Johnboy21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα λαπτοπ 5ετιας Lenovo z560 και εδω και ενα μηνα μου κλεινει απο μονο του λιγο μετα αφου ανοιξει του αλλαξα παστα στον επεξεργαστη του εκανα φορματ αλλα και παλι τα ιδια μηπως φταει ο σκληρος ή η τροφοδοσια του ??? Οποιος ξερει ας με βοηθησει !
portishead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως παίζει ενα απο τα δύο. Α. Έχει μαζέψει σκόνη τρίχες κτλπ τα ανεμιστηράκια και η οι δύοδοι αέρα. Β. Δεν έχει κάτσει σωστά/ποσότητα η πάστα. Πήγαινε σε κάποιον με αεροσυμπιεστή να στο φυσήξει.και μετά κοίτα ολα τα άλλα. Ούτως η άλλως είναι κάτι που πρέπει να γίνεται τακτικά (1-2 φορές το χρόνο)
Rod@X Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δες θερμοκρασιες πρωτα με το Hwmonitor Δες το σκληρο με το hdsentinel Μνημες με mem86 Πριν αρχισεις το ...σκαλισμα!
Johnboy21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως παίζει ενα απο τα δύο. Α. Έχει μαζέψει σκόνη τρίχες κτλπ τα ανεμιστηράκια και η οι δύοδοι αέρα. Β. Δεν έχει κάτσει σωστά/ποσότητα η πάστα. Πήγαινε σε κάποιον με αεροσυμπιεστή να στο φυσήξει.και μετά κοίτα ολα τα άλλα. Ούτως η άλλως είναι κάτι που πρέπει να γίνεται τακτικά (1-2 φορές το χρόνο) τα εκανα εγω ολαυτα που λες σωστα !! τα εχω καθαρισει ολα με αεροσυμπιεστη κατι αλλο ειναι αλλαξα και το σκληρο του λαπτοπ το εβαλα σε αλλον υπολογιστη και δεν εκλεινε!!! Δες θερμοκρασιες πρωτα με το Hwmonitor Δες το σκληρο με το hdsentinel Μνημες με mem86 Πριν αρχισεις το ...σκαλισμα! θερμοκρασιες σε idle ειναι 43 max τωρα για τα αλλα δεν ξερω θα τα δω τωρα
Johnboy21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια τωρα μολις αλλαξα τον σκληρο απο το λαπτοπ που εκλεινε το εβαλα σε αλλο υπολογιστη και δουλευε κανονικα αρα δεν ειναι ο σκληρος και εβαλα και αλλα σκληρο στο λαπτοπ που εκλεινε και παλι μου εκλεινε ! μηπως φταει η μητρικη ??
Rod@X Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια τωρα μολις αλλαξα τον σκληρο απο το λαπτοπ που εκλεινε το εβαλα σε αλλο υπολογιστη και δουλευε κανονικα αρα δεν ειναι ο σκληρος και εβαλα και αλλα σκληρο στο λαπτοπ που εκλεινε και παλι μου εκλεινε ! μηπως φταει η μητρικη ??Μπορει , θα φτασεις εκει αποκλειοντας ολα τα αλλα που πιο ευκολα μπορεις να ελεγξεις.Η θερμοκρασια cpu, για λαπτοπ, καλη φαινετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα