Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς όμως να στείλεις αρχεία cad που ρώτησε ο φίλος tamis? Ή θα πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή της autodesk?

Απο τότε που βγήκε το iOS 7 όλες οι εφαρμογές μπορούν να στείλουν τα αρχεία τους με AirDrop, βρίσκεται στο παράθυρο που επιλέγεις να ανοίξεις το αρχείο σε κάποια άλλη εφαρμογή ή σε mail, μήνυμα κλπ, πάνω αν παρατηρήσεις γράφει ενεργοποιήστε το WiFi και το Bluetooth (την επιλογη AirDrop ουσιαστικά) για να στείλετε το αρχείο σε άλλο iPhone,iPad,Mac κλπ

• Like 1
  • Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τότε που βγήκε το iOS 7 όλες οι εφαρμογές μπορούν να στείλουν τα αρχεία τους με AirDrop, βρίσκεται στο παράθυρο που επιλέγεις να ανοίξεις το αρχείο σε κάποια άλλη εφαρμογή ή σε mail, μήνυμα κλπ, πάνω αν παρατηρήσεις γράφει ενεργοποιήστε το WiFi και το Bluetooth (την επιλογη AirDrop ουσιαστικά) για να στείλετε το αρχείο σε άλλο iPhone,iPad,Mac κλπ

Αυτό είναι ενα βήμα προς τα μπρος!! αλλά.... μόνο μέσα απο την εφαρμογή? δλδ αν δεν εχω την εφαρμογή δε μπορώ να το στείλω το αρχείο? πχ μια αδεια για ενα προγραμμα που εχω πες οτι εχει 50 - 100 ευρώ πρέπει να την αγοράσω ώστε να μπορώ να στείλω το αρχείο? και αντε πες την αγόρασα γτ ειναι για δουλειά μπλα μπλα μπλα... αν ο συνεργάτης - μηχανικός απο την οποια χώρα είναι δεν εχει Iphone γενικα ΙOS compatible συσκευή δεν μπορώ παλι να στείλω? αν είναι ετσι ειναι δωρον αδωρον  :mellow:. Βασικά οκ πες οτι υπάρχει και λάπτοπ με απλα windows ουτε itunes ουτε τπτ τετοιο και ιντερνετ να τα βαλω μπορώ να στείλω  έστω εκει και απο εκει στο νοτε 4 πχ ?

Δημοσ.

Αυτό είναι ενα βήμα προς τα μπρος!! αλλά.... μόνο μέσα απο την εφαρμογή? δλδ αν δεν εχω την εφαρμογή δε μπορώ να το στείλω το αρχείο? πχ μια αδεια για ενα προγραμμα που εχω πες οτι εχει 50 - 100 ευρώ πρέπει να την αγοράσω ώστε να μπορώ να στείλω το αρχείο? και αντε πες την αγόρασα γτ ειναι για δουλειά μπλα μπλα μπλα... αν ο συνεργάτης - μηχανικός απο την οποια χώρα είναι δεν εχει Iphone γενικα ΙOS compatible συσκευή δεν μπορώ παλι να στείλω? αν είναι ετσι ειναι δωρον αδωρον  :mellow:. Βασικά οκ πες οτι υπάρχει και λάπτοπ με απλα windows ουτε itunes ουτε τπτ τετοιο και ιντερνετ να τα βαλω μπορώ να στείλω  έστω εκει και απο εκει στο νοτε 4 πχ ?

To AirDrop λειτουργεί μόνο ανάμεσα σε Apple συσκευές αφού μονο αυτές έχουν υποστήριξη για την ταχύτητα από την μίξη WiFi-Bluetooth χωρίς καλώδιο αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας δωρεάν File Manager που έχεις τα απαραίτητα αρχεία σου μέσα και τα μεταφέρεις μέσω WiFi (χωρίς ίντερνετ) απλα συνδέεσαι με το PC στο iPhone μέσω HotSpot ώστε να κάνουν δίκτυο αναμεταξύ τους και έτσι μπορείς να μεταφέρεις ασταμάτητα τα αρχεία δίχως καλώδιο απο PC στο iPhone και το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο autocad 360 που μολις δοκιμασα στο ipad η μονη επιλογη για share ειναι μεσω email. Για δοκιμασε το και εσυ neg αν δεν βαριεσαι.

Δημοσ.

Στο autocad 360 που μολις δοκιμασα στο ipad η μονη επιλογη για share ειναι μεσω email. Για δοκιμασε το και εσυ neg αν δεν βαριεσαι.

Ποιο iPad?

Δημοσ.

Ipad mini με ios 8.4.

Το iPad σου υποστηρίζει AirDrop το δοκίμασα, η Autodesk έχει αφαιρέσει την native λειτουργία για να μοιραστείς τα αρχεία, μήπως είναι μόνο για συνδρομητές διαθέσιμη;
Δημοσ.

Το iPad σου υποστηρίζει AirDrop το δοκίμασα, η Autodesk έχει αφαιρέσει την native λειτουργία για να μοιραστείς τα αρχεία, μήπως είναι μόνο για συνδρομητές διαθέσιμη;

Εχω λογαριασμο αλλα δεν ξερω τι παιζει. Θα το ψαξω...

Δημοσ.

παιδιά δεν θέλω να γίνω εριστικός ή εξυπνάκιας αλλα... μόνο εμένα μου φαίνεται οτι συζητάμε το πως να καταφέρουμε το αυτονόητο?  Εγω πάντως απλα μπαίνω στον μαμα file explorer και το στέλνω όπου θελω με bt... ειναι αυτό που λεω τόσο καιρό... για να κάνεις την δουλειά σου πρέπει να κάνεις τόσο πολύ κύκλο και να είσαι τοσο geek που χάνεται η απλότητα του λειτουργικού. τι να πω... στο Νοτε 4 sto autocad 360 το σώζω είτε σαν pdf είτε σαν cad αρχειο και το στέλνω...   :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Εχω λογαριασμο αλλα δεν ξερω τι παιζει. Θα το ψαξω...

Διάβασα μερικά Reviews η Autodesk σε αναγκάζει μόνο μέσω των Server της να το χρησιμοποιείς online χωρίς τοπικό Export ή αποστολή μέσω τοπικών εφαρμογών. Κρίμα.

παιδιά δεν θέλω να γίνω εριστικός ή εξυπνάκιας αλλα... μόνο εμένα μου φαίνεται οτι συζητάμε το πως να καταφέρουμε το αυτονόητο?  Εγω πάντως απλα μπαίνω στον μαμα file explorer και το στέλνω όπου θελω με bt... ειναι αυτό που λεω τόσο καιρό... για να κάνεις την δουλειά σου πρέπει να κάνεις τόσο πολύ κύκλο και να είσαι τοσο geek που χάνεται η απλότητα του λειτουργικού. τι να πω... στο Νοτε 4 sto autocad 360 το σώζω είτε σαν pdf είτε σαν cad αρχειο και το στέλνω...   :mellow:

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, το θέμα είναι ότι στις λειτουργίες της εφαρμογής το έχει αφαιρέσει ως αποτελέσμα να χρειάζεσαι Τρίτη εφαρμογή file manager για να πας πίσω από την εφαρμογή και να πάρεις το αρχείο, που και σε αυτό πρέπει να είσαι λίγο geek γιατί για έναν απλό χρήστη δεν είναι απλό, άρα φταίει η εφαρμογή στην συγκεκριμένη περίπτωση, τεσπα η κάθε συσκευή έχει τις δικιες της δυνατότητες, φύγαμε εκτός θέματος, το θέμα είναι η Samsung όποτε γενικά αρκετά με την Apple θα έλεγα.
  • Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Οι Ολυμπιακοί βλέπουν γκολ, οι Παναθηναϊκοί βλέπουν οφσαιντ.

RAM, ταινίες, bluetooth, megapixels από τη μία, σταθερότητα, εφαρμογές από την άλλη.

Πανέξυπνοι οι πρώτοι, πρόβατα οι δεύτεροι ...

Έλεος...

ΥΓ. Οφσαιντ ήταν...

• Like 1
Δημοσ.

Η συζήτηση ως συνήθως ξέφυγε και αντί να μιλάμε για το νέο Note5, κατέληξε σε flame. Τα στρατόπεδα γνωστά και πολομένα ο καθένας με τα "δικια" και τα "αδικα" του. Φυσικά μια συσκευή δεν μπορεί να είναι τα πάντα για όλους. Στην περίπτωση του Note5 η Samsung επέλεξε ν' ακολουθησει την φιλοσοφία του S6 σχεδιαστικά και καλά έκανε. Μπορώ να ζήσω χωρίς την Micro SD εφόσον δημιουργεί bottleneck στην γρήγορη UFS μνήμη εφόσον η extra storage προσφέρεται σε λογική τιμή (Επίσης φάουλ η έλλειψη 128GB εκδοσης). Ωστόσο εφόσον η Samsung δεν αδιαβροχοποίησε την συσκευή, τότε βρίσκω την ενσωματομενη μπαταρία ως μεγάλο ατόπημα και deal breaker. Η Samsung θα μπορούσε να την διατηρήσει αποσπομενη χωρίς να θυσιάσει ουσιαστικα τον premium unibody σχεδιασμο. Κάτι τέτοιο θα της επέτρεπε να κρατήσει ικανοποιημενο τον πυρήνα των χρηστών Note και με την βελτιωμένη κατασκευή να προσελκύσει νέους. Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό μετέτρεψαν το Note5 σε μια απλώς μεγαλύτερη εκδοχή του S6 με προσθήκη του SPen αλλά αυτή η κίνηση μαζί με την υψηλή τιμή και την περίεργη επιλεκτικη διάθεση μάλλον θα έχουν αντίκτυπο στις πωλήσεις. Σαν κάτοχος του Note 4 με τον Exynos, περίμενα το Note5 ως μια βελτιωμένη εκδοχή του αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα. Η στροφή της Samsung στις επιταγές του casual κοινού έχει νόημα για την σειρά S. Η σειρά Note όμως είναι κάτι άλλο και δυστυχώς η Samsung φαίνεται ότι κάπου εχάσε το νόημα. Θα παραμείνω στο απροβληματιστο και lag free ΝOTE 4 910c μου και βλέπουμε για το Νote 6 με το καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο κινητό πλέον, όπως και κάθε note την χρονιά που βγαίνει...

Premium υλικά, κορυφαίο hardware, τούμπανο OS/multitasking.

Το μόνο αλμυρό η τιμή... Μου το φέρνει φίλος σε 10μέρες από USA, 690$.

Δημοσ.

Kατα την γνωμη μου το πιο ''ολοκληρωμενο'' Note ηταν το 4....Παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,ομορφο,λεπτο και γρηγορο με την KK...Προσφατα το αντικατεστησα με ενα s6 μονο και μονο λογω της Lollipop η οποια στην ουσία κατεστρεψε ενα τοσο καλο κινητο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...