Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τελεια! Πηρα την καρτα και εχει μονο DVI-D ενω η οθονη μου μονο αναλογικη ειδοσο. Θα προσπαθησω να δανειστω οθονη μεχρι να παρω δικη μου... Πλάκα κάνεις!!! Δεν είχε μετατροπεα μεσα;;;
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα μη πληρωσω 20-30€ ενω σκοπευω εξαλλου να παρω και οθονη. Δεν κανουν αυτα τα σκετα φθηνα που εμφανιζει πρωτα πρωτα το σκρουτζ. Ανταπτορα δεν ειχε γιατι δεν υπηρχε λογος να εχει. Βγαζει ψηφιακες εξοδους μονο (DVI-D, HDMI) και θελω μετατροπεα απο ψηφιακο σε αναλογικο που ειναι ακριβοι... Μη μπερδευεστε με το απλο ασπρο ανταπτορακι, αυτο ειναι ανταπτορας απο το DVI-I σε vga (και τα δυο αναλογικα σηματα).
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εχω πελαγώσει με την οθόνη. Δε ξέρω που να καταλήξω. 2-3 πραγματα με απασχολουν. 1) Σε κάθε περίπτωση θέλω το μέγεθος του πανελ στο υψος να ειναι >=30cm γιατί οτιδήποτε μικρότερο μου φαίνεται ότι δε χωράει τίποτα (η 19άρα 4:3 που έχω τόσα χρόνια τόσο είναι). Τώρα είμαι με 22αρα 16:9 και δε μπορω ουτε να σερφαρω. 2) Η 19αρα LG που ειχα εφτανε τα 75Hz ενώ ο,τι βλέπω πλέον είναι στα 60 και φοβάμαι πως θα φαίνεται στο μάτι αυτό και αν θα με κουράζει. 3) Εγγύηση για καμμένα πίξελ. Είμαι ψείρας... Η LG δίνει ακόμα zero pixel? (τους πήρα τηλέφωνο να ρωτησω πριν λίγο και μου ειπαν οτι δε ξερουν και να παρω αλλη στιγμη η να με παρουν αυτοι αυριο... Ποιος ο λογος για αυτο το 24ωρο support αν βραδυνος υπαλληλος απλα με στελνει στους πρωινους δε το καταλαβαινω anyway... /offtopic) Η 29αρα ultrawide της LG λεει οτι το υψος της ειναι 32,8cm αλλά μαζί με τα bezels... Το πανελ της ξερουμε ποσο ειναι; Η 24αρα της samsung απο το εξωτερικο που μου εδωσες Millennium μου αρέσει πολύ και το ύψος της πρεπει να ειναι οπως το θελω αλλά πως την παραγγέλνω; Δε βγάζω άκρη από εδω. Υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάζω πέρα από αυτά τα μοντέλα; Στο subforum με τις οθονες βλεπω πολλες προτασεις αλλα δε ξερω γιατι ο Millennium με περιόρισε σε αυτά εδώ πέρα Edit: κάτι που δεν έχω αναφέρει είναι ότι η απόσταση μου από την οθόνη είναι συνήθως >90cm που μαλλον ειναι αρκετα μεγαλη αποσταση. Επισης η αληθεια ειναι οτι οταν διαβαζω πολυ ωρα κειμενο κουραζομαι για αυτο αγχωνομαι για τα Hz (αν και βλεπω πως πλεον λενε flicker free κλπ) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από .::NikoS::.
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θες οθόνη που να ναι ξεκούραστη με όσο το δυνατόν ελαφρύ coating (αν και μπαίνει ο υποκειμενικός παράγοντας σε τι ποσοστό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας εκτός και αν είναι πολύ άσχημα τα πράγματα).Ότι σου πρότεινα πληρεί αυτές τις προυποθέσεις σε αυτά τα λεφτά. Η LG που σου πρότεινα ανεβαίνει με oc στα 75Hz σε κάποιους.Στο ύψος είναι ίδια με αυτήν που χρησιμοποιείς τώρα.Μπορείς να κοιτάξεις και για μερικά μοντέλα ακόμα αλλά αποφεύγω να προτείνω λόγω κακών τιμών από Ελλάδα.Για την Samsung και για αγορά από ΕΕ ρώτα και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/page-112? 1
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή παλεύω εδώ και μέρες να παραγγείλω από amazon και δε δέχονται την κάρτα μου, αποφάσισα να τα πάρω από Ελλάδα από το φθηνότερο κατάστημα οπότε ελπίζω αυτή τη βδομάδα να τα έχω μιας και είναι διαθέσιμα. Δε πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το τι με συμφέρει να πάρω; Έχω καταλήξει σε 4690k, Gigabyte z97x gaming 3, HyperX Savage CL9 16GB, Hyper 212 Evo. (βγαίνουν στα 499€) Για την οθόνη ακόμα είμαι πολύ σκεπτικός μιας και η 29άρα της LG τελικά δεν έχει 0 πιξελ εγγύηση και δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία με την LG (όποια κι αν είχα πάρει παλαιότερα είχε καμμένα πιξελ είτε από την αρχή είτε λίγο αργότερα). Αξίζει να παω σε καμια 27αρα της που εχει εγγύηση; Ή μήπως κάποια άλλη μάρκα δίνει καλύτερη εγγύηση; Ή να ρισκάρω κι ας πάει στο διάολο να πάρω την 29αρα....;
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Φερανε και αυτην στην Ελλάδα. https://www.priveshop.gr/product/12000736/PERIFEREIAKA/OTHONES/SAMSUNG-S24E370DL-23-6-LEYKOS-ASPROS-MPLE-FULL-HD Είναι και πολύ όμορφη ρε γαμώτο αλλά μου είχε κάτσει και η LG...
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τη φέρανε ε.Καλό είναι να τη φέρουν και άλλοι.Ίσως να προτιμούσες την LG αν την είδες και σου άρεσε,και σου κάνε και το μεγαλύτερο workspace.
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν την έχω δει την LG και δε ξερω και που να παω να την δω. Εγγύηση για καμμένα πίξελ και στις δυο περιπτωσεις λαλακίες δίνουν. Απλα η samsung νομιζω δινει για καμμενα/κολλημενα πιξελ 7 μερες εγγυηση. Επισης η LG ειναι κακασχημη και ξερω οτι θα ειναι και χαλια η κατασκευη της... Απο θεμα ποιοτητας εικονας/πανελ ποια λεει περισσοτερο; Το υψος του πανελ ειναι αυτο που ακομα με απασχολει γιατι η LG δε το αναφερει ενω η σαμυ λεει 29,32cm και θα ξενερωσω αγρια αν παρω την LG και ειναι καπου εκει κι αυτη, γιατι σημαινει οτι την προτιμησα εστω για κατι αντι της σαμυ + τα αλλα δυο μειονεκτηματα που πιστευω οτι εχει = χαλια αγορα και πιο ακριβη κιολας.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας! Το μηχάνημα λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα και πριν λίγο έτρεξα για πρώτη φορά GTA V που επιτελους κατεβηκε μετα απο 2 μερες Πολύ καλά φαίνεται να πηγαίνει σε FHD με όλα στο Very high. Απλά η κάρτα έφτασε και τους 87 βαθμους (ε και κάνει και φασαρία όταν φουλάρει), ειναι φυσιολογικό; CPU με μαμά ψήκτρα δεν ξεπέρασε τους 60. Γενικώς όμως το μηχάνημα πετάει και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αποτελείται τελικά από: 4690k Gigabyte Z97X Gaming 3 Vtx3D - R9 290 Kingston HyperX Savage - 2x8GB SSD Crucial BX100 250GB και HDD Seagate 1TB (καμία σχέση με το αρχικό budget αλλά δε μπόρεσα να αντισταθώ) Ακόμα δεν έχω αποφασίσει για οθόνη όμως Εκτός από αυτές που πρότεινε ο millennium εδώ και πολλές μέρες και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό πέρασε από το μυαλό μου και κάτι σε 25αρα ή 27αρα. Είμαι σε απόσταση >=1m οπότε και 27αρα σε 1080p δε νομίζω πως θα ήταν πρόβλημα. Αντιθέτως θα εμφανίζονται μεγαλύτερα όλα και θα τα βλέπω πιο εύκολα από ότι όταν είναι ψείρες και αναγκάζομαι να ανεβάζω τις γραμματοσειρές στα windows και να κάνω ζουμ σε όλες τις σελίδες.
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλοδούλευτο.27'' FHD δεν θα πρότεινα για βασική οθόνη και σε τέτοιο σύστημα.Πέραν των μειονεκτημάτων που έχουν είναι και πισωγύρισμα συγκριτικά με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά.Εγώ σου χω πει τη γνώμη μου για να αξιοποιούσες και το freesync και τη δύναμη του συστήματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα