Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολο το φορουμ. Θα ηθελα τις συμβουλες σας αναφορικα με ενα προβλημα που εχω. Οικονομικο. Εδωσα σε δυο δοσεις το ποσο για ενα αμαξι, το οποιο τελικα παραγγελθηκε σε λαθος χρωμα απο τον εμπορο (ΜΕΣΑΖΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ). Οταν μου ειπε το λαθος του μου εδωσε τις επιλογες της επιστροφης χρηματων, την εκ νεου αναμονη για το σωστο αμαξι και την παραλαβη του αμαξιου με το χρωμα που δεν ηθελα. Φυσικα επελεξα τα χρηματα και περιμενω ακομη τα 13.000 απο τα 21.000 συνολικα....Πηγα σε δικηγορο και ειδα οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα καθως αν δεν εχει κατι στο ονομα του παπαλα η δουλεια....Θελω τις συμβουλες σας επι της τακτικης οχλησεων και μεσα πιεσης μιας και η νομικη οδος ειναι δυσκολη και ισως ανουσια

Δημοσ.

την εκατσες τη βαρκα... δινεις φραγκα για τον αέρα; σε ποια χρονια ζούμε;

μονο νομικά... ειδαλλως παιρνεις το αμαξι αν το εχει φερει και ας ειναι και σε ροζ...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είναι κανένα ΡΟΖ πάρτο.

Χλωμό να έγινε λάθος στην παραγγελία πάντως.

Γενικά, ακόμα και οι αντιπροσωπείες κάνουν εσκεμμένα λάθη.

Αν παράδειγμα εσύ ζητήσεις έναν extra εξοπλισμό που κάνει π.χ. 1-2 μήνες παραπάνω στην παραγωγή προτιμούν αν έχουν ένα ίδιο χρώμα και να λείπει π.χ. Bluetooth να σου δώσουν αυτό που λείπει το bluetooth, μόνο και μόνο για να ξεμπερδεύουν πιο γρήγορα.

Κάτι βρωμάει στην ιστορία όμως.

Δημοσ.

Δυστυχως το λαθος μου ειναι οτι δεν πηγα απευθειας σε αντιπροσωπεια, αλλα σε καποιον εμπορο που συνεργαζεται με αυτες. Κανενα εχτρα δε ζητησα. Εδωσα 22000 και μου επεστρεψε σε 3 δοσεις τα 9000, μεχρι σημερα. Το αμαξι το εχω παρει πλεον απο αλλου καταβαλλοντας ολο το ποσο δυο μερες πριν την παραδοση (capιτal control varoufakis). Οσον αφορα τα γεγονοτα: μου πηρε πρωτα 7000 μετα απο 3 εβδομαδες μου πηρε τα υπολοιπα με την υποσχεση σε 2 μερες να φερει το αμαξι (το οποιο εμενε μονο να δηλωθει στο υπουργειο συγκ) ενω δεν εκανε καμμια σχετικη ενεργεια προς την αντιπροσωπεια μεχρι τοτε. Αρα θεωρω οτι η επιλογη να παρω εστω και ροζ χρωμα δεν υπηρχε ποτε και ας μην την επελεξα. Τα λαθη μου τα εχω εντοπισει και δυστυχως ειναι μεγαλα. Αυτο που θα ηθελα να εστιασουμε (αν καποιοι εχουν αναλογη εμπειρια ) ειναι η βελτιστη τακτικη οχλησεων, απειλων με δικηγορο (???) και εισπραξης

Δημοσ.

Χαιρετω ολο το φορουμ. Θα ηθελα τις συμβουλες σας αναφορικα με ενα προβλημα που εχω. Οικονομικο. Εδωσα σε δυο δοσεις το ποσο για ενα αμαξι, το οποιο τελικα παραγγελθηκε σε λαθος χρωμα απο τον εμπορο (ΜΕΣΑΖΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ). Οταν μου ειπε το λαθος του μου εδωσε τις επιλογες της επιστροφης χρηματων, την εκ νεου αναμονη για το σωστο αμαξι και την παραλαβη του αμαξιου με το χρωμα που δεν ηθελα. Φυσικα επελεξα τα χρηματα και περιμενω ακομη τα 13.000 απο τα 21.000 συνολικα....Πηγα σε δικηγορο και ειδα οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα καθως αν δεν εχει κατι στο ονομα του παπαλα η δουλεια....Θελω τις συμβουλες σας επι της τακτικης οχλησεων και μεσα πιεσης μιας και η νομικη οδος ειναι δυσκολη και ισως ανουσια

δεν ειναι καθολου δυσκολη και ανουσια, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ βρεις τον καταλληλο δικηγορο...

ψαξε, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω, για την ωρα τουλαχιστο...

Δημοσ.

<p>Δυστυχώς προβλέπω οτι είχε σκοπό να στα φαει και το κατάφερε... Στην καλύτερη του έδωσες άτοκο δάνειο και θα τα πάρεις πίσω μετα απο καιρό με έξοδα δικηγόρου κλπ. Αλλα αυτοκίνητα δεν εχει στο μαγαζί του? εάν εχεις μπορεις νομικά να κινήσεις διαδικασίες κατάσχεσης...</p>

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα

Χωρις να ξεκαθαρισει το θεμα εδωσες αλλα 22000 και το πηρες απο αλλου ?

Τι μαρκα ειναι ?

Δημοσ.

Με 44 χιλιάρικα ξέρεις τι αμαξάρα έπαιρνες;; :P

Πλάκα κάνω φίλε, ελπίζω να βρεις άκρη σύντομα και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...