Kostas93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 όταν λες φουλ εννοείς τα πάντα όλα?θα πρέπει να ανέβεις πολύ για να πάρεις καρτα να παίζεις φουλ τα τελευταία παιχνίδια, πόσο μάλλον τα επόμενα.edit, αν είναι να ανέβεις ένα 60αρι καλύτερα να πάρεις καλύτερη κάρτα, πχ την 280x http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html και πάλι το φουλ τα πάντα όλα δεν γίνεται, αλλά θα είσαι πολύ καλύτερα.
kougi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εννοεις τα παντα ολα πας σε 980ti τουλαχιστον φιλε μου που ξεφευγει αρκετα απο το μπατζετ σου καλως η κακως. Τωρα κατι τραβηγμενα που εχει συγκεκριμενα το gta v για extended field of view + ultra detail shadows μπορεις να τα απενεργοποιησεις, και να το παιξεις μια χαρα το παιχνιδακι και με μια 970/390.
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ε οταν λεω φουλ δε ξερω τι ρυθμισεις εχει στα γραφικα το GTA, δε το εχω παιξει ακομα H 280x στα 216 απο e-shop πρεπει να ειναι πολυ καλη ευκαιρια.
kougi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι οντως καλη ευκαιρια, αλλα μην περιμενεις να εχει ιδιες επιδοσεις με καρτα των 350€. Θα παιζεις ολα τα παιχνιδια ανετα παντως.
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως που ειδα κατι βιντεακια στο youtube με αυτη τη καρτα στο GTA που λενε ultra settings δε βλεπω κολληματα. Βεβαια δεν ειδα και καμια ζορικη σκηνη στο παιχνιδι... Θα ειναι καλος συνδιασμος ενας i5 4460 με αυτη τη καρτα ομως; Συνηθως βλεπω οτι συνδιαζουν Ati με AMD (ειναι απλα τυχαιο; )
Kostas93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 γενικά ή θα κάνεις υποχωρήσεις, και αρκετές υποχωρήσεις μερικές φορές, ή θα βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη. δική σου επιλογή. στο λέω για να μην έρθεις αργότερα και πεις "αγόρασα την ταδε καρτα που μου είπατε και δε μπορώ να παίξω ultra τον τάδε τίτλο". δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα σχετικά με το τι θα συνδιασεις σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το ψηνω να παω σε ξεκλειδωτο 4690 κι ας κανω την υπερβαση... 265€ ο επεξεργαστης, με μια gigabyte GA-Z97 στα 100€ καλα δεν ειναι; Να εχω τουλαχιστον ο,τι πιο συγχρονο υπαρχει απο την 4η γενια. Μέχρι τέλους του μήνα θα έχουν έρθει και οι (υπόλοιποι) skylake και θα υπάρχουν και μετρήσεις/συγκριτικά αν θες να περιμένεις και να δεις αν αξίζουν καλύτερα.
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 γενικά ή θα κάνεις υποχωρήσεις, και αρκετές υποχωρήσεις μερικές φορές, ή θα βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη. δική σου επιλογή. στο λέω για να μην έρθεις αργότερα και πεις "αγόρασα την ταδε καρτα που μου είπατε και δε μπορώ να παίξω ultra τον τάδε τίτλο". δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα σχετικά με το τι θα συνδιασεις σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Κατανοητό! Μέχρι τέλους του μήνα θα έχουν έρθει και οι (υπόλοιποι) skylake και θα υπάρχουν και μετρήσεις/συγκριτικά αν θες να περιμένεις και να δεις αν αξίζουν καλύτερα. Μα βλεπω ηδη τον 6600 που ειναι στα 280+€ και μετα παμε και σε ακριβοτερες μητρικες και ακριβοτερες μνημες... Θα ξεφυγει πολυ. Ηδη φτανω τα 550 απλα με τον 4460 και την 280x και μαλιστα δεν εχω βαλει ακομα SSD.
TheELF Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μα βλεπω ηδη τον 6600 που ειναι στα 280+€ και μετα παμε και σε ακριβοτερες μητρικες και ακριβοτερες μνημες... Θα ξεφυγει πολυ. Ηδη φτανω τα 550 απλα με τον 4460 και την 280x και μαλιστα δεν εχω βαλει ακομα SSD. Για αυτό λέω και εγώ,μέχρι τώρα πουλάνε αέρα γιατί τους φέρανε πρώτους,πάντα έτσι γίνεται,με το που θα φτάσουν και οι υπόλοιποι οι κλειδωμένοι και οι αντίστοιχες ποιο απλές μητρικές θα έρθουν στα κανονικά τους οι τιμές. (λέμε τώρα γιατί λόγου capital control μπορεί και να είναι διαφορετικά αυτήν την φορά τα πράγματα)
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Θα ηταν καλυτερο μηπως να παρω πρωτα εναν SSD και μια οθονουλα και να περιμενω για το υπολοιπο συστημα μεχρι τελος του μηνα (να μη μου πεσουν και ολα μαζεμενα) Σκεφτομαι μηπως τσιμπησω και την 280χ απο την προσφορα του eshop γιατι μου φαινεται πως στα 216ευρω δε παιζει κατι καλυτερο.
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε καλύπτει η 280Χ πάρτην τώρα που είναι σε αυτή τη τιμή.Το θέμα της οθόνης θέλει ψάξιμο και ξεχωριστή έρευνα,αν το ψειρίσεις σίγουρα.
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δε μπορω να ξερω αν με καλυπτει η 280x ομως, θα ψαξω αυριο να δω διαφορα βιντεο απο παιχνιδια να δω πως τα παει βεβαια, αλλα ειμαι και λιγο διστακτικος για την εταιρια VTX3D που ειναι αυτη που εχει προσφορα το eshop. ok ας αφησουμε το θεμα CPU, mobo, ram στην ακρη για να το σκεφτω λιγες μερες και να περιμενω αν ειναι κιολας λιγες βδομαδες... Για οθονη τι θα λεγες; Μεχρι ενα 200αρι βρισκουμε κατι αξιολογο και ξεκουραστο;
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html Αυτη που την ειδα σε αλλο θεμα εδω μεσα λεει; Εχω ακουσει καλα λογια για dell και ενταξει αμα ειναι ας ανεβω για ενα κομματι το οποιο θα μου μεινει για χρονια και ειναι και σημαντικο κιολας.
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα στη πρότεινα.Στα 250-300ε έχεις άνετα καλύτερες επιλογές αλλά πρώτα κατέληξε πόσα θα δώσεις και τι φτιάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα