process δεν έχει πρόσβαση σε άλλο. Από σταθερότητα όμως τίποτα. Εμένα όσες φορές μου crashαρε ένα tab στον Chromodo ή στον Opera, μου crashαρε όλο τον browser. Αντίθετα στον Firefox μου έκλεινε μόνο το tab. 1
Losser Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως πρέπει να κάνουμε νια επανάληψη στο μάθημα ram ?
Tsaki_Boy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικα με τα τερατα των 8 και 16 giga ραμ, ποιος θα κατσει να ασχοληθει αν τρωει πολυ μνημη η λιγο? Πολλά λάπτοπ, εκ των οποίων και το δικό μου, έχουν 4 Gb μνήμης με αποτέλεσμα ο Chrome να κολλαει. Προσωπικά, εδώ και μισό χρόνο χρησιμοποιώ τον Firefox και έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. 2
giannis97 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει όλοι το ξέρουμε πως ο Google chrome είναι ο ποιο γρήγορος browser για τον υπολογιστή, για το κινητό όμως οχι.
thomasG4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλά λάπτοπ, εκ των οποίων και το δικό μου, έχουν 4 Gb μνήμης με αποτέλεσμα ο Chrome να κολλαει. Προσωπικά, εδώ και μισό χρόνο χρησιμοποιώ τον Firefox και έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι λάθος κάνεις, άμα κολλάει με 4 gb RAM. 1
vadou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει όλοι το ξέρουμε πως ο Google chrome είναι ο ποιο γρήγορος browser για τον υπολογιστή, για το κινητό όμως οχι. Όλοι; Ποιοί όλοι; Εγώ δεν το ξέρω.. Χρησιμοποιώ και ff και chrome, αλλά τον 2ο καθαρά λόγω developer tools που είναι πολύ πιο βολικά από της αλεπούς. Για καθημερινή χρήση φωφώ και πάλι φωφώ. 2
παπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως εξακολουθεί να είναι η νο.1 πηγή κατανάλωσης ΡΑΜ στον υπολογιστή μου. Αλήθεια για laptop μήπως είναι καλύτερος ο firefox? Δεν πιστεύω προσωπικά οτι είναι πιο αργός...γιατί άραγε το λένε αυτό?? Πάντως αν ο firefox ήταν 64bit όπως ο chrome θα μετρούσε. Βάση "δουλειάς"... Το skype είναι μακράν το πιο πεινασμένο σε ραμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα