Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα σύστημα σταθερού υπολογιστή για την ανιψιά μου που από φέτος θα σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.

Οι απαιτήσεις θα είναι οι κλασικές ενός φοιτητή και όπως κάθε παιδί αυτής της ηλικίας θα παίζει και κανένα παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω, ότι το χρηματικό όριο δε θα είναι πρόβλημα.

Ενδιαφέρεται για το κουτί (επεξεργαστής, ram, τροφοδοτικό κλπ.), οθόνη και ένα σετάκι πληκτρολόγιο και ποντίκι.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου η ανηψία σου πέρασε στις εξετάσεις,εσύ όμως έμεινες μεταξεταστέος αφού δέν μας  λές budget και η χρήση που αναφέρεις είναι εώς πολύ αόριστη,συμπλήρωσε την φόρμα λοιπόν και πες στην ανηψία σου να σου κάνει ιδιαίτερα πάνω στις λεπτομέρειες της σύνθεσης.

Δημοσ.

Μεταξεταστέος σίγουρα δεν έμεινα και ιδιαίτερα από κάποιον ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερα (κατεπειγόντως) για να μάθει επιτέλους και κάποιο δοκιμιακό είδος γραφής και πώς να αποφεύγει την ειρωνεία και τον τρόπο γραφής που δε χαρακτηρίζεται φιλικός.

Πέρα από αυτό, γράφω ότι το budget δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα, άρα, δε θα γίνει "κουτσούρεμα" σε κάτι!

Και δεν είναι καθόλου αόριστη η χρήση. Εάν είχε στο μυαλό της κάτι συγκεκριμένο, θα το είχα αναφέρει. Για να μην το αναφέρω, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. 

• Like 2
Δημοσ.

PER.813113.jpg PER.813113
CASE BITFENIX COMRADE MIDI-TOWER BLACK WINDOW

product_wishlist_small.jpg

44.70 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 44.70 € basket_delete.png PER.643013.jpg PER.643013
PSU CHIEFTEC GPS-600A8 600W BOX

63.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 63.90 € basket_delete.png PER.559677.jpg PER.559677
CPU AMD ATHLON X4 860K 3.70GHZ BOX

88.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 88.90 € basket_delete.png PER.528832.jpg PER.528832
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK FM2A88M PRO3+ RETAIL

71.17 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 71.17 € basket_delete.png PER.550760.jpg PER.550760
RAM G.SKILL F3-2133C10D-8GAB 8GB (2X4GB) DDR3 2133MHZ CL10 ARES DUAL CHANNEL KIT

62.68 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 62.68 € basket_delete.png PER.514588.jpg PER.514588
VGA MSI RADEON R7 370 2G 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

197.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 197.90 € basket_delete.png PER.320817.jpg PER.320817
SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3

59.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 59.90 € basket_delete.png PER.333560.jpg PER.333560
HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 3.5'' SATA3

52.29 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 52.29 € basket_delete.png PER.170161.jpg PER.170161
ΟΘΟΝΗ LG 24MB35PM-B 23.8'' LED FULL HD WITH SPEAKERS

169.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 169.00 € basket_delete.png PER.570830.jpg PER.570830
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 2000 PROTECTOR

39.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 39.00 € basket_delete.png PER.501956.jpg PER.501956
SONICGEAR QUATRO V USB POWERED XTREME BASS 2.1 SPEAKERS BLACK COOL GREY

26.80 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 26.80 € basket_delete.png PER.650195.jpg PER.650195
ARCTIC COOLING FREEZER I30 INTEL CPU COOLER SOCKET 115X/2011 120MM

39.74 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 39.74 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 915.98 € basket_delete.png

H οθόνη είναι και τηλεόραση, οπότε θα μπορεί να έχει 2 σε ένα στο δωμάτια ! :-) :-) :-)

Και ένα ακόμα από άλλο κατάστημα (visionstudio.gr) για καλύτερες τιμές !

Capture.png

+++++++++++++++++++

Samsung T24D390EW  (monitor- tv)

http://www.skroutz.gr/s/5014606/Samsung-T24D390EW.html

+

Microsoft-Wireless-Desktop-800

http://www.skroutz.gr/s/286184/Microsoft-Wireless-Desktop-800.html

• Like 2
Δημοσ.

Μεταξεταστέος σίγουρα δεν έμεινα και ιδιαίτερα από κάποιον ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερα (κατεπειγόντως) για να μάθει επιτέλους και κάποιο δοκιμιακό είδος γραφής και πώς να αποφεύγει την ειρωνεία και τον τρόπο γραφής που δε χαρακτηρίζεται φιλικός.

Πέρα από αυτό, γράφω ότι το budget δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα, άρα, δε θα γίνει "κουτσούρεμα" σε κάτι!

Και δεν είναι καθόλου αόριστη η χρήση. Εάν είχε στο μυαλό της κάτι συγκεκριμένο, θα το είχα αναφέρει. Για να μην το αναφέρω, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. 

τουλαχιστον πανεπιστημονας!

οταν μπηκα ειπα δεν θα ασχοληθω μ αυτα και θα γραψω μονο να συμπληρωσεις την φορμα σε παρακαλω πολυ,τελικα δεν κρατηθηκα...και παλι συγγνωμη και παλι συμπληρωσε την φορμα!Εκει π μαθενες να γραφεις λογικα σ μαθανε να τηρεις και κανονες και οτι οταν ενας ειρωνευεται το να κανεις το ιδιο μονο μαγκια και μορφωση δεν θεωρειται!

ΥΓ: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/η φορμα για την οποια εγινε ο διαλογος παραπανω...

Δημοσ.

@adtakhs, Σε ευχαριστώ πολύ και αν θέλεις πες μου ποιο θεωρείς καλύτερο σύστημα; Προφανώς το πρώτο σύστημα, σωστά; Βέβαια, έχουν και μεγάλη οικονομική διαφορά. Ανταποκρίνεται αυτή στη διαφορά της επεξεργαστικής ισχύος; Θα της το δείξω και βλέπουμε.

Και πάλι σε ευχαριστώ. 

τουλαχιστον πανεπιστημονας!
οταν μπηκα ειπα δεν θα ασχοληθω μ αυτα και θα γραψω μονο να συμπληρωσεις την φορμα σε παρακαλω πολυ,τελικα δεν κρατηθηκα...και παλι συγγνωμη και παλι συμπληρωσε την φορμα!Εκει π μαθενες να γραφεις λογικα σ μαθανε να τηρεις και κανονες και οτι οταν ενας ειρωνευεται το να κανεις το ιδιο μονο μαγκια και μορφωση δεν θεωρειται!

ΥΓ: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/η φορμα για την οποια εγινε ο διαλογος παραπανω...

Ενώ, ας πούμε εσύ, με τον χαρακτηρισμό μου ως πανεπιστήμονα, δεν απαντάς με τον ίδιο τρόπο (ειρωνεία) και φυσικά έπονται τα περί μαγκιάς και μόρφωσης. Αυτοσκοπός μου δεν είναι η ειρωνεία, αλλά δε θα αφήσω να μου ασκείται κιόλας. 

Όσο για τη φόρμα, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τη γνώριζα και επίσης δε γνωρίζω κατά πόσο είναι επιβεβλημένη η χρήση της. Από εκεί και πέρα, πολλά από αυτά τα έχω απαντήσει. Λέω, ότι το budget δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να μην πάμε σε εξωφρενικές λύσεις των 2000+€! Με κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν δεν ασχολείται. Βέβαια, ζωγραφίζει, οπότε δε γνωρίζω τι είδους προγράμματα θα θελήσει να εγκαταστήσει στον υπολογιστή και κατά πόσο αυτά τα προγράμματα θα είναι βαριά. Ποντίκι, πληκτρολόγιο, οθόνη τα έγραψα. 

Αυτό που ξέχασα είναι τα ηχεία. 

Δημοσ.

προσωπικα πιστευω οτι ενα καλο ποιοτικο λαπτοπ 17 ιντσων με αυθεντικα win "εκτος αν της δινουν απο την σχολη" ειναι οτι πρεπει για την ανηψια..

με μια βαση στηριξης και μια απο τις ωραιες τζαντες backpack να το παιρνει και μαζι...  

ποσο gamer να ειναι η ανηψια? τιποτα απλα game θα τα παιζει στο τερμα .. και αμα περασε εκτος πολης θα το παιρνει και μαζι γιατι οσο ναναι το να το αφηνεις πισω ειναι καπως... 

αν σου αρεσει το σκεπτικο θα σου κανω προταση....  θα βγει πανω κατω στα ιδια χρηματα..

αλλιως οτι ειπε και ο τακης

και τι σχολη περασε αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

"Το χρηματικο οριο δε θα ειναι προβλημα" χωρις παρεξηγηση αλλα δε θα φταιει καποιος αν σου προτεινει συστημα του χιλιαρικου και το εχει η ανηψια και καθεται. Ουτε καποιος αλλος που θα προτεινει συστημα των 350€, και τελικα η ανηψια θελει να παιζει witcher 3. Δωσε τουλαχιστον ενα μπατζετ στο περιπου, παραδειγμα 500-600€. Συστηματα μπορεις να φτιαξεις απειρα, το θεμα ειναι να τα αξιοποιουμε πληρως.

Κι εγω παντως πιστευω οτι για μια κλασικη φοιτητρια η λυση ενος 17'' λαπτοπ ειναι η καλυτερη.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς, λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα. Έχουμε και λέμε:

προσωπικα πιστευω οτι ενα καλο ποιοτικο λαπτοπ 17 ιντσων με αυθεντικα win "εκτος αν της δινουν απο την σχολη" ειναι οτι πρεπει για την ανηψια..

με μια βαση στηριξης και μια απο τις ωραιες τζαντες backpack να το παιρνει και μαζι...  

ποσο gamer να ειναι η ανηψια? τιποτα απλα game θα τα παιζει στο τερμα .. και αμα περασε εκτος πολης θα το παιρνει και μαζι γιατι οσο ναναι το να το αφηνεις πισω ειναι καπως... 

αν σου αρεσει το σκεπτικο θα σου κανω προταση....  θα βγει πανω κατω στα ιδια χρηματα..

αλλιως οτι ειπε και ο τακης

και τι σχολη περασε αν επιτρεπεται?

Το σκέφτομαι και εγώ σιγά σιγά για λάπτοπ. Μου προτείνεις 17 ίντσες. Δε θα έχει επιπλέον βάρος λόγω μεγαλύτερης οθόνης (να μην αρχίσει να δυσανασχετεί λόγω του βάρους). Τα αυθεντικά windows τι ρόλο παίζουν; Αν της τα περάσω εγώ μετά, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο ζήτημα. Δε νομίζω να τα δίνουν από τη σχολή. Φαρμακευτική έχει περάσει. Αν θες εξήγησέ μου τι είναι η βάση στήριξης και η τσάντα backpack πώς είναι; Ίσως να τη δελεάσω και με αυτά. 

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με το budget; Τι προγράμματα θα χρησιμοποιεί περισσότερο; Για αυτό υπάρχει και η φόρμα.

Μωρέ η φόρμα καλά κάνει και υπάρχει. Το ζήτημα δεν είναι τι χρησιμοποιεί τώρα, αλλά τι θα χρησιμοποιήσει. Δηλαδή, μέχρι τώρα η χρήση που κάνει στον υπάρχοντα (σταθερό) υπολογιστή, είναι οτιδήποτε είχε σχέση με τις εργασίες / υποχρεώσεις της (δηλαδή office, acrobad reader, λίγο internet για συλλογή πληροφοριών κλπ.) και από εκεί και πέρα κανένα παιχνίδι. Το ζήτημα είναι όμως ως φοιτήτρια σε τι είδους χρήστη θα μετεξελιχθεί. Για αυτό δεν αναφέρω προγράμματα. 

Ναι για το budget, είναι αλήθεια ότι ήμουν αόριστος, όχι επειδή ήθελα να σας παιδέψω, αλλά γιατί δεν ήθελα να βάλω ένα μεγάλο όριο και η απαιτήσεις της να πληρούνται και από μικρότερο budget. Μέχρι 1200 το φτάνουμε άνετα (αν και η προσωπική μου άποψη είναι ότι τόσο ακριβό σύστημα δε θα ήταν καλό να αγοράσει, γιατί δε θα είναι τόσο hard user. 

"Το χρηματικο οριο δε θα ειναι προβλημα" χωρις παρεξηγηση αλλα δε θα φταιει καποιος αν σου προτεινει συστημα του χιλιαρικου και το εχει η ανηψια και καθεται. Ουτε καποιος αλλος που θα προτεινει συστημα των 350€, και τελικα η ανηψια θελει να παιζει witcher 3. Δωσε τουλαχιστον ενα μπατζετ στο περιπου, παραδειγμα 500-600€. Συστηματα μπορεις να φτιαξεις απειρα, το θεμα ειναι να τα αξιοποιουμε πληρως.

Κι εγω παντως πιστευω οτι για μια κλασικη φοιτητρια η λυση ενος 17'' λαπτοπ ειναι η καλυτερη.

Για το χρηματικό όριο έχω αναφέρει. Τώρα για το λάπτοπ, επειδή πριν αποκτήσει το σταθερό είχε ένα λάπτοπ μετρίων προς κακών επιδόσεων, έχει μία φοβία και κάπου σκέφτεται για το αν θα είναι το ίδιο λειτουργικό όσο και το desktop, όπως, επίσης, θεωρεί μειονέκτημα την περιορισμένη αναβάθμιση σε hardware (σε σχέση με ένα σταθερό). 

Τέλος, να αναφέρω και κάτι, που ενδεχομένως το έχετε ακούσει λίγες φορές. Επειδή την έχουν καλομαθημένη και δε θέλουν να κουράζεται το κορίτσι, θέλουν να γίνει η αγορά από κάποιο κατάστημα, που σε περίπτωση βλάβης να μπορεί να επισκευαστεί το γρηγορότερο δυνατό. Δηλαδή να μην τρέχει το "κορίτσι". 

Πλέον είναι αρκετά ρευστό το ζήτημα μεταξύ λάπτοπ και σταθερού, οπότε βρίσκεται σε δίλημμα. Θα ενημερώσω, βεβαίως, αναλόγως, απλά δεν ήθελα να μην απαντήσω. 

Υπήρξε ενδιαφέρον ώστε να με παροτρύνετε να αναφέρω κάποιο budget, αλλά να καταλάβετε ότι και η δική μου η θέση είναι λίγο δύσκολη, που από τη μία θέλω να πάρει κάποιο καλό σύστημα, αλλά από την άλλη να μην αισθανθεί ότι πιέζεται να πάρει κάτι για το οποίο δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Τα 1200 που βάζεις όριο είναι υπερβολικά χρήματα για office και internet. Όταν λες παίζει παιχνίδια τι εννοείς; εγώ προτείνω λαπτοπακι με 15,6 οθόνη να μην είναι και βαρυ. Γύρω στο 500ρικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προτείνω οτιδήποτε άλλο εκτός από laptop ...........

Τα λαπτομ είναι υπερβολικά πιο αργά μηχανήματα για το ίδιο κόστος

Δεν επισκευάζονται εύκολα

Χαλάνε πολύ πιο εύκολα λόγω υψηλών θερμοκρασιών ...

Από σπιρτάδα με τους αργούς HDD είναι ζώα ....

Μικρή οθόνη .... δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σωστά για multimedia εφαρμογές ......

------------------------------------------------------------------------------------------------

Προσωπικά δεν θα αγόραζα λάπτοπ,εκτός και αν ήμουν υποχρεωμένος λόγο εργασίας να το μεταφέρω καθημερινά ...

Ακόμα και τότε όμως , θα είχα ένα καλό σταθερό και το φτηνότερο φορητό μόνο για τα πολύ βασικά.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Τι πιθανότητα υπάρχει να περάσει η κοπέλα από το office, acrobad reader και το σερφαρισμα στο 3d rendering,στην επεξεργασία
φωτογραφίας-βίντεο,σε autocad και γενικά σε προγράμματα που απαιτούν υπολογιστική ισχύ και δυνατό γενικά Pc;

Μηδαμινή!Δηλαδή για σπουδές θεωρητικών επιστημών έχουμε κάνει μεσανατολικό ζήτημα την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αγορασέ της βρε ένα αδελφέ ένα λαπτοπ με 600-700 ευρώ να τελειώνει η ιστορία.
Μια απλή φοιτητριούλα είναι.Για ένα Office,ένα facebook και μια 17αρα οθόνη για παρακολούθηση ταινιών έχουμε κάνει
την αγορά pc γόρδιο δεσμό.

Κάνετε λες και πάει να σπουδάσει στην αμερική ψηφιακά εφέ για να δουλέψει σε ταινίες του hollywood

• Like 2
Δημοσ.

Τα 1200 που βάζεις όριο είναι υπερβολικά χρήματα για office και internet. Όταν λες παίζει παιχνίδια τι εννοείς; εγώ προτείνω λαπτοπακι με 15,6 οθόνη να μην είναι και βαρυ. Γύρω στο 500ρικο

Εγώ έβαλα το όριο που μπορούν να διαθέσουν. Αυτό δεν είναι το όριο της επεξεργαστικής ισχύος που θα χρειαστεί. Για αυτό το ανέφερα στα πρώτα μου μηνύματα αόριστα και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι γονείς της μπορούν να τα διαθέσουν, απλά εγώ σκέφτομαι κατά πόσο θα αξιοποιήσει ένα τόσο "τέρας" μηχάνημα.

Εγώ προτείνω οτιδήποτε άλλο εκτός από laptop ...........

Τα λαπτομ είναι υπερβολικά πιο αργά μηχανήματα για το ίδιο κόστος

Δεν επισκευάζονται εύκολα

Χαλάνε πολύ πιο εύκολα λόγω υψηλών θερμοκρασιών ...

Από σπιρτάδα με τους αργούς HDD είναι ζώα ....

Μικρή οθόνη .... δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σωστά για multimedia εφαρμογές ......

------------------------------------------------------------------------------------------------

Προσωπικά δεν θα αγόραζα λάπτοπ,εκτός και αν ήμουν υποχρεωμένος λόγο εργασίας να το μεταφέρω καθημερινά ...

Ακόμα και τότε όμως , θα είχα ένα καλό σταθερό και το φτηνότερο φορητό μόνο για τα πολύ βασικά.

Τόσα χρόνια χρήστης (περί τα 20), φέτος αγόρασα λάπτοπ και αυτό λόγο ευκαιρίας και όχι κάποιο πολύ δυνατό, απλά να κάνω βασικά πράγματα, σερφάρισμα, και καμιά ταινία στο κρεβάτι. Αυτή τη στιγμή έχω μια 24'' dell στο σταθερό. Όπως και να το κάνεις η επιφάνεια εργασίας που σου προσφέρει είναι εντελώς διαφορετική από τις 15-17 ίντσες του laptop, αλλά λόγω φορητότητας το σκεφτόμουν. Αν και η ίδια η ανιψιά μου υπέρ του σταθερού είναι για διάφορους παράγοντες. 

Πάντως, αν πάμε στη λύση του σταθερού, με βολεύει και εμένα ώστε να της αγοράσω το Lenovo Miix 3, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υποκατάστατο του λάπτοπ, όταν θα βρίσκεται εν κινήσει. 

αν ειναι "καλομαθημενη" και δεν θελουν οι δικοι της να "τρεχει το κοριτσι", αν χρειαστει κατι το PC τοτε προτεινω αυτο ...

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=Alienware%20Andromeda%20X51-3962-%20PC-System%20(%20X51-3962%20)

Το συγκεκριμένο κατάστημα, τι ακριβώς σου προσφέρει (επειδή δεν είμαι σπίτι και δεν έχω τον ανάλογο χρόνο να το μελετήσω);

Τι πιθανότητα υπάρχει να περάσει η κοπέλα από το office, acrobad reader και το σερφαρισμα στο 3d rendering,στην επεξεργασία

φωτογραφίας-βίντεο,σε autocad και γενικά σε προγράμματα που απαιτούν υπολογιστική ισχύ και δυνατό γενικά Pc;

Μηδαμινή!Δηλαδή για σπουδές θεωρητικών επιστημών έχουμε κάνει μεσανατολικό ζήτημα την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αγορασέ της βρε ένα αδελφέ ένα λαπτοπ με 600-700 ευρώ να τελειώνει η ιστορία.

Μια απλή φοιτητριούλα είναι.Για ένα Office,ένα facebook και μια 17αρα οθόνη για παρακολούθηση ταινιών έχουμε κάνει

την αγορά pc γόρδιο δεσμό.

Κάνετε λες και πάει να σπουδάσει στην αμερική ψηφιακά εφέ για να δουλέψει σε ταινίες του hollywood

Το να "περάσει" προς επεξεργασία εικόνας - βίντεο, δεν το βλέπω και τόσο απίθανο. Βασικά δεν κατάλαβα τι εννοείς με το θεωρητικές επιστήμες.

Ίσως να είναι μία καλή λύση ένα λάπτοπ και αν δει ότι χρειάζεται κάτι άλλο, είτε λόγω επεξεργαστικής ισχύος είτε λόγω πολυμεσικών εφαρμογών, να κινηθεί προς desktop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...