IceDarkness Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα είχα τα Windows 7 και έχω έναν ssd και έναν hdd και είχα χωρίσει τους φακέλους στους δύο σκληρούς δηλαδή στον c: που είναι ο ssd είχα τα windows files και στον d: που ειναι ο hdd είχα τα program files και τους users τώρα που βγήκαν τα windows 10 πήγα να τα περάσω σαν αναβάθμηση και μου λέει ότι τα windows είναι σε μια μονάδα δίσκου που δεν υποστηρίζετε. Και έτσι έκανα format απο την αρχή με windows 10 αλλα όταν χώρισα τους σκληρους όπως στα windows 7 τα windows 10 bugaran με αποτελεσμα να μην λειτουργούσαν σωστά και να λειτουργούσαν σαν χαλασμένα δηλαδή δεν δούλευε το κουμπί έναρξη δεν δούλευαν οι εφαρμογες και πολλα αλλα. Δεν ξέρω γιατι μου το κάνει αυτο αφου εκανα την ιδια διαδικασια με τα windows 7. Και θα ήθελα να ρωτήσω μηπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να το κάνω σωστα και να λειτουργούν όλα σωστά . Όποιος ξέρει ας βοηθήσει . Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!
korado Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 kane ksana format egkatasthse ta 10 kai akolou8hse auta ta bhmata http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2569580/make-partitions-windows.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα