DjBl3nd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με ποιοτικό 550 είσαι καλά αλλά να πας σε οθόνη της προκοπης.. τι οθονη μου προτεινεις;;;;
Millennium Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαρτάται από τη χρήση και αν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω για αυτήν... Ρώτα και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/34-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/
DjBl3nd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαρτάται από τη χρήση και αν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω για αυτήν... Ρώτα και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/34-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/ Εγω θα ελεγα για οθονη την LG 22MP57VQ εγω θα προσπαθησω να αγορασω την BenQ XL2411Z
DjBl3nd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 κατι ακομα αξιζει να αγορασω τα κομματια απο το amazon θα μου ερθουν ή δεν γινεται λογω των capital controls;;;;
Metalman9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 κατι ακομα αξιζει να αγορασω τα κομματια απο το amazon θα μου ερθουν ή δεν γινεται λογω των capital controls;;;; Αν αναφέρεσαι σε amazon.co.uk δεν νομίζω να βρεις κάτι πιο φθηνό από skroutz.
DjBl3nd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν αναφέρεσαι σε amazon.co.uk δεν νομίζω να βρεις κάτι πιο φθηνό από skroutz. γενικα φιλε Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από DjBl3nd
La_MoRt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να αγοράσεις από ατο Amazone στην Αγγλία τότε δεν έχει μεγάλες διαφορές στις τιμές και ίσως να σου βγει και παραπάνω λόγω μεταφορικών. Αν συζητάς για το Αμερικάνικο κατάστημα τότε χρειάζεσαι τελωνείο που πάλι δε συμφέρει γιατί θα πάει πολλά!! Όσο για τα capitals δε μπορείς να πληρώσεις με paypal αν έχεις κάρτα και θέλεις να πληρώσεις κατευθείαν γίνεται!
DjBl3nd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να αγοράσεις από ατο Amazone στην Αγγλία τότε δεν έχει μεγάλες διαφορές στις τιμές και ίσως να σου βγει και παραπάνω λόγω μεταφορικών. Αν συζητάς για το Αμερικάνικο κατάστημα τότε χρειάζεσαι τελωνείο που πάλι δε συμφέρει γιατί θα πάει πολλά!! Όσο για τα capitals δε μπορείς να πληρώσεις με paypal αν έχεις κάρτα και θέλεις να πληρώσεις κατευθείαν γίνεται! αλλο amazon εκτος της αμερικης δεν υπαρχει στην ευρωπη;;
kougi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεις να κοιταξεις και ιταλικο αλλα δε συμφερει, στα ιδια με το αγγλικο βγαινουν οι τιμες.
DjBl3nd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεις να κοιταξεις και ιταλικο αλλα δε συμφερει, στα ιδια με το αγγλικο βγαινουν οι τιμες. οκ τοτε μονο απο skroutz η μονη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα