tzanakos1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ Εχω εναν υπολογιστη οπου η μητρικη υποστηριζει μνημη ram ddr3 στα 2.133 mhz Οι μνημες μου ειναι 2 του 1 gb αγορασα σημερα τις εξης 2 μνημες απο το e-shop KINGSTON HX316C9SRK2/8 8GB (2X4GB) 1600MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE DUAL CHANNEL KITΤο προβλημα ειναι, οτι ενω τις μνημες τις διαβαζει κανονικα στην εκκινηση του BIOS, μετα οταν μπαινει το logo των Windows 7 ultimate που εχω, εκει κολαει η οθονη και σταματα. Υπαρχει καποια λυση; Η μητρικη μου ειναι η p55-ud3l Εκανα update στο bios, πατησα και το power ενω εχω ανοιχτο τον διακοπτη και βγαλμενη την μπριζα αλλα το ιδιο αποτελεσμα. Καμια βοηθεια; Ευχαριστω εκ των προτερων
duffyduck Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 προφανως τις πηρες απο την προσφορα τωρα, και καλα εκανες τις παλιες τις εβγαλες ? αν οχι, βγαλτες βαλες μετα τις δυο KINGSTON HX316C9SRK2/8, ειτε στις 2 μπλε, ειτε στις 2 ασπρες υποδοχες
tzanakos1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ναι απο την προσφορα τις πηρα. Φυσικα και εβγαλα τις παλιες. Δοκιμασα και με τις παλιες αλλα εκανε το κλασσικο "μπιπ" το pc. Τις καινουριες ram τις εβαλα στις θεσεις που ειπες, ακομη και σε αλλους συνδιασμους. Χαρακτηριστικο ειναι οτι, ενω δοκιμασα και να τις βαλω μονες τους μια μια, οχι μονο κολλαγε το pc στο logo των windows, αλλα πριν καν μπει στο logo, μου εκανε μονο του επανεκκινηση. Μαλλον η εχουν προβλημα οι θυρες υποδοχης της ram η μητρικη μου (λογω προβληματος με το τσαφ που εκανε πριν καιρο και μου εκαψε τροφοδοτικο, μαζι και την υποδοχη του ethernet, η δεν συμβαδιζουν με την συγκεκριμενη μητρικη. Η θα παω για αλλη μητρικη η θα επιστραφουν οι ram τελικα.
duffyduck Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 με τις παλιες δουλευει καλα? ισως εχει προβλημα η μητρικη (αφου εκανε τσαφ το τροφοδοτικο και πηρε και την ethernet της μητρικης) μπορεις να δοκιμασεις και clear cmos (βγαλε την μπαταρια της μητρικης για μερικα λεπτα, π.χ. 5 λεπτα με το pc εκτος πριζας)
tzanakos1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 με τις παλιες δουλευει καλα? ισως εχει προβλημα η μητρικη (αφου εκανε τσαφ το τροφοδοτικο και πηρε και την ethernet της μητρικης) μπορεις να δοκιμασεις και clear cmos (βγαλε την μπαταρια της μητρικης για μερικα λεπτα, π.χ. 5 λεπτα με το pc εκτος πριζας) με τις παλιες δουλευει μια χαρα, μονο που αντι να τις διαβαζει σαν 2 επι 2 gb, τις διαβαζει σαν 2 χ 1 gb. Δοκιμασα και το clear cmos που αναφερες και παλι τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα