Millennium Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 φίλε μου δυστυχώς η οθόνη αγοράστηκε προσφάτως :/ (ήταν δώρο) τι πρόβλημα θα έχω με την υπάρχουσα? Καταλαβαίνω αλλά για να καταφέρει να αποδώσει τέτοιο σύστημα θέλει και ανάλογη οθόνη.Θα σε κρατήσει πίσω η συγκεκριμένη.
Metalman9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω αλλά για να καταφέρει να αποδώσει τέτοιο σύστημα θέλει και ανάλογη οθόνη.Θα σε κρατήσει πίσω η συγκεκριμένη. Σε ποιον τομέα συγκεκριμένα θα τον κρατήσει πίσω η οθόνη?
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ποιον τομέα συγκεκριμένα θα τον κρατήσει πίσω η οθόνη? Κάνε μια αναζήτηση σχετικά με τις οθόνες και θα βρεις ανάλογα post.
Metalman9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε μια αναζήτηση σχετικά με τις οθόνες και θα βρεις ανάλογα post. Δεν ζήτησα προτάσεις για οθόνες. Απλά θέλω να καταλάβω που υστερεί η δικιά του μιας και έχω παρόμοια.
pano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά θέλω να καταλάβω που υστερεί η δικιά του μιας και έχω παρόμοια. Να την πετάξεις φίλε άμεσα και μη ρωτήσεις γιατί,ξέρουμε εμείς...
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ζήτησα προτάσεις για οθόνες. Απλά θέλω να καταλάβω που υστερεί η δικιά του μιας και έχω παρόμοια. Δεν είπα να κοιτάξεις για προτάσεις αλλά για λόγους και διαφορές που έχουν ξαναγραφτεί.
Metalman9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είπα να κοιτάξεις για προτάσεις αλλά για λόγους και διαφορές που έχουν ξαναγραφτεί. Κοιτάζω ανελλιπώς το συγκεκριμένο φόρουμ τις τελευταίες βδομάδες γιατί είναι στα σχέδια μου ένα καινούργιο σύστημα ενώ ήδη έχω παρόμοια οθόνη. Έχω δει αρκετές φορές να δίνεται η συμβουλή για καλύτερη οθόνη σε πολλούς που ήδη έχουν μια στάνταρ 1080p 24" 1-5ms. Δεν έχω δει πουθενά όμως να εξηγεί κάποιος τον λόγο. Που υστερεί μια τέτοια οθόνη για κάποιον που θέλει απλά να παίζει στα 1080p?
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Άνοιξε ένα καινούριο θέμα στις "οθόνες" και ρώτα αν βαριέσαι να ψάχνεις.Γράψε και τι σύστημα σκέφτεσαι να κάνεις και τη χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα