Προς το περιεχόμενο

Galaxy Tab S2. Τα καλύτερα tablets της Samsung (Video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημασία έχει για μένα αυτή τη στιγμή ένα πράγμα.. Καλές οι διαστάσεις -δεν με νοιάζει αν αντέγραψε ή όχι και ποιός και τί- αλλά βλέπω ότι κρατάει την τεχνολογία πίσω πλέον η samsung. Παλιά έδινε, ξεβρ@#$#ταν (σόρυ για την έκφραση) εντελώς στην κάθε νέα τεχνολογία. Τώρα αντίθετα κόβει πράγματα (βλέπε microsd, αφαιρούμενη μπαταρία, και στο παρόν τάμπλετ κρατάει τα specs ίδια με τον προκάτοχο /ή παλιά) πλασάροντας έναν επεξεργαστή δοκιμασμένα αποτυχημένο. Τον είχα, τον δούλευα, τον ξεφορτώθηκα!

Και αν ήθελα λίγο να βγω εκτός θέματος, στον αιώνιο πόλεμο των fans, μετά από 4ετή αναζήτηση, μου αρέσουν και τα δύο λειτουργικά. Το ios περισσότερο σε τάμπλετ (γιατί το iPhone το θεωρώ βαρετό) και το android μόνο σε τηλέφωνο (γιατί ως τάμπλετ με απογοήτευσε η αυτονομία του). Πρώην κάτοχος Tab pro 10.1, note pro 12.2 lte, tab s 8.4 lte. 2μιση ώρες το 8.4 με 4μιση ώρες οθόνη τα τεράστια άλλα 2; Απαράδεκτο.. Ελπίζω όλα αυτά να αναβαθμιστούν στο android Μ και να λυθούν τα όποια προβλήματα. not (αυτό το νοτ το έχω ξαναδεί και μου άρεσε!)

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος πότε κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε κ έκδοση του πρώτου Tab S με το συγκεκριμένο SoC που είχε κυκλοφορήσει μόνο Κορέα ή κάπου εκεί γύρω

Δημοσ.
είχα το tab s 8.4 lte και το έδωσα γιατί μετά από λίγο καιρό χρήσης κολούσε σημαντικά. Χωρίς ιδιαίτερες εφαρμογές περασμένες. Μετά φυσικά το έκανα και επαναφορά, πάλι τα ίδια.. Ίσως επειδή έχω ταυτόχρονα και το iPad air 2 να έχω άλλες απαιτήσεις... Εσάς δεν κολλάει το tab s 10.5?

Σημαντικα δεν κολλουσε ποτε, καποια μικροκολληματακια υπηρχαν(προσωπικα δε με ενοχλουσαν) αλλα μολις πηρε lollipop εγινε αψογο.

Ουτε εγω γνωριζα οτι οι παλιες book cover της samsung ειχαν βγει απ την apple πρωτα αλλα δε λεγανε και πολλα. Εχω τετοιες θηκες και στο note 8 και στο tab 3 8.0 αλλα πολλες φορες γλιστρανε και ανοιγουν με αποτελεσμα να πεφτει το tablet.

Μακαρι να αντιγραψει η apple τις νεες θηκες που κουμπωνουν στο tab s γιατι ειναι οτι καλυτερο και οτι πιο σταθερο υπαρχει σε θηκη

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το note 4 που ως γνωστόν σέρνεται...

Έχω το Note 4 με snapdragon... Επίσης σκαλώνει πολύ.

Τοτε είχα πάρει τον exynos.

Καποιος απο τους 2 σας τρολλαρει αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος... :P

Δημοσ.

Καποιος απο τους 2 σας τρολλαρει αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος... :P

Χαχα εγω ειρωνικα το εγραψα γιατι μια χαρα cpu εχει το note 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...