Προς το περιεχόμενο

LG Leon 4G €99 (vodafone)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο moto E 2 το κακό είναι ότι δεν έχει φλας ,σημαντικό μείον, αλλά επιπλέον σε αρκετές συσκευές έχει εμφανίσει πρόβλημα το μικρόφωνο που υπάρχει στην πλάτη του κινητού και δεν σε ακούν καλά. Δεν ξέρω αν διορθώθηκε στις επόμενες παρτίδες γιατί στις αρχικές ήταν συχνό κρούσμα. Τουλάχιστον αυτά γράφουν.

• Moderators
Δημοσ.

Θαυμαστικα στον τιτλο εχουμε πει πολλες φορες δεν εχουν θεση, ειδικα για προσφορες που είναι λιγο - πολύ... "προσφορες". Τοσο ειχε πριν 2 μηνες επι καιρο σε πολλα "μικρα" καταστηματα, τωρα θα επρεπε να είναι φτηνοτερο για να το θεωρήσουμε (αν σκεφτουμε λογικα) προσφορα.

Αλλαξα τον τιτλο λοιπον από

LG Leon 4G από 149,90€ μόνο €99! (VODAFONE)

σε

LG Leon 4G €99 (VODAFONE)

μιας και ειμαστε κοινοτητα καταναλωτων και όχι εμπορων.

• Like 7
Δημοσ.

έκανα από περιέργεια κλικ στο λινκ και είναι ήδη εξαντλημένο

Κλασσική vodafone με μάλλον λίγα κομμάτια σε προσφορά. Η ιστορία λέει βέβαια ότι μπορεί να επανέλθει. Καλή πραγματική προσφορά πάντως για φτηνό και αξιόλογο κινητάκι.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια το κινητο ειναι μετριοτατο ακομα και σαν δευτερη συσκευη

σε αναλογο μπατζετ θα προτεινα το σ3 μινι(ηταν σε προσφορα καποια στιγμη) που τα κανει ολα απο λιγο και συμφερει

Δημοσ.

ήταν σε προσφορά το s3. η τιμή του lg ήταν 30 ευρώ λιγότερα, αρκετά μεγάλη διαφορά. (όχι ότι θα έπαιρνα ποτε android σε αυτό το ευρος χρημάτων)

Δημοσ.

Σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι ειναι προσφορα για αυτον που χρειαζεται να παρει τωρα smartphone; Μπορεις να μου δωσεις την εναλλακτικη σου για να μην χαρακτηριστει προσφορα το παρον;

Aν βρεις εστω και εναν...μα εστω και εναν που θελει να σου στειλει εμβασμα 4χιλιαδες και να του δωσεις 3χιλιαρικα μετρητα, πες τον δημοσια γιατι αρκετοι θα ενδιαφερονται. Επειτα ποιος ειπε οτι θα πληρωσει απαραιτητα με μετρητα και οχι με χρεωστικη-πιστωτικη καρτα;

Επανερχομαι γιατι αναφερει υποχρεωτικα αντικαταβολη. Δεν ειχα ανοιξει το link.

Την απαντηση για το μετρητο την πηρες και μονος σου (τα υπολοιπα τα προσθεσε ο ματριξ). Θα μπορουσε πχ αν ηθελε η βοντα να κανει καμια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορα, να παρει καμια 30αρια παραγγελιες με μετρητο (=3000€) και στειλει ενα εμβασματακι στην LG γυρω στα 4000€, αν ηταν οντως ακριβοτερο το κινητο και να φερει 'ζεστο' χρημα στο ταμειο της και να αφησει την LG να περιμενει πότε θα κανει αναληψη τα δικα της 4.

Αλλά κανει το σχεδον ακριβως αντιθετο! Θελει και το μετρητο το ζεστο και.... να στειλει μικροτερο εμβασμα απο οτι εισεπραξε. ΟΚ, για να κερδισει δουλευει, δεκτο, δεν θα δω ομως εγω το κερδος του αλλου ως "προσφορα" δικη μου.

Επισης, αν η κατασταση χειροτερεψει, ελατε να ανοιξετε θεμα ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με τιτλο "καρβελι ψωμι ΜΟΝΟ 100€"... Και για να μην ειμαι τοσο extreme ας αναφερω απλως το παραδειγμα του launch του PS4, που ενω ειχε προτεινομενη τιμη λιανικης πωλησης 399€ πωλουταν στο ebay (χαλασμος κυριολεκτικα) στα 600+ ευρω!

Αλλο η προσφορα και αλλο η εκμεταλλευση φιλε μου (εκει παει το "για αυτον που χρειαζετα τωρα smartphone, ψωμι, την 'συναλλαγη' που ανεφερα πριν κλπ"). Λυπαμαι αν ειναι δυσκολο σε εσενα και πολλους αλλους να διακρινουν αυτην την διαφορά.

Ουτε και εγινε ξαφνικα συλλεκτικο αυτο το πραμα, να πω οτι ειναι κανενα SNES που πωλειται 80-100 ευρω, τεχνολογια 1990....

Δημοσ.

αυτό με το να πάρει μετρητά x ευρώ και να δώσει x+c σε έμβασμα δε το καταλαβαίνω. Γιατί να το κάνει η vodafone και η κάθε vodafone? Έχει τόσο τεράστια ανάγκη αυτή τη στιγμή ως εταιρία για να γράψει τέτοιες ζημιές?
Έτσι και αλλιώς οι περισσότερες συναλλαγές της λογικά ειναι μέσω τράπεζας, αρα δεν την πειράζει να είναι κάποιο ποσό στη τράπεζα και να μη μπορεί να το βγάλει, και στο κάτω κάτω να το βγάλει να το παει που(τα λειτουργικά της έξοδα λογικά καλύπτονται μέσω τράπεζας) ? Δεν ειναι ιδιώτης να κρύψει 5-6k στο στρώμα, ούτε κανα μαγαζάκι της γειτονιάς.
Δε μπορώ να το καταλάβω σαν λογική και το λέω τελείως φιλικά (πέρα απο τη φοιτητική καρτούλα δεν έχω και ουτε σκοπεύω να έχω, καμία σχεση με τη vodafone, ειδικά μετά το άκυρο που έφαγα με το optimus g).

δε λέω πως ήταν καμιά σοβαρή προσφορά, απλά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική του να μπει μέσα απο τη στιγμή που δε φαίνεται να το έχει τόσο ανάγκη, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις με κάλεσαν απο Βονταφον. Ήμουν με τα μακαρόνια στο στόμα όταν μίλησα με το γκομεν*κι.

Έχει λέει μόνο σε χρώμα τιτάνιο, αν ενδιαφέρομαι. Ενδιαφέρομαι την είπα, μέχρι Παρασκευή θα το έχω - είπε.

Αναμένω.

• Like 2
Δημοσ.

δε λέω πως ήταν καμιά σοβαρή προσφορά, απλά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική του να μπει μέσα απο τη στιγμή που δε φαίνεται να το έχει τόσο ανάγκη, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.

Σου διαφευγει οτι δεν αναφερομαι (μονο) στην βοντα. Ισα-ισα μαλιστα η αρχικη μου προσπαθεια ηταν να το προσεγγισω απο την μερια την δικη μας (των αγοραστων). Και οτι δεν λεω σωνει και καλα να "μπει μεσα" (η καθε βοντα), λεω οτι μονο μεσα δε θα εμπαινε και λεω (με περισσοτερα λογια) αυτο που ειπε ο matrixx: "οταν πριν 2-3 μηνες ειχε την ιδια τιμη, θα ΕΠΡΕΠΕ τωρα να εχει ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ τιμη (χωρις να "μπαινει μεσα" καποιος)." Αντι αυτου "εκμεταλλευονται" δεν ξερω τι ακριβως (εσεις που το θεωρειτε "προσφορα" προφανως μπορειτε να μου το εξηγησετε, αν και ακομα δεν το κανατε) και βαζουν υψηλοτερη τιμη απο οτι ΕΠΡΕΠΕ να εχει ως "κανονικη" και οχι ως "προσφορα" θα ελεγα. Το παραδειγμα με το χ+ψ μετρητα/εμβασμα εχει να κανει με την αυξημενη αξια του μετρητου (εναντι του "ηλεκτρονικου/πλαστικου") χρηματος "λογω capital controls". Αλλα ακομα κι αν δεχθουμε οτι ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο (κι εγω προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ουτε ισχυει ουτε και θα επρεπε να ισχυει), δεν παυει να ειναι ενας λογος για τον οποιο ΔΕΝ αποτελει προσφορα αυτο το πραμα (παυει ομως να ισχυει το ετσι κι αλλιως ακατανοητο επιχειρημα "ειναι προσφορα λογω capital controls"). Εκτος αν μαζι με ολα τα υπολοιπα ξαφνικα αποφανθουμε οτι το ευρω εχει υποτιμηθει (που εν μερει ισχυει), το οποιο ομως παραλληλα προϋποθετει οτι αφου υποτιμηθηκε .... εχουμε και περισσοτερα απο δαυτα στην τσεπη (που δεν ισχυει).

Δημοσ.

έτσι όπως τα γράφεις με μπερδεύεις.

είπες ξεκάθαρα να πάρει ένα ποσο μετρητά και να στείλει ένα μεγαλύτερο ποσό έξω, αυτό σημαίνει να μπει μέσα, είναι ξεκάθαρο νομίζω.

το θέμα πάντως με το πόσο είχε και πόσο έχει και πόσο θα έχει αργότερα νομίζω πως μερικές φορές το μεταφράζουμε κατα το δοκούν. Και άλλα προιόντα στο παρελθόν είχαν πολύ χαμηλότερες τιμές και μετά πήραν μεγάλες αυξήσεις. (σκληροί δίσκοι, ραμ κ.α.). Αν κάποιος χρειαζόταν να αγοράσει ένα προιόν εκείνη τη στιγμή θα κοιτάξει πόσο έχει εκείνη τη στιγμή, και όχι πριν 1 βδομαδα, 1 μήνα, 1 χρόνο. Το χρειάζεται τώρα, και τώρα κοιτάει τις επιλογές του. 
Και δίνω ένα παράδειγμα, και τον i5 4460 κάποτε τον αγοράζαμε με 160 ευρώ, τώρα έχει 190. Αν κάποιο μαγαζί τον βάλει πάλι στα 160 δε θα αξίζει να ανοίξει ένα θέμα? Για μένα ναι, για σένα ίσως όχι, σημασία έχει ότι το βλέπουμε συνέχεια και έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο που θα αγόραζε έτσι και αλλιώς ένα προιόν.

Για να μη παρεξηγηθώ, δε πιστεύω πως ήταν σοβαρή προσφορά, αλλά αν κάποιος ήθελε το συγκεκριμένο κινητό ή ένα κινητό σε αυτό το εύρος τιμής τότε θα ήταν μία σχετικά καλή περίπτωση, και η διαφορά τιμής που έχει με το επόμενο κατάστημα, έστω και πλασματική καθώς τώρα αυξήθηκε σε όλα, το καθιστά "ψευτοπροσφορά". Πόσο "ψευτοπροσφορά"? τόσο όσο να αξίζει ένα θέμα στο insomnia για αυτό, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Αυτή είναι η άποψη μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Aντε παλι. Εκανα μια θεωρητικη αναφορα σε μια ας πουμε "λογικη" εξελιξη λογω του "προβληματος" (των capital controls) που ΑΛΛΟΙ -και οχι εγω- χρησιμοποιησαν ως κριτηριο αξιολογησης..... "προσφορας"!

Και ειπα οτι "θα μπορουσε" ακομα και να μπει μεσα (αν υποθετικα ειχε και προβλημα). Δεν ειπα ουτε οτι θα εμπαινε ουτε οτι επρεπε να μπει μεσα. Και το εγραψα ηδη απο το (προ)προηγουμενο σχολιο στο οποιο αναφερεσαι παλι.

Και επιμενω διοτι αντι να δω μια απαντηση στα δικα μου παραδειγματα εξωφθαλμης εκμεταλλευσης αγοραστων, βλεπω "αντιπαραδειγματα" του στυλ "τι εγινε τοτε με τους σκληρους δισκους", τι κανει ο 4460 κλπ.... Μα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Τι σχεση εχει κατι που ηταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε ελλειψη (που κι εκει την ιδια σταση κρατησα προσωπικα και δεν αγορασα ποτε σε ακριβη τιμη, και τελικα πετυχα ακομα καλυτερη τιμη απο τις προηγουμενες, εγω και αρκετοι αλλοι εδω μεσα, απο ελληνικο μαγαζι μαλιστα) με κατι που γινεται μονο προς εκμεταλλευση ενος και μονο αγοραστικου κοινου μιας και μονο χωρας με ενα προσχημα που ακομα κανείς δεν εχει καταλαβει/εξηγησει;! Και τι σχεση εχει ενα προϊον που εδω και 10+ χρονια ΠΟΤΕ δεν πεφτει η τιμη του, ακομα και οταν αποσυρεται, λογω πολιτικης της εταιριας (Intel) και -σχεδον- μονοπωλιου;! Και οχι, ουτε και αυτος θα ηταν προσφορα στα 160 σημερα. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ οχι. Ειχα παρει κι εγω την μητρικη των 12,5 ευρω τοτε, τελικα ψωνισα εναν επεξεργαστακο 2πυρηνο σε καλη τιμη και τον ταιριαξα, σιγα μην εσκαγα τα "κανονικα" λεφτα των i5 (αν και ακομα και για τετοιους εσκασαν 1-2 προσφορες, σιγουρα υπαρχουν τα 'αρχεια' στο φορουμ). Ακομα και οι σκληροι οταν επεφταν, ποτέ δεν επεφταν με το ρυθμο που πεφτουν οι τιμες των κινητων εδω και 12-13 χρονια (υποδιπλασιασμος σε 6-12 μηνες, με παλι κι εδω μια 'λαμπρη' εξαιρεση λογω 'μαρκας'). Μα τι στο καλο συγκρινουμε; Και δε χρειαζεται καν να συγκρινουμε τιποτα. ΔΕΝ ειναι προσφορα, οπως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ουτε και τοτε που ξαναειχε 99 (ή μηπως ειχε ανοιξει τοτε κανα θεμα εδω και ειχε γινει πανικος απο αγορες και το 'εχασα'?).

Αφησαμε την ουσια και καταπιαστηκαμε απο 1-2 λεξεις και 'παιζουμε' μου φαινεται.

Δημοσ.

δε βγάζουμε άκρη γιατί άλλο λέω και άλλο λες.

Δε πειράζει, σεβαστή η γνώμη σου και ελπίζω να είναι και η δική, ακόμη και αν δεν την αποδέχεσαι. Ο καθένας έχει την γνώμη του και δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε.

λυπάμαι για τα offtopic που παρέθεσα ως εδώ και χάλασα το θέμα, αν θέλει ο matrixxx ας τα σβήσει για το καθαρίσει. (θα κάνω αναφορά στην απάντηση μου προκειμένου να τα δει και ως υπευθυνος ας κάνει ό,τι πιστεύει καλύτερο).

Υ.Γ. μη χρησιμοποιείς κεφαλαία αν μπορείς, μπορούμε να καταλάβουμε που εστιάζεις στο κείμενο σου και χωρίς αυτά, χτυπάνε πολύ άσχημα στο μάτι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...