Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τον ήχο που αναφέρω είναι ένα εκτενές βουητό, σαν τις παλιές κασσέτες που είχαμε στα μαγνητόφωνα παλιά. Αυτό ξεκινάει μερικές φορές, μέσα στη μέρα για αρκετή ώρα και ανάλογα τις αυξομειώσεις της έντασης το πετυχαίνω να μην το κάνει.

Τα ηχεία είναι Logitech 5.1 της υπογραφής και η κάρτα ήχου Soundblaster Recon3D. Αν και δε νομίζω ότι έχει σχέση με την κάρτα γιατί στην on board τα ίδια κάνει. Το πορτοκαλί καλώδιο όταν το βγάζω σα να ησυχάζει, αν βγάλω και τα 3 (μαύρο, λαχανί, πορτοκαλί) σταματάει εντελώς.

Έχω διαβάσει σενάριο για καλώδιο που δεν πατάει καλά και επηρεάζει το σύστημα του ήχου, απίθανο αλλά και πάλι τι; δεν πατάει κάποιες ώρες τη μέρα καλά;

Επίσης ότι μπορεί κάποιος σκληρός δίσκος να το κάνει (έναν SSD έχω και έναν HDD που τον έχω για τα torrent) και προέρχεται από εκεί ο ήχος, αλλά και πάλι δε μου κολλάει. 

Μια γνώμη θέλω πριν αρχίσω να λύνω τον υπολογιστή μου όλο. Από πριν το καλοκαίρι το έχω το πρόβλημα, αλλά δεν ενδιαφερόμουν γιατί συνήθως χρησιμοποιούσα headset.

Δημοσ.

Κοίταξε τη γείωση. Δοκίμασες σε άλλη πρίζα να δεις αν το κάνει? Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

Κοίταξε τη γείωση. Δοκίμασες σε άλλη πρίζα να δεις αν το κάνει? Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Παίζει ρόλο αν το κάνει για 2-3 ώρες ανάλογα, μια φορά τη μέρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...