spirosR7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια χαρα παιδια χθες ανοιξα το τροφοδοτικο μου (corsair vx 550)να το καθαρισω απο σκονες γιατι ειχε γεμισει σκονες μετα απο αυτο το επομενο πρωι αρχισε να τρεμοπαιζει λιγο πανω αριστερα η οθονη μου. Ξερω το πρωτο που θα σκεφτειτε ειναι οτι πειραξα καποιο καλωδιο στο τροφοδοτικο ωστοσο δε πειραξα τιποτα αλλα το φαν ειχε μια πλαστικη διαφανης μεμβρανη που δε θυμαμαι σε πια πλευρα ηταν αν και νομιζω οτι το εβαλα σωστα.. Το περιεργο ειναι οτι συμμαζεψα μερικα πραγματακια χθες και ειχα αφησει αριστερα της οθονης μου τη παλια κονσολα του ps2 και εχω ακουσει οτι μερικα πραγματα κανουν παρεμβολες αν ειναι κοντα στην οθονη.. Αφοτου την εβαλα αλλου την κονσολα δεν τρεμοπαιζει πια η δε τρεμοπαιζει καθολου (δε μπορω να πω με σιγουρια)..Μπορω τουλαχιστον να σιγουρευτω οτι δε τρςεμοπαιζει καθολου ?
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς μην ξανανοίξεις το τροφοδοτικό. Μπορείς να κατεβάσεις το furmark και να στρεσάρεις την κάρτα για κάνα 10λεπτο να δεις αν θα τρεμοπαίξει. Καλώδια φαντάζομαι έλεγξες μήπως βγήκαν απο τη θέση τους. 1
Zergoulini Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς μην ξανανοίξεις το τροφοδοτικό. Μπορείς να κατεβάσεις το furmark και να στρεσάρεις την κάρτα για κάνα 10λεπτο να δεις αν θα τρεμοπαίξει. Καλώδια φαντάζομαι έλεγξες μήπως βγήκαν απο τη θέση τους. Εισαι τυχερος που δεν επαθες ηλεκτροπληξια. Δεν βαζουμε ΠΟΤΕ χερι σε τροφοδοτικο. Εαν ειναι ανακγαιο, το αποσυνδεεις και το αφηνεις τουλαχιστον 1 ωρα να ξεφορτιστει πληρως. Υπαρχει περιπτωση να εχει μαγνητιστει η οθονη. Δοκιμασε να την βγαλεις τελειως απο την μπριζα και καλωδια ολα. Ασε την για μια μερα ετσι ωστε να απομαγνητιστει και δοκιμασε τη. Το ανεμηστιρακι πρεπει να βαζει αερα μεσα στο τροφοδοτικο. Παρε ενα φυλλο χαρτι και βαλε το στο ανεμιστηρακι να δεις αν τραβαει η βγαζει αερα. Και λαθος αν ειναι δεν νομιζω να ειναι απο αυτο παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα