voltmod Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Στη φετινή έκθεση IFA, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα tablet της Samsung της σειράς Galaxy Tab S2, που αποτελεί την κορυφαία πρόταση της Κορεατικής εταιρείας για φέτος. Η νέα σειρά της Samsung αποτελείται από δύο μοντέλα, ένα με οθόνη Super AMOLED 8,0 ιντσών (Samsung Galaxy Tab S2 8.0) και ένα με οθόνη επίσης Super AMOLED αλλά 9,7 ιντσών (Samsung Galaxy Tab S2 9.7), που μοιράζονται αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανάλυση είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις, 1536 x 2048 pixels και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Από άποψη hardware, βασίζονται στο Exynos 4 Octa 5433 SoC (με dual quad-core επεξεργαστή, ένα άρθρωμα quad-core στα 1,9GHz και ένα ακόμη quad-core στα 1,3GHz) που συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου. Τα χρώματα της Super AMOLED οθόνης που διαθέτουν και τα δύο μοντέλα είναι εκπληκτική, ενώ έχει δοθεί προσοχή στην κατασκευή, με παρουσία μεταλλικού υλικού περιμετρικά της συσκευής, και με ειδικό πλαστικό στο πίσω μέρος το οποίο χαρίζει μια απαλή αίσθηση κατά το άγγιγμα. Στις πρώτες μας εντυπώσεις δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στο εύκολο κράτημα και των δύο μοντέλων με ακαταμάχητο αναλογία βάρους/ πάχους όπου ειδικά στο μοντέλο των 8,0 ιντσών μιλάμε για πάχος μόλις 5,6 χιλιοστών και βάρος 265 γραμμαρίων. Επίσης στο εμπρόσθιο μέρος, το home πλήκτρο δουλεύει και ως αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η τιμή του Galaxy Tabs S2 ξεκινά από τα $399 για το μοντέλο με την οθόνη των 8 ιντσών ενώ με 150 δολάρια περισσότερα θα μπορείτε να προμηθευτείτε την έκδοση με υποστήριξη σύνδεσης LTE δικτύων. Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Εμφάνιση συνημμένου: t1.JPG
j0hnn1e Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 2 σχόλια για το προηγούμενο tab s : - Μου φαίνονται λιγο υπερκορεσμένα τα χρώματα στην οθόνη - Με εκνευρίζει αφάνταστα να υπάρχουν 2 κουμπιά πίσω που δεν κάνουν τίποτα. Με τρελαίνει βασικά Ως συσκευή απροβλημάτιστη μέχρι στιγμής και εξαιρετικά αποδοτική, αλλα προσωπικά δεν νομίζω οτι αξίζει οικονομικά η μετάβαση απο το s στο s2..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 - Με εκνευρίζει αφάνταστα να υπάρχουν 2 κουμπιά πίσω που δεν κάνουν τίποτα. Με τρελαίνει βασικά Τι εννοείς? Τις 2 υποδοχές που έχουν πίσω για να κουμπώνουν στις θήκες?
j0hnn1e Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, είναι σαν κουμπιά που δεν κάνουν τιποτα και με τρελαίνει. Όταν το είχα πάρει έψαχνα σαν τρελός να βρω τι ενεργοποιούν
shad Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 5433 επεξεργαστής; πρέπει να τον είχε μια προπέρσινη μου συσκευή νομίζω;
vdeseris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 5433 επεξεργαστής; πρέπει να τον είχε μια προπέρσινη μου συσκευή νομίζω; Ναι το note 4 που ως γνωστόν σέρνεται...
sdhellas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω το Note 4 με snapdragon... Επίσης σκαλώνει πολύ. Τοτε είχα πάρει τον exynos.
hic_et_nunc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ηθελα 4:3 θα πηγαινα σε ipad. Επισης δεν βρισκω λογο να κατεβω απ τις 10.5 ιντσες στις 9.7 1 χρονο με το tab s 10,5 και με βλεπω να μενω κανα 2 χρονια ακομα αφου αλλαζει φιλοσοφια η samsung στις ταμπλετες
NOTIOS1981 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 - Με εκνευρίζει αφάνταστα να υπάρχουν 2 κουμπιά πίσω που δεν κάνουν τίποτα. Με τρελαίνει βασικά τα 2 κουμπια ειναι υποδοχη για την original θηκη της samsung.
mariosk89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ως κάτοχος του Galaxy Tab S, δεν βρίσκω το λόγο να επενδύσει κάποιος στο Tab S2 (link) επίσης ναι, οι δύο υποδοχές από πίσω είναι για να κουμπώνει η αυθεντική θήκη της Samsung. του χρόνου θα τις αντιγράψει και h apple και θα έχουμε άλλη μια καινοτομία 3
iganiats Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω ότι λόγος που δεν μπήκε ο 7420 να είναι γιατί τον κρατάει για το Note 2016
Neg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ως κάτοχος του Galaxy Tab S, δεν βρίσκω το λόγο να επενδύσει κάποιος στο Tab S2 (link) επίσης ναι, οι δύο υποδοχές από πίσω είναι για να κουμπώνει η αυθεντική θήκη της Samsung. του χρόνου θα τις αντιγράψει και h apple και θα έχουμε άλλη μια καινοτομία Ξεχνάς πιστεύω ποιος αντέγραψε ποιον όταν η Apple έβγαλε με το iPad 2 τα Smart Cover..
mariosk89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεχνάς πιστεύω ποιος αντέγραψε ποιον όταν η Apple έβγαλε με το iPad 2 τα Smart Cover.. δεκτόν. προφανώς η Samsung όταν ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της αντέγραψε την apple, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. αντέγραψε τις στρογγυλές γωνίες. επίσης να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν ήξερα ότι αυτή η θήκη είναι από τη μαμά-apple. είναι τόσο απαίσια που νόμιζα ότι ήταν από εκείνες που πουλάνε στο δρόμο. εκτός αν αναφέρεσαι στην αυτόματη ενεργοποίηση της οθόνης σαν πατέντα της apple
apot345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 είχα το tab s 8.4 lte και το έδωσα γιατί μετά από λίγο καιρό χρήσης κολούσε σημαντικά. Χωρίς ιδιαίτερες εφαρμογές περασμένες. Μετά φυσικά το έκανα και επαναφορά, πάλι τα ίδια.. Ίσως επειδή έχω ταυτόχρονα και το iPad air 2 να έχω άλλες απαιτήσεις... Εσάς δεν κολλάει το tab s 10.5?
Neg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 δεκτόν. προφανώς η Samsung όταν ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της αντέγραψε την apple, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. αντέγραψε τις στρογγυλές γωνίες. επίσης να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν ήξερα ότι αυτή η θήκη είναι από τη μαμά-apple. είναι τόσο απαίσια που νόμιζα ότι ήταν από εκείνες που πουλάνε στο δρόμο. εκτός αν αναφέρεσαι στην αυτόματη ενεργοποίηση της οθόνης σαν πατέντα της apple Το Cover της οθόνης μόνο απαίσιο δεν είναι, και χρησιμεύει σαν stand και για σχεδίαση και για την ενεργοποίηση της οθόνης, το ότι δεν το χρησιμοποίησες εσυ δεν πάει να πει ότι είναι απαίσιο. Αλλά ξέχασα πέρα από τη samsung όλα τα αλλά είναι απαίσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα