xristos_c Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω 2 4870*2, μου εχει μπει μια ιδεα να της προσαρμοσω ψυκτρα με τρεις ανεμηστηρες ετσι για το γαμωτο,(δουλεια δεν εχει ο διαολος!!!!! :devil: :devil: :devil: )αλλα για να γινει αυτο πρεπει να αλλαξω τους κοννεκτορες τροφοδοσιας, ψαχνω να βρω για καιρο καταστημα να παρω κοννεκτορες τροφοδοσιας τα 6pin και τα 8pin με 90μοιρες γωνια, εχει κανεις αποψη που μπορω να βρω τετοιους κοννεκτορες;η πρωτη φωτο ειναι οπως ειναι η καρτα μου,η δευτερη ειναι με τους κοννεκτορες που θελω να τοποθετησω, αν εχει καποιος αποψη για καταστημα που μπορω να προμηθευτω θα βοηθουσε παρα πολυ. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Resolder, θέλει, αμα ξέρεις απο κολλητηρια και Καλαί, μπορείς αμα βρεις κοννεκτορακια να τα κολλήσεις πανω στις τρύπες της κάρτας! Θα ψαξω και θα γράψω αν βρω κοννεκτορακια! Η αλλη λύση είναι να πάρεις κάποια καμμένη μεταχειρισμενη φνηνη κάρτα η οποία να έχει 90μοιρων κοννεκτορες και με πειραματισμούς να κανεις την δουλεια σου 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς φιλέ, δεν μπόρεσα να βρω πουθενά τέτοιου ειδος κοννεκτορες, ουτε σε μεγαλα sites τύπου ebay, ουτε σε αλλά μικρα ελληνικά μαγαζιά!
xristos_c Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αδερφέ να σε ευχαριστησω για τον χρόνο σου, βρήκα από ένα παληκαρι να μου δώσει μια παλιά καμμένη κάρτα να της πάρω τους κοννεκτορες, έχω κολητηρια, σταθμό Θέρμου αέρα οπότε είναι παιχνιδι
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ανέβασε φωτός απο πριν και μετα την δουλεια, αν μπορεσεις!
xristos_c Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 θα ανεβασω φιλε, αν και εχω ηδη ξεκαρφωσει τα βυσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα