.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλο ομως 200-250 κι αλλο 250-300. Το σημασια εχει τι αλλο hardware θα παρω αφου ξερω οτι δε θελω πανω απο FHD (και για την τιμη και επειδη ακομα και σε 42αρα tv μου ειναι αρκετα). Στα 250 παιζει κατι αλλο; Παντως επειδη δε πιστευω οτι οταν βγουν οι υπολοιποι skylake θα αξιζουν την διαφορα στην τιμη, κοντευω να καταληξω σε i5 τεταρτης γενιας και κοιταζω μηπως μπορεσω να παω στον 4690κ ετσι να υπαρχει καλου κακου για το μελλον. Καρτουλα λεω την 280χ απο eshop αλλα πρωτη φορα ακουω την vtx3D σαν υλοποιηση... Ειναι καλη;
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 200 για οθόνη δεν είναι καλά για τέτοιο σύστημα.Όταν έχεις αισθητή διαφορά στη χρήση το σκέφτεσαι για τέτοιες διαφορές και για αυτό προτείνεται.Αν κοιτάς από εξωτερικό έχεις κάποιες καλές επιλογές. Μια χαρά είναι η 280Χ σε αυτή τη τιμή αλλά λήγει η προσφορά σιγά-σιγά.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ας εξαιρεσουμε τα cc που ισως τα παρακαμψω και μπορεσω να πληρωσω εξωτερικο, δεν εχω ξαναπαρει οθονη απο τετοιες αποστασεις και καταστηματα εξω. Δεν ειναι επιφοβο; Και τι γινεται αν χρειαστω σερβις εντος εγγυησης; Η μηπως αν παω σε καμια dell το καλυπτουν εδω περα;
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να πάρεις Dell τη παίρνεις και από Ελλάδα σε παρόμοια τιμή αλλά δε μιλούσα για Dell.Έχεις πανευρωπαική εγγύηση στις περισσότερες περιπτώσεις.Το θέμα είναι να αποφασίσεις πόσα θα δώσεις και σε τι θα στοχεύσεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή όπως φαίνεται θα ξεπεράσω το αρχικό budget (ήδη σκεφτόμουν για κάνα 200άρι για οθόνη αλλά με ανέβασες πάνω από 250 και η αλήθεια είναι ότι σε εμπιστεύομαι). Δώσε μου σε παρακαλώ κάποιες επιλογές γύρω στο 250άρι. Θα μιλήσω αύριο με e-shop για την κάρτα γιατί πατώντας το λινκ από το φυλλάδιο δεν περνάει την προσφορά (παράγγειλα και ένα άλλο προϊόν από το συγκεκριμένο φυλλάδιο πριν λίγο και μου το έκανε αυτό). Όταν συμπλήρωσα την παραγγελεία ενώ φαίνοταν ο κωδικός της προσφοράς δεν είχε πέσει η τιμή οπότε υποθέτω θα συμβεί και με την κάρτα αυτό. Θα το ξεκαθαρίσω αύριο αλλά θέλω οπωσδήποτε προτάσεις για SSD 250αρι και οθόνη γιατί πάνω κάτω τα υπόλοιπα τα ξέρω (ειδικά αν βγάλω άκρη με το e-shop κατά 99% αυτή την κάρτα θα πάρω)
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε παίρνει να πάρεις την 290 του eshop (ή μια 380,όχι την 280Χ) και κοιτάς απο eu δες αυτήν με Freesync,QI Wireless charger http://geizhals.de/samsung-s24e370dl-ls24e370dl-a1302300.html αν και δεν είναι hardcore gaming οθόνη.Από Ελλάδα δες αυτήν http://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html SSD δες σε 850 Evo ή Crucial BX100. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξεφυγαμε και σε ιτσες με την lg. Ειναι και lg που πλεον δεν την συμπαθω. Ωραια η sammy αλλα δεν την βλεπω διαθεσιμη ουτε στο εξωτερικο (διαλεγω να μου εμφανισει καταστηματα με stock και δεν εμφανιζει τιποτα). Ελλαδα δε θα ερθει συντομα; Ανησυχω μηπως απλα πληρωνεις φρουφρου κι αρωματα ομως σε κατι τετοιες... Ακου εκει ασυρματη φορτιση, οθονη με καλο πανελ θελω εγω Δε μπορω να παω σε αλλη καρτα, θα βγω αρκετα εκτος budget αν παω στην 290, συν οτι δεν υπολογιζα οθονη πανω απο 200. Και το θεμα ειναι μην ανεβαινω και χωρις λογο σε ανωτερα πραματα που δε θα χρειαστω ποτε. Edit: διαβαζω κακα σχολια για καποιες 280χ απο asus κυριως αλλα και msi. Αρχιζω να μην εμπιστευομαι καμια εταιρια πλεον Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από .::NikoS::.
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι η LG.Η Samsung θα αργήσει αν έρθει Ελλάδα.Αν ενδιαφέρεσαι για καλύτερη απεικόνιση+features είναι καλύτερες.
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι και τεράστια όμως και ακριβή... Δε μπορεί να μην παίζει κάτι καλό στα 250 και κάτω στην Ελλάδα ρε γαμώτο Κοιτάζω τώρα να πάρω το υπόλοιπο hardware τελικά για αρχή. Το digital master έχει πολύ φθηνότερα πράγματα από τους υπόλοιπους αλλά δε μου αρέσει η πολιτική της εγγύησης του. Συνεργάζονται με την ACS αλλά παρόλαυτα δε σου δινει δυνατότητα να στείλεις κάτι ελλατωματικό δωρεάν. Και επίσης λέει αν το στείλεις με ΕΛΤΑ να μη το κάνεις συστημένο (άρα ούτε tracking number θα έχεις), άρα καμία εμπιστοσύνη και έστω μια μικρή σιγουριά ότι θα φτάσει... Συγκεκριμένα κατευθύνομαι σε: 4690Κ Gigabyte GA-Z97P-D3 Kingston ram κάποια από τις HyperX Fury αλλά δε ξέρω στα πόσα Mhz και αν είναι καλύτερα να πάω σε 2χ4γιγα ή σε 1χ8γιγα. 280x R9 SSD: Crucial BX100 Έχω πελαγώσει με όλα αυτα και ταυτόχρονα σκέφτομαι μήπως σε κάνα δυο μήνες αρχίσουν να μπαίνουν προσφορές για τα Χριστούγεννα και κανω πατάτα τώρα... Τι προτείνετε;
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά δεν είναι και τόσο ακριβή ούτε είναι τεράστια...μη σε μπερδεύει το νούμερο.Αν τη δεις από κοντά θα καταλάβεις,και γενικά καλό θα ταν να βλέπες οτι μπορούσες και από κοντά.Για μένα η Samsung θα 'ταν καλή αγορά (μέχρι να το αποφασίσεις θα γίνει διαθέσιμη) αν τη ταίριαζες με μια 380.
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Η 290 δεν ειναι καλυτερη απο την 380? Την παραγγειλα απο eshop να την κατωχηρωσω στην τιμη του φυλλαδιου και ακομα ψαχνομαι. Για την 29αρα λεω οτι πρεπει να ειναι πολυυυ στενομακρη. Δεν εχω δει ποτε απο κοντα τετοια οθονη και δε ξερω πως ειναι. Αληθεια σε υψος το panel σε ποσες ιτσες οθονης 16:9 αντιστοιχει; Ειναι για παραδειγμα οσο ειναι μια απλη 22αρα; Το μηκος της σε εκατοστα ποσο ειναι; Μονο την διαγωνιο βρισκω που ειναι γυρω στους 70 ποντους.
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι η 290 είναι καλύτερη αλλά αν δε σου φτάνουν τα χρήματα.. Τις διαστάσεις τις γράφουν στις σελίδες τους συνήθως.Είναι στο ύψος μιας 23/24 16:9. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τελευταία επιβεβαίωση. Λέω να τα παραγγείλω από βδομάδα (εκτός της κάρτας που την έχω ήδη παραγγείλει αλλά δεν την έχω παραλάβει) Το budget ξεπεράστηκε κατά πολύ αλλά δε πειράζει ας πάει στο διάολο. Μια φορά στο τόσο σκάω λεφτά στο PC CPU Mobo (απλά και μόνο λόγω εμφάνισης... θα πήγαινα σε πολύ φθηνότερη όπως η gigabyte z97p-d3) Ram (δεν αναφέρει ακριβές μοντέλο και η αλήθεια είναι ότι σε άλλες σελίδες που βρίσκω κάτι παρόμοιες αν όχι ίδιες μνήμες της kingston είναι CL10 οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό) SSD Edit: μήπως αξίζει να παω στον 6600k με μία Asus Z170-p D3 που παίρνει όμως DDR3? Έτσι ρίχνω κόστος μητρικής και ανεβαινω στο cpu οποτε το τελικό βγαίνει ίδιο. GPU (στα 284,9€) Υπενθυμίζω πως έχω τροφοδοτικό XFX 550W σχετικά καινούριο οπότε ελπίζω να μην έχω πρόβλημα και να σηκώνει και την κάρτα. Επίσης ξέρετε αν η κάρτα είναι αθόρυβη σε idle? Με αυτούς τους 2 μεγάλους ανεμιστήρες υποθέτω πως θα ειναι μάλλον... Οθόνη αφήνουμε προς το παρόν (γλυκοκοιτάζω την samsung που μου έδωσε ο milennium πιο πανω για αργοτερα)
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τελεια! Πηρα την καρτα και εχει μονο DVI-D ενω η οθονη μου μονο αναλογικη ειδοσο. Θα προσπαθησω να δανειστω οθονη μεχρι να παρω δικη μου...
pano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=dvi+vga&order_by=popularity&order_dir=desc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα