Hellaslover Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια τι χρειαζομαι και πως μπορω να βλεπω τηλεοραση απο το kodi στη τηλεοραση μου; Εχω κατεβασει το kodi στο κινητο και το εχω και στο pc, αλλα επειδη δε γινεται να κανω cast/link το kodi δηλαδη cast το συγκεκριμενο προγραμμα, οπως γινετε με youtube η netflix απο το κινητο στη τηλεοραση ψαχνω αλλο τροπο χωρις να το κανω μεσω κινητου. Εχω αγορασει το chromecast που κανεις cast το κινητο στη tv και ετσι μπορω να βλεπω αλλα ετσι οπως το κανω οτι φενετε στην οθονη του κινητου φενεται και στης τηλεορασης, δηλαδη δε μπορω να παρω τηλ οταν βλεπω τηλεοραση με αυτο το τροπο. Αυτο που θελω ειναι να παρω ενα media box, να ειναι εγκατεστειμενο το kodi σ'αυτο το κουτι και να λειτουργει απο κει με δικο του τηλεκοντρολ κτλ. Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να βλεπω ελληνικα καναλια (μενω εξωτερικο) στη τηλεοραση. Εχω κατεβασει το app zaaptv, και εχουν και streaming box αλλα διαβασα οτι δε δουλευει σωστα και ετσι λεω να βλεπω μεσω kodi και με media box του kodi. Δε γνωριζω πολλα επι του θεματος και θελω καποιον να μου πει πως γινεται ακριβος και τι να αγορασω. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει να συνδεσεις μια πηγη που τρεχει Kodi με την τηλεοραση σου.π.χ. υπολογιστης, android media player ή οπως εχω κανει εγω raspberry pi 2. Η πιο ευκολη λυση (αν υπαρχει η δυνατοτητα απο χωρο) ειναι να συνδεσεις τον υπολογιστη σου. Αν αυτος εχει θυρα εξοδου hdmi (και η τηλεοραση σου hdmi in, που αν ειναι flat screen 99.9% εχει) τοτε απλα θα το τρεχεις στο Pc σου και θα επιλεγεις την τηλεοραση σαν μονιτορ. Μπορεις καλλιστα να ελεγχεις το kodi ειτε απο εφαρμογες στο κινητο (π.χ. yatse) ή να αγορασεις καποιο ir remote με δεκτη usb, ωστε να συνδεεται με το pc σου. Αλλη λυση ειναι να αγορασεις καποιο android media player. Καποια ερχονται με kodi προεγκατεστημενο, ενω ακομα και αν αυτο δεν ισχυει, το kodi εδω και καποιο καιρο υπαρχει επισημα σαν app στο play store, οποτε το κατεβαζεις. Τριτη λυση ειναι το raspberry pi2 που χρησιμοποιω, αλλα ειναι λιγο πιο φασαριοζικο γιατι δεν δουλευει out of the box, αλλα πρεπει να κανεις εσυ εγκαταστασγ του λειτουργικου. Θα σου ελεγα να δοκιμασεις το Pc σου, ακομα και αν χρειαστει να αγορασεις κανενα 10μετρο καλωδιο και αν σε βολευει πας σε καποια αλλη λυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Μια αλλη πολυ καλη λυση ειναι το apple tv. Αυτο χρηςιμοποιω καιρο τωρα και ειμαι πληρως ευχαριςτημενος.Δες τις αγγελιες πουλιουνται καποια ετοιμα με περασμενο το kodi.</p> Ειναι πολυ μικρο και κομψο μηχανημα εχει τηλεχειριστηριο, παιρνει bluetooth πληκτρολογιο μονο ενα hdmi θα χρειαστεις για να το συνδεσεις στην τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστω παιδια. Παλαιοτερα ειχε συνδεσει το pc με τη τηλεοραση και το ειχα σαν pc monitor οταν ηθελα , αλλα τωρα πηγα σε αλλο σπιτι και δε βολευει, δηλαδη δε τα χω κοντα κοντα και ουτε θελω να παρω μεγαλυτερο καλωδιο και να φενεται. Εχω και δευτερο παλαιοτερο pc που το τρεχει το κοδι αλλα και παλι δε θελω να ανακατεψω pc. Προτιμω ενα τροπο ποιο ευκολο που να ερχομαι σπιτι να καθομαι στο καναπε και να τα κανω ολα με τηλεκοντρολ, γιατι μπορει και καποιος αλλος να θελει να χρησιμοποιησει το pc. Μαλλον media box θα παρω με εγκατηστημενο το κοδι η ισως το apple tv. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με το box που ερχετε με κοδι (υπαρχουν διαφορα) θα εχω καποιο προβλημα στο να παιζει γιατι πολλες φορες παω να δω μια ταινια και λεει να κοιταξω στο log να δω τι φταιει. Γενικα αυτα τα προβληματα θα τα εχω και με το box που ερχετε εγκατηστημενο το κοδι; Δεν αναφερομαι στο no stream που φταινε τα λινκς, αλλα τα αλλα προβληματα που φταινε τα settings. Ολα τα settings θα ειναι οκ out of the box; Επισης, αν θελω να εγκαταστησω ενα add on εγω γινετε σχετικα ευκολα; Θελω το hellenic tv και σπορ devil να βαλω και με τα 3-4 που εχει το κοδι (genesis, ice films και κατι αλλα) ειμαι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τη στιγμη που μιλαμε για streaming υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που μπορουν να πανε στραβα. Ειδικα με τις live αναμεταδοσεις αθλητικων γεγονοτων τα προβλημα μπορει να ειναι ακομα πιο πολλα (και δεν θα φταιει το hardware σου). Δοκιμασε το, αλλα δεν θα εστηνα ολοκληρο παρτι με φιλους, πιτσες-μπυρες πανω στο sportsdevil Iσως να εχουν φτιαξει τα πραγματα, αλλα εγω πριν κανα 6 μηνο που το ειχα δοκιμασει, μια επαιζε και μια οχι. Στo genesis τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα, απο την αποψη οτι θα βρεις μια ταινια να δεις. Αν ομως θελεις να δεις το συγκεκριμενο αγωνα τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppanagopo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Raspberry pi 2 που έχει και CEC οπότε με 1 τηλεκοντρόλ (της TV) είσαι ΟΚ για τα βασικά. Μετά βάζεις κάπου και 1 ασύρματο πληκτρολόγιο για search/typing. και υποστηρίζει και playTO απο κινητό - PC (kodi - DLNA) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2015 από ppanagopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε Hellaslover, προσωπική μου άποψη να αγοράσεις το Minix X8h-Plus, το οποίο αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για media player αυτή τη στιγμή. Η Μinix παρέχει κορυφαίο support στα προϊόντα της και το firmware τους τρέχει άψογα. Μόνο για το X8h-plus, από τον Νοέμριο 2014 που πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα, έβγαλε πάνω από 5 μεγάλα firmware updates με βελτιστοποιήσεις. Μήν δώσεις άσκοπα λεφτά σε κατώτερες συσκευές και μετά αναλώνεις το χρόνο σου στο πώς να τις κάνεις να δουλέψουν σωστά ή καλύτερα. Το φτηνό το πληρώνεις στο τέλος δύο φορές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reviewit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 φιλε μπορεις ακομα και απο κινητο..αν θες να το απολαμβανεις σε μεγαλη τηλεοραση οπως εγω θα σου προτεινα μια τετοια φθηνη συσκευη οπως αυτη http://goo.gl/auX2dv μερικες απο τις συσκευες εχουν προεγκατεστημενο το kodi και ετσι δεν χρεαιζεται να μπλεκεις με αυτα.. ακομα και αν δεν ειναι μπορεις πολυ απλα να δεις στο youtube videakia ειναι πανευκολο. η συσκευη που σου προτεινω ειναι αρκετα καλη και δεν μου εχει παρουσιασει προβληματα μεχρι τωρα επισης εχω παραγγειλει και για τον αδερφο μου ενα αλλο μοντελο http://goo.gl/ItwQkD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας. Ακομα δε πηρα media box, αλλα ειπα σ'ενα φιλο μου να παρει που ηθελε να βλεπει ο πατερας του ελληνικα (μενουμε εξωτερικο) και πληρωνε καθε μηνα οσο κανει ενα media box για να χει 4-5 καναλια που ουτε ζωντανα δεν ηταν. Στην αρχη πηραμε το apple tv αλλα το πηγαμε πισω γιατι ηθελε jailbreak και εγκατασταση του kodi μεσο ενος αλλου προγραμματος μεσο itunes-πολυ φασαρια δηλαδη και το τηλεκοντρολ του πολυ μικρο. Μετα πηραμε το matricom g box το οποιο ειναι μια χαρα-αυτο βασικα μονο βρηκαμε σε ενα μαγαζι και ηταν και το τελευταιο. Τωρα θα παρω και εγω ενα και ειμαι αναμεσα σε g box, firetv stick και minix. Απο τα 3 ποιο ειναι καλυτερο-λογικα το minix ετσι; Το μονο που θελω ειναι να ειναι γρηγορο και με ενα σχετικα καλο τηλεκοντρολ-και να ειναι android οχι οπως το apple tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα