Προς το περιεχόμενο

LG Leon 4G €99 (vodafone)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίμιο φαίνεται για κάποιον με μικρές απαιτήσεις

1gb ram σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα ζοριζεται.

Πέφτει η απόδοση με το χρόνο? :P

• Like 7
Δημοσ.

Τίμιο φαίνεται για κάποιον με μικρές απαιτήσεις

Πέφτει η απόδοση με το χρόνο? :P

ναι γιατι μεγαλωνουν οι εφαρμογες

Δημοσ.

Στα 125€ η χαμηλοτερη τιμη αυτη τη στιγμη στο skroutz (Ανοιγετε ενα thread, καντε το σωστα...). Βεβαια λιγες μερες πριν τα capital controls το εβρισκες και με 100€ αλλα τη δεδομενη χρονικη στιγμη το λες προσφορα και στα χρηματα του δεν υπαρχει  κατι καλυτερο, τουλαχιστον για την ωρα.

Αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι γρατζουνιζεται ευκολα η πλατη του. Οποιος λοιπον το παρει να εχει υποψιν του και για θηκη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το πραγμα ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω και το βλεπω ανα 2 θεματα να γραφεται:

"ΠΡΙΝ τα καπιταλ κοντρολς το βρισκαμε και φθηνοτερα αλλά για τωρα ειναι ...προσφορα!"

Δηλαδη ρε παιδια, τωρα που ΔΕΝ εχουμε λεφτα (για να το πουμε λιγο ακομψα) που ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ για ΜΕΤΡΗΤΟ (και για να το πω εντελως ακομψα/μαυραγοριτικα, τωρα που το χαρτι 'αξιζει περισσοτερα απο οσα γραφει', που θα μπορουσε καποιος να πει σε καποιον "εχω να σου δωσω 3 χιλιαρικα μετρητα να κάνεις τις 'δουλειες' σου, αλλά θα μου στειλεις εμβασμα εσυ 4 χιλιαρικα που εχεις στην τραπεζα και δεν μπορεις να ...δεις σε 'χαρτι'), το να πληρωνουμε κατι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ τωρα απο οτι νωριτερα (που ειχαμε ας πουμε μικροτερο προβλημα) ειναι (για εμας παντα) "προσφορα"????? Και να πω οτι τρωγοταν το κινητο παει στο καλο... (στο κακο δλδ κι αυτο αλλα τεσπα)

Ας μου εξηγησει σας παρακαλω πολυ καποιος ΤΙ ειναι αυτο που μου φαινεται τοσο παραξενο (ενω δεν ειναι?)!

• Like 1
Δημοσ.

Σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι ειναι προσφορα για αυτον που χρειαζεται να παρει τωρα smartphone; Μπορεις να μου δωσεις την εναλλακτικη σου για να μην χαρακτηριστει προσφορα το παρον;

Αυτο το πραγμα ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω και το βλεπω ανα 2 θεματα να γραφεται:
"ΠΡΙΝ τα καπιταλ κοντρολς το βρισκαμε και φθηνοτερα αλλά για τωρα ειναι ...προσφορα!"
Δηλαδη ρε παιδια, τωρα που ΔΕΝ εχουμε λεφτα (για να το πουμε λιγο ακομψα) που ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ για ΜΕΤΡΗΤΟ (και για να το πω εντελως ακομψα/μαυραγοριτικα, τωρα που το χαρτι 'αξιζει περισσοτερα απο οσα γραφει', που θα μπορουσε καποιος να πει σε καποιον "εχω να σου δωσω 3 χιλιαρικα μετρητα να κάνεις τις 'δουλειες' σου, αλλά θα μου στειλεις εμβασμα εσυ 4 χιλιαρικα που εχεις στην τραπεζα και δεν μπορεις να ...δεις σε 'χαρτι'), το να πληρωνουμε κατι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ τωρα απο οτι νωριτερα (που ειχαμε ας πουμε μικροτερο προβλημα) ειναι (για εμας παντα) "προσφορα"????? Και να πω οτι τρωγοταν το κινητο παει στο καλο... (στο κακο δλδ κι αυτο αλλα τεσπα)
Ας μου εξηγησει σας παρακαλω πολυ καποιος ΤΙ ειναι αυτο που μου φαινεται τοσο παραξενο (ενω δεν ειναι?)!

Aν βρεις εστω και εναν...μα εστω και εναν που θελει να σου στειλει εμβασμα 4χιλιαδες και να του δωσεις 3χιλιαρικα μετρητα, πες τον δημοσια γιατι αρκετοι θα ενδιαφερονται. Επειτα ποιος ειπε οτι θα πληρωσει απαραιτητα με μετρητα και οχι με χρεωστικη-πιστωτικη καρτα;

Επανερχομαι γιατι αναφερει υποχρεωτικα αντικαταβολη. Δεν ειχα ανοιξει το link.

• Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλα για έναν φίλο. Thanks topic starter που με έβγαλες από την μουρμούρα του άλλου. :-P

Εν τω μεταξύ αυτό που έχει μόνο αντικαταβολή και αποστολή σπίτι.. Εγώ ρε vodafone θέλω να έρθω από το κατάστημα και να μην περιμένω πότε θα έρθει ο κουριερ σου.

Άλλη βλακεία και αυτό.

Δημοσ.

Στα χαρακτηριστικα γραφει "Non-removable Li-Ion 1900 mAh battery"

Δηλαδη αν καποια στιγμη χαλασει ή δεν κραταει πολυ ωρα τι γινεται? Δε μπορεις να βαλεις καινουρια?

Επιπλεον μου εχει τυχει σε κινητα να εχουν "κολλησει" και να πρεπει να βαλω/βγαλω την μπαταρια. Αν τυχει και εδω τι κανουμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...